- 27 Mart 2019
- 29.052
- 103.902
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ban kraliçesi tontriBuraya gelen hamarat olup çıkıyor
@tontriko az su böreği baklava açmadı. Kulakları çınlıyası. Gelmiyor da buralara
Mutasyona uğramış diyorlarMantı tekrar hamura dönmüştü
İyidir aşkom çok şükürEvet aşkom,kahve içiyorum.iyiyim şükür, sen nasılsın? Su da yanımda
O zaman sarılalım Bir de söve söve yapmama rağmen lezzetli oluyor ona gıcık oluyorum. Kötü olsa yemek işini de benimkine kaktırıcamAnaaa bu şey değil mi, ben
Burasi bir nevi kara delik zaten ,derin ,derinEvet yaa ayarlarımla oynadı bu kızlar benim
Tarif mi?Merhaba kızlar tarif gelmiş ne güzel.olmus
Benim gözüm asıl şu thermomix de. Alet resmen benim için yaratılmışMutfağını yeniden düzüyorsun işte, fena mı?
Allah daha iyi etsin aşkom Amin,sağolasinİyidir aşkom çok şükür
Afiyet şifa olsun
Baklava yapamıyor diyorlarHadi gel senin tatlıyı değişelimNeee kiiiim
Allah daha iyi etsin aşkom Amin,sağolasin
SenNeee kiiiim
Senden de cancağızım
Yapamam onu yapamaam canım o ne öyle elmalı kurabiye gibiOrası sende artık seçimini yap
Sjakajsınajabauah
Buraya sık gelirsen kendiliğinden o his oluşuyorSjakajsınajabauah
Kanka yemin ederim sesli güldüm , ne oluyor diyor içeriden Bana mıııı canım inanılmaz pazılı peynirli poğaça istiyor, hamur mayalamaya üşendiğimden yapamıyorum. Bana mı açtıracaksınız
Geldi tembel tenekeMutasyona uğramış diyorlar
Söve söve de yiyorsun yani, Lağnet olsun yine çok güzel olmuş! DiyerektenO zaman sarılalım Bir de söve söve yapmama rağmen lezzetli oluyor ona gıcık oluyorum. Kötü olsa yemek işini de benimkine kaktırıcam
Olmaz tabikiYapamam onu yapamaam canım o ne öyle elmalı kurabiye gibi