- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Belki aksilik olur yapılmaz.Duruma göre bozarım.Zaten ilaç verilir ,kanama olacakBence de en rahat olanı sahursuz tutmak,aşko sen hiç niyetlenme zaten bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki aksilik olur yapılmaz.Duruma göre bozarım.Zaten ilaç verilir ,kanama olacakBence de en rahat olanı sahursuz tutmak,aşko sen hiç niyetlenme zaten bence
İyiyim ablacım net oldu attım buraya kendimi sen nasılsın iyimisinMerhaba nasılsın canım
Hoş geldin canım benimİyiyim ablacım net oldu attım buraya kendimi sen nasılsın iyimisin
O çarpık Gözünü yiriiim
Öğlene kadar niyet etme canım, almayacaklar ise niyetlersin. En azından güne gün borcun olurSabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacak
Hosbuldum ozledimHoş geldin canım benim
İyidir canım çok şükür
Tamam canım öyle yapayımÖğlene kadar niyet etme canım, almayacaklar ise niyetlersin. En azından güne gün borcun olur
Umarım canım sağ olHosbuldum ozledim
Hep iyi ol inşallah ablacım
Nereye abla hastaneye mi ne için ameliyat icinmiSabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacak
Yok canım rahim biyopsisi yapılacakNereye abla hastaneye mi ne için ameliyat icinmi
Onu bilmiyorum, özür sayılır herhalde. Onu araştırmamız lazımTamam canım öyle yapayım
Sonradında 1 hafta kanama olabiliyormuş.O özür sayılır değil mi
Nasıl o niye abla hayirdirYok canım rahim biyopsisi yapılacak
Sonrasında adet olacağım zatenOnu bilmiyorum, özür sayılır herhalde. Onu araştırmamız lazım
Doktor bir şeylerden şüphelendi canımNasıl o niye abla hayirdir
Diyanetten buldumSonrasında adet olacağım zaten
Sağ ol canımDiyanetten buldumEki Görüntüle 3042703
Peki regl tarihin net mi, nasıl ayıracaksın canım?Sonrasında adet olacağım zaten
2-3 gün sonra canımPeki regl tarihin net mi, nasıl ayıracaksın canım?
İlaçların olacak, tutman sıkıntı çıkarmasınSağ ol canım
Umarım halim olur
İnşallah temiz çıkar abla su mübarek gün duamdasin güzel düşünelim güzel olsun inşallahDoktor bir şeylerden şüphelendi canım