- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.219
Aynen parmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldüBebeler küçük olunca tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen parmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldüBebeler küçük olunca tabii
Canım sabah gideceğim bir sıkıntı olmazsa yarın olurNasip artıkYarın mı biyopsi olacak Nevoş, hadi inşallah temiz çıkacak
Ne zamana belli olur ki sonucu, bizi de haberdar et
Geçmiş olsunAynen parmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
Sağol nevoşumİş bitmiyorAllah kolaylık versin.
Anahtar parmakAynen parmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
Sağol nevoşumGeçmiş olsun
Ah ya,o kadarla geçmiş olsun canımAynen parmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
Amin canımSağol nevoşum
Sende iyi olacaksın Allahın izni ile
Nerde ne yaptığı belli değilAnahtar parmak
Sağol jennamAh ya,o kadarla geçmiş olsun canım
Küçük olan mı?Nerde ne yaptığı belli değil
Sağol jennam
sen de sağol canımNerde ne yaptığı belli değil
Sağol jennam
Evet o Bugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok kafası şişmiş. Kendini atmış aşağı yanımda götüreceğim mecburKüçük olan mı?
Hadi inşallah yolunda gider herşey de yarın olursun Nevoş. Sonra da güzel haberlerle gelirsin bizeCanım sabah gideceğim bir sıkıntı olmazsa yarın olurNasip artık
Hiç bilmiyorumAma en az 1 hafta sürer
Usmanlardayim şimdi gelememGel ye
Rabbim bu kadarı ile geçirtmiş olsun canım. Tam haylaz olacak o zaman, Allah yardımcın olsun canım.Evet o Bugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok kafası şişmiş. Kendini atmış aşağı yanımda götüreceğim mecbur
Amin canım sağ olHadi inşallah yolunda gider herşey de yarın olursun Nevoş. Sonra da güzel haberlerle gelirsin bize
Kıyamam yaHava güzel artık ,evde bırakmaEvet o Bugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok kafası şişmiş. Kendini atmış aşağı yanımda götüreceğim mecbur
Bende Nagehanlarda olacağım sanıyordum, evde yokmuş bu akşamUsmanlardayim şimdi gelemem
( Diriliş Usman)
Ah yaramaz bebelerAynen parmağını sandık vardı diğer odada onun. Deliğine sokmuş. Hep yüzüldü
Yaa yavrum benimEvet o Bugün okula gittim mama sandalyesine koymuştum. Eve bir geldim sandalye de yok yatağında yatıyor. Ben şok kafası şişmiş. Kendini atmış aşağı yanımda götüreceğim mecbur