Cok teşekkürlerCanım bundan vermisti doktor bana tuzlu su bu reçeteyle verilmio 85 tlye almistik cok iyi geldi bana
rapor alabilirsiniz aile hekiminizdenSelam kizlar. Burnum bogazim kulagim iptal. İşe gidemedim birazdan aile hekimine gideceğim gitmişken hamileyim diye kayit yaptirayim. İsyerine belge vermek icin oradan mi alcagiz acaba?
Canım ben de ani kalktığım zaman sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama göbek çevremde hissetmiyorum. Korkma bence kasığında geçmeyen ağrılar yoksa endişe etme inşallah hiç bir sıkıntı yokturarkadaslar karnında agrı olan avr mı bu haftalarda tam göbek deliğimin altına agrı giriyor ara ara doktorda cözemedi bende telaşlanıyorum kanama alanı olunca sürekli doktora gitme istediği oluyor iyimi bi sorun mu var dıye
Benim de tam göbek deliğimin altına agrı giriyor. Sebebini bilmiyorum ama korkuyorum. Enfeksiyon falan yazıyor internettearkadaslar karnında agrı olan avr mı bu haftalarda tam göbek deliğimin altına agrı giriyor ara ara doktorda cözemedi bende telaşlanıyorum kanama alanı olunca sürekli doktora gitme istediği oluyor iyimi bi sorun mu var dıye
cok tesekkürler canım daha önce düşüğüm olduğu için daha fazla telaş yapıyorum hergün oluyor ara ara inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırızCanım ben de ani kalktığım zaman sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama göbek çevremde hissetmiyorum. Korkma bence kasığında geçmeyen ağrılar yoksa endişe etme inşallah hiç bir sıkıntı yoktur
benımde agrılarım oluyo ama miyomum var benım ona bağlıyorum belkı ondandır dıe , sizde yok dimi kist miyom flnarkadaslar karnında agrı olan avr mı bu haftalarda tam göbek deliğimin altına agrı giriyor ara ara doktorda cözemedi bende telaşlanıyorum kanama alanı olunca sürekli doktora gitme istediği oluyor iyimi bi sorun mu var dıye
Evet bitmiyor günler geçmek bilmiyor sanki bende zorlanıyorum ama yapacak bişey çok bebişler için dayanmak zorundayız sağlıklı olsunlar daGünaydın herkese.bitmiyor bu bulantıhayattan zevk alamıyorum bitsin artık lütfen
kistim varmış ama o sorun olacak büyüklükte değil demişti doktorum kasıkta agrım yok çok şükür karın bölgemde oluyor bnm sizin nerde agrınızbenımde agrılarım oluyo ama miyomum var benım ona bağlıyorum belkı ondandır dıe , sizde yok dimi kist miyom fln
Bizde 8+5 olduk bugün9+4’ten Günaydın kızlar , bugün nasılız , kontrole giden var mı , her şey yolunda mı ?
doktor birşey demediğii içinde endişeliyim her gün ağrıyor başka dokotora gideceğim artık iyi bir doktora gelmek cok önemli gercekten hamilelikteBenim de tam göbek deliğimin altına agrı giriyor. Sebebini bilmiyorum ama korkuyorum. Enfeksiyon falan yazıyor internette
ilk 3 ay enfeksiyon için ilaç vermiyorlar ama siz kaçıncı ayda aldınızMerhaba hanımlar,mutlu ve huzurlubir hafta dilerim hepinize. 3-4 gündür doktorumun yazdığı bulantı ilacını kullanıyorum ve hamd olsun çok rahatım. Tek kötü yanı sürekli uyumak istiyorum ki bu durum ilacı kullanmadan önceden de vardı zaten. Akıntı olayını soran arkadaşlarımız olmuş benim ilk hamileliğimde müthiş bir akıntım olmuştu hatta doktorum bile şaşırmış ve örnek almaya gerek duymuştu,neyseki enfeksiyona bağlı bir akıntı olduğu çıktı. Fitil tedavisiyle rahatlamıştım. Yarın kan idrar tahlillerinin sonucu çıkacak inşallah.
Bende 20 gun onceki tahlilde yine enfeksiyon vardi dr um tek dozluk monurol verdi onu kullandim. Ama gecmedi yine var enfeksiyonKizlar merhaba 7 haftalık hamileyim. İdrar yolu enfeksiyonu oldum ve doktorum Augmentin 1000 mg verdi. Bir zararı olmaz merak etme dedi ama içimde bir şüphe çünkü hamileliğimin ilk 3 ayında antibiyotik nasıl etki eder bilmiyorum bu durumda olup doğum yapan var mı bebekleriniz, çocuklarınız nasıl? Herhangi bir problem yaşadınız mı?
Benim de kültür testinde belli oldu antibiyotik kullanacağım. İlk hamilelik deneyimsizlik ve korkuyorumBende 20 gun onceki tahlilde yine enfeksiyon vardi dr um tek dozluk monurol verdi onu kullandim. Ama gecmedi yine var enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?