Çay bardağım hazır ama orucu 2-3 yudum su ile açıyorum canım. Benim bir şey yerken, yanında içecek içmek gibi bir huyum yok. Kahvaltıda dahi böyle, yiyeceğimi yer sofradan kalkar çayımı içerimOrucu çayla açıyorum dersen hiç şaşırmam o zaman yasom
Bende sevmem yaso sanki tadini alamiyorum gibiÇay bardağım hazır ama orucu 2-3 yudum su ile açıyorum canım. Benim bir şey yerken, yanında içecek içmek gibi bir huyum yok. Kahvaltıda dahi böyle, yiyeceğimi yer sofradan kalkar çayımı içerim
Benim çay bardaklarım xxl zatenBende sevmem yaso sanki tadini alamiyorum gibikocamaaann bardaklar var sana onlardan lazım yasom
Rahata erdin mi cancağızım?Benim çay bardaklarım xxl zaten
Sen şu vazolardan mı bahsediyorsun canım?
İlk yudumu dilimde gezdirdim cancağzımRahata erdin mi cancağızım?
Oh misss,afiyet olsun cancağızımİlk yudumu dilimde gezdirdim cancağzım
Cüğaram yarılandı
İyi akşamlarİyi akşamlar
Eve bişey alacaksak yasoya sormak çok mantıklıKıyamam
Çay demişken cam çaydanlıktan memnun musun Yaso? Diğer topikte gördüm, kaç yıldır alasım var onu emin olamıyorum, çayı nasıl yapıyor
Sağ olasın cancağzım, sana da afiyet olsun, kahven elindedir muhtemelenOh misss,afiyet olsun cancağızım
Hahaha dimi ya dur çiçeği burnunda airfry ını da soralımEve bişey alacaksak yasoya sormak çok mantıklıkadında yok yok
Allahtan eşim de seviyor öyle şeyleriEve bişey alacaksak yasoya sormak çok mantıklıkadında yok yok
Ben sordum onu diğer konuda
Bu akşam kızım ne yaptıysa onu yedikNe yenildi acaba bu akşam kanka
Tül de deneyim olmazAllahtan eşim de seviyor öyle şeyleri
Ama bak, yıllardır misafir odama tül diktiremedim. Var, olmasa diktirelim diyor.