• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Yarın mı biyopsi olacak Nevoş, hadi inşallah temiz çıkacak 🙏🏻 🤲🏻
Ne zamana belli olur ki sonucu, bizi de haberdar et 🥰
Canım sabah gideceğim bir sıkıntı olmazsa yarın olur🤗Nasip artık🥰
Hiç bilmiyorum🤷🏻‍♀️Ama en az 1 hafta sürer🤗🤔

Küçük olan mı?😒
Evet o 🥴 Bugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok 🙄 kafası şişmiş. Kendini atmış aşağı :işsiz: yanımda götüreceğim mecbur 😬

Canım sabah gideceğim bir sıkıntı olmazsa yarın olur🤗Nasip artık🥰
Hiç bilmiyorum🤷🏻‍♀️Ama en az 1 hafta sürer🤗🤔
Hadi inşallah yolunda gider herşey de yarın olursun Nevoş. Sonra da güzel haberlerle gelirsin bize 🥰🙏🏻

Evet o 🥴 Bugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok 🙄 kafası şişmiş. Kendini atmış aşağı :işsiz: yanımda götüreceğim mecbur 😬
Rabbim bu kadarı ile geçirtmiş olsun canım. Tam haylaz olacak o zaman, Allah yardımcın olsun canım.😒

Kıyamam ya😏Hava güzel artık ,evde bırakma

Yaa yavrum benim ☹️
Geçmiş olsun canom kiyamamya cocuk ne yapacağı belli olmaz ki Allah korumuş beterinden yine çok op yerime.

Back