- 24 Eylül 2018
- 97.231
- 292.579
Amiiin Düşmez miyim cancağızım, tüm gün kahve hayaliyle yaşıyorumCümlemizi inşallah cancağzım
Kahve kazanına düştün mü sende?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin Düşmez miyim cancağızım, tüm gün kahve hayaliyle yaşıyorumCümlemizi inşallah cancağzım
Sende mi düştünCümlemizi inşallah cancağzım
Bir demliğin sonuna geldik elticimSende mi düştün
Bende bu yıl öyleyim yaYemek yenmiyorBir demliğin sonuna geldik elticim
Bir kase çorba, 1-2 yemek kaşığı ana yemek ve koca demlik çay. Ramazan rutinimiz böyle
1 patlıcan ile musakka yaptım yensin bitsin diye, yarısını zor yedikBende bu yıl öyleyim yaYemek yenmiyor
Ama çay içiyorum
Neden 11 tane?
Bende az yapıyorum ama yine kalıyor1 patlıcan ile musakka yaptım yensin bitsin diye, yarısını zor yedik
Küçük sahanla yemek pişirmeye başladım canım
11 miii valla rastgele attım yasoNeden 11 tane?
Merhaba nasılsın canım
Saydın mı yav ciddenNeden 11 tane?
Ramazan ayının bereketi, yakında sadece çorbaya geçiş yaparız hep beraberBende az yapıyorum ama yine kalıyor
Saydım dabiiiiSaydın mı yav cidden
Aynen öyle Ben zaten sahurda yapmıyorumRamazan ayının bereketi, yakında sadece çorbaya geçiş yaparız hep beraber
Bende yapmıyorum, en rahat oruç tutabilme şekli sahursuz olanAynen öyle Ben zaten sahurda yapmıyorum
Aynen canım çok rahatBen suya dayanamıyorumYarın orucu bozabilirimBende yapmıyorum, en rahat oruç tutabilme şekli sahursuz olan
Bu ara su sıkıntısı da çekmiyorum benAynen canım çok rahatBen suya dayanamıyorumYarın orucu bozabilirim
Bence de en rahat olanı sahursuz tutmak,aşko sen hiç niyetlenme zaten benceAynen canım çok rahatBen suya dayanamıyorumYarın orucu bozabilirim
Sabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacakBu ara su sıkıntısı da çekmiyorum ben
Niyetlenme zaten yarın canım, kaçta gideceksin?