- 8 Haziran 2013
- 58.167
- 154.595
- 898
AynenBebeler küçük olunca tabii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBebeler küçük olunca tabii![]()
Canım sabah gideceğim bir sıkıntı olmazsa yarın olurYarın mı biyopsi olacak Nevoş, hadi inşallah temiz çıkacak![]()
Ne zamana belli olur ki sonucu, bizi de haberdar et![]()
Geçmiş olsunAynenparmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
![]()
Sağol nevoşumİş bitmiyorAllah kolaylık versin.
Anahtar parmakAynenparmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
![]()
Sağol nevoşumGeçmiş olsun![]()
Ah ya,o kadarla geçmiş olsun canımAynenparmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
![]()
Amin canımSağol nevoşum![]()
Sende iyi olacaksın Allahın izni ile![]()
Nerde ne yaptığı belli değilAnahtar parmak![]()
Sağol jennamAh ya,o kadarla geçmiş olsun canım![]()
Küçük olan mı?Nerde ne yaptığı belli değil![]()
Sağol jennam![]()
Nerde ne yaptığı belli değil![]()
Sağol jennam![]()
Evet oKüçük olan mı?![]()
Hadi inşallah yolunda gider herşey de yarın olursun Nevoş. Sonra da güzel haberlerle gelirsin bizeCanım sabah gideceğim bir sıkıntı olmazsa yarın olurNasip artık
Hiç bilmiyorumAma en az 1 hafta sürer
![]()
Rabbim bu kadarı ile geçirtmiş olsun canım. Tam haylaz olacak o zaman, Allah yardımcın olsun canım.Evet oBugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok
kafası şişmiş. Kendini atmış aşağı
yanımda götüreceğim mecbur
![]()
Kıyamam yaEvet oBugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok
![]()
Bende Nagehanlarda olacağım sanıyordum, evde yokmuş bu akşamUsmanlardayim şimdi gelemem
( Diriliş Usman)
Ah yaramaz bebelerAynenparmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
![]()
Yaa yavrum benimEvet oBugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok
![]()