- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
Teşekkür ederim Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahYa maşallah ne güzel hep hayalimdi ikiz sağlıkla kucaginiza alin bebisler insllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahYa maşallah ne güzel hep hayalimdi ikiz sağlıkla kucaginiza alin bebisler insllah
Teşekkür ederim 15 gün önce gittim kalp atışlarını duydum ikisinindeSağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ikisini depeki en son ne zaman gittin kontrole
Her bünye farklı bence telas yapma Allahın izniyle ins iyidir ikisi deTeşekkür ederim 15 gün önce gittim kalp atışlarını duydum ikisininde
Benimde yoktu 3 gündür mahvoluyorum haftaya başlayabi
Ne kadarlık seninkiBenimde yoktu 3 gündür mahvoluyorum haftaya başlayabilir
Inşallah bu salı da güzel haber alayım artık salıcam kendimi iyice psikolojim bozulduHer bünye farklı bence telas yapma Allahın izniyle ins iyidir ikisi de
Benim biri 8 haftalık diğeri 7 haftalık. Hiçbişey yoktu kasık ağrısından başka birden bulantı başladı olmamasını tercih ederdim tabi ama bu kadarla kalsın artmaz inşallahNe kadarlık seninki
Senin de ikiz maşaIlah. Umarım artmaz çok kötü oluyor biliyorum ama benim de biraz başlar belki :) yakında kontrolün var mı? Kaç günde bir gidiyosunBenim biri 8 haftalık diğeri 7 haftalık. Hiçbişey yoktu kasık ağrısından başka birden bulantı başladı olmamasını tercih ederdim tabi ama bu kadarla kalsın artmaz inşallah
Ben varım 8 haftalığım utanıyorum dediğin gibi sanki 4 aylık hamileyim. Geriliyor karnım o kadar yaniKizlar karnim inanilmaz cikti benim sanki 4 aylik hamile gibiyim vallahi haftasonu dugune gittik insanlara 10 haftalik demeye utandim var mi boyle karni cikan?
Evet canım rabbim ömür verirse 2 kese gördük. Bayramdan sonraya kontrolum var ama yarn sonuç göstermek için gideceğim dr bakarsa merak ediyorm bende 2 haftada 1 çağırıyor dr um. Ben ne zaman randevu bulursam gidiyorm haftada 1 de gittimSenin de ikiz maşaIlah. Umarım artmaz çok kötü oluyor biliyorum ama benim de biraz başlar belki :) yakında kontrolün var mı? Kaç günde bir gidiyosun
Insan korkuyor ben de gitmek istiyorum. Doktora kalsa ayda bir çağıracak. Ben gelicem diyorum da 15 te anca gidiyorum. Zaten ikizleri en fazla 15 te bir kontrol edilmesi gerekiyormuş. Biz seninle aynıyız umarım ikimizinde sağlıkla ilerler gebeliğimizEvet canım rabbim ömür verirse 2 kese gördük. Bayramdan sonraya kontrolum var ama yarn sonuç göstermek için gideceğim dr bakarsa merak ediyorm bende 2 haftada 1 çağırıyor dr um. Ben ne zaman randevu bulursam gidiyorm haftada 1 de gittim
Evet ben kızımda da 2 haftada 1 gitmiştim dr da en geç 2 haftada gel dedi ondan bende fırsat buldukça gidiyorm. Evet inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ZTen en geç 37 de doğuma alıyolar yolumuz çokta uzun değil snkiInsan korkuyor ben de gitmek istiyorum. Doktora kalsa ayda bir çağıracak. Ben gelicem diyorum da 15 te anca gidiyorum. Zaten ikizleri en fazla 15 te bir kontrol edilmesi gerekiyormuş. Biz seninle aynıyız umarım ikimizinde sağlıkla ilerler gebeliğimiz
Benim de oğlum var 10 yaşında o zaman cahildim doktor ne derse onu yapıyordum aynı doktora gidiyorum zaten:) evet öyle işte ikiz olunca öncesi düşük korkusu sonrası erken doğum korkusu diyorum kucağıma alana kadar vallahi rahat yokEvet ben kızımda da 2 haftada 1 gitmiştim dr da en geç 2 haftada gel dedi ondan bende fırsat buldukça gidiyorm. Evet inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ZTen en geç 37 de doğuma alıyolar yolumuz çokta uzun değil snki
Benimde sanırsam 7.gebeliğim (sayısını unuttum ) 1 kızım var diğerleri düşük ve kimyasal oldu. Onların yerine rabbim 2 tane gönderdi inşallah sonuna kadar birlikte devam ederiz sağ salim doğarlar. Bende korkuyorum çok. Kızımda 35+6 da doğum yaptm bunuda 34 e kadar tutsam yeter sanırımBenim de oğlum var 10 yaşında o zaman cahildim doktor ne derse onu yapıyordum aynı doktora gidiyorum zaten:) evet öyle işte ikiz olunca öncesi düşük korkusu sonrası erken doğum korkusu diyorum kucağıma alana kadar vallahi rahat yok
Yoktur inş kalbini ferah tut stres yıpratıyor insanıTeşekkür ederimriskli olunca gebelik insan her şeyden korkar oluyor. Umarım sorun yoktur
Çok geçmiş olsun ne güzel şimdi iki tane maşallah:)) benim de bundan önce bir kaybım var. Bütün endişem ondan dolayı zaten. Çok zor günler geçirmişsin ama mükafatını alacaksın inşallahBenimde sanırsam 7.gebeliğim (sayısını unuttum ) 1 kızım var diğerleri düşük ve kimyasal oldu. Onların yerine rabbim 2 tane gönderdi inşallah sonuna kadar birlikte devam ederiz sağ salim doğarlar. Bende korkuyorum çok. Kızımda 35+6 da doğum yaptm bunuda 34 e kadar tutsam yeter sanırım
Sabah Akşam ağlamakYoktur inş kalbini ferah tut stres yıpratıyor insanı
Sağol canm. İnşallah rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın hiçbirimizeinşallah bu sefer sorunsuz devam eder evlatlarımıza kavuşuruz canmÇok geçmiş olsun ne güzel şimdi iki tane maşallah:)) benim de bundan önce bir kaybım var. Bütün endişem ondan dolayı zaten. Çok zor günler geçirmişsin ama mükafatını alacaksın inşallah
Benim cok hafif çıktı daha gömlek falan yapısınca belli oluyor ama pantolonlarım cok oturuyor kalcam cok büyümüş gibi hissediyorum hic böyle farketmezdim kilo aldığımdaKizlar karnim inanilmaz cikti benim sanki 4 aylik hamile gibiyim vallahi haftasonu dugune gittik insanlara 10 haftalik demeye utandim var mi boyle karni cikan?