- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.151
- 43
Ters zamana geldiAğrı oluyormuş zatenİlaçların olacak, tutman sıkıntı çıkarmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ters zamana geldiAğrı oluyormuş zatenİlaçların olacak, tutman sıkıntı çıkarmasın
Allah razı olsun canım sağ olİnşallah temiz çıkar abla su mübarek gün duamdasin güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Tutma o zaman, reglin bitince devam edersin. İlk günler dayanamayabilirsin çünkü2-3 gün sonra canım
10 gün falan giderTutma o zaman, reglin bitince devam edersin. İlk günler dayanamayabilirsin çünkü
Tamam aşkom,hayırlısı olacak inşallah,en önemlisi oBelki aksilik olur yapılmaz.Duruma göre bozarım.Zaten ilaç verilir ,kanama olacak
Gel yeO çarpık Gözünü yiriiim
İnşaallah aşkomTamam aşkom,hayırlısı olacak inşallah,en önemlisi o
Amin aşkomİnşaallah aşkom
Amin aşkom
Ağrının ya da sancının nasıl olacağını bilemezsin ki10 gün falan gider
En önemlisi sağlık zatenAğrının ya da sancının nasıl olacağını bilemezsin ki
Niyetlemediğin oruçsuz günlerin, güne gün olarak tutulur. İyileşince tutarsın canım
Anca oturdum ve birazdan yine kalkmak zorundayım
Yarın mı biyopsi olacak Nevoş, hadi inşallah temiz çıkacakSabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacak
Aynen öyle cancağzım, zorlanmaya gerek yok. Dinimiz kolaylık diniEn önemlisi sağlık zaten
Bebeler küçük olunca tabiiAnca oturdum ve birazdan yine kalkmak zorundayım
İnşaallah canımAğrının ya da sancının nasıl olacağını bilemezsin ki
Niyetlemediğin oruçsuz günlerin, güne gün olarak tutulur. İyileşince tutarsın canım
İnsanın içi rahat etmiyor cancağızım ama vücuda zarar olunca da kıymeti yokAynen öyle cancağzım, zorlanmaya gerek yok. Dinimiz kolaylık dini
İş bitmiyorAllah kolaylık versin.Anca oturdum ve birazdan yine kalkmak zorundayım