- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Hosgeldin abla nasılsinSelam kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin abla nasılsinSelam kızlar
Göz aşinalığım var diyeyimKiz çabik soyle catlarim meraktan
Valla bak sen beni biliyormusun Barım onu söyle
İyiyim ablacım çok şükürSen nasılsınNevreste nasılsın iyisindir inşallah ❤
Pikiiii madem ordan yakalarım belkim konusmusuzdur diye sordum ama tanismiyoruz bellikiGöz aşinalığım var diyeyim
Çaysadım, bugün zor geçti. Sürekli elim cüğaraya gitti, dedim Yasmin oruçsun ne cüğarası.Noldii
KıyamamÇaysadım, bugün zor geçti. Sürekli elim cüğaraya gitti, dedim Yasmin oruçsun ne cüğarası.
Çaykovski diyesim geldi ne alaka dimi yasoÇaysadım, bugün zor geçti. Sürekli elim cüğaraya gitti, dedim Yasmin oruçsun ne cüğarası.
Cancağızım
Rahat 8-9 senesi vardır bu çaydanlığımın ve sürekli kullanıyorum canım. Çayı gayet lezzetli.Kıyamam
Çay demişken cam çaydanlıktan memnun musun Yaso? Diğer topikte gördüm, kaç yıldır alasım var onu emin olamıyorum, çayı nasıl yapıyor
Bana her şey çayı hatırlatıyor canımÇaykovski diyesim geldi ne alaka dimi yaso
Ha demek kırılmıyormuş da bir soruma daha cevap vermiş bulundunRahat 8-9 senesi vardır bu çaydanlığımın ve sürekli kullanıyorum canım. Çayı gayet lezzetli.
Kırabilirsin ya da kıramazsın gibi bir netlik veremeyeceğim sana. Ben dikkatli kullanıyorum, misafirim varsa korkuyor kırılır diye ellemeyeHa demek kırılmıyormuş da bir soruma daha cevap vermiş bulundun
Ben bunu 2 güne kırar mıyım acaba diye de düşünüyodum da
Orucu çayla açıyorum dersen hiç şaşırmam o zaman yasomBana her şey çayı hatırlatıyor canım
O zamansa alayımKırabilirsin ya da kıramazsın gibi bir netlik veremeyeceğim sana. Ben dikkatli kullanıyorum, misafirim varsa korkuyor kırılır diye ellemeye