Belki aksilik olur yapılmaz.Duruma göre bozarım.Zaten ilaç verilir ,kanama olacakBence de en rahat olanı sahursuz tutmak,aşko sen hiç niyetlenme zaten bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki aksilik olur yapılmaz.Duruma göre bozarım.Zaten ilaç verilir ,kanama olacakBence de en rahat olanı sahursuz tutmak,aşko sen hiç niyetlenme zaten bence![]()
İyiyim ablacım net oldu attım buraya kendimiMerhaba nasılsın canım![]()
Hoş geldin canım benimİyiyim ablacım net oldu attım buraya kendimisen nasılsın iyimisin
![]()
O çarpık Gözünü yiriiim
Öğlene kadar niyet etme canım, almayacaklar ise niyetlersin. En azından güne gün borcun olurSabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacak![]()
Hosbuldum ozledimHoş geldin canım benim
İyidir canım çok şükür![]()
Tamam canım öyle yapayımÖğlene kadar niyet etme canım, almayacaklar ise niyetlersin. En azından güne gün borcun olur![]()
Umarım canım sağ olHosbuldum ozledim
Hep iyi ol inşallah ablacım![]()
Nereye abla hastaneye mi ne için ameliyat icinmiSabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacak![]()
Yok canım rahim biyopsisi yapılacakNereye abla hastaneye mi ne için ameliyat icinmi
Onu bilmiyorum, özür sayılır herhalde. Onu araştırmamız lazımTamam canım öyle yapayım
Sonradında 1 hafta kanama olabiliyormuş.O özür sayılır değil mi![]()
Nasıl o niye abla hayirdirYok canım rahim biyopsisi yapılacak![]()
Sonrasında adet olacağım zatenOnu bilmiyorum, özür sayılır herhalde. Onu araştırmamız lazım![]()
Doktor bir şeylerden şüphelendi canımNasıl o niye abla hayirdir
Peki regl tarihin net mi, nasıl ayıracaksın canım?Sonrasında adet olacağım zaten![]()
2-3 gün sonra canımPeki regl tarihin net mi, nasıl ayıracaksın canım?![]()
İlaçların olacak, tutman sıkıntı çıkarmasınSağ ol canım
Umarım halim olur![]()
İnşallah temiz çıkar abla su mübarek gün duamdasinDoktor bir şeylerden şüphelendi canım![]()