- 8 Haziran 2013
- 56.226
- 149.279
MaşallahBu akşam kızım ne yaptıysa onu yedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahBu akşam kızım ne yaptıysa onu yedik
Maşallah
Airfryerden şu anda çok memnunum. Bugün tavuk baget pişirdim, içi sulu sulu idi şaşırdık. Dün Ramazan pidesi pişirdim. Paçanga, patates kızartması, patlıcan kızartması falan bunları deneyimledik ve çok beğendik.Hahaha dimi ya dur çiçeği burnunda airfry ını da soralım yasminsay
Ya kuzularım kocaman oldu maşallah onlara. Bende ne yapmadıysam onu yedik seni gördükçe ben kadınmıyım diyorum kanka, yarın ne yapacaksınız bıktım yemek düşünmektenBu akşam kızım ne yaptıysa onu yedik
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
İyiyim şükür canım oda iyi parmağı kabuk bağladı. Okullar tatile girdi şükür
Nasılsın canım senin ufaklık nasıl oldu
Cam silme şeysi bile var kadındaBen sordum onu diğer konuda deneme aşamasındaymış
Şeyi soracaktım. Geçende temizlik yaparken koltuk yıkıyordu. Hangi makineyi kullanıyor ve memnun mu
Hayırlı akşamlar elticimHayırlı akşamlar
Normal değil mi Yasocum sizin evde her şey teknolocikAirfryerden şu anda çok memnunum. Bugün tavuk baget pişirdim, içi sulu sulu idi şaşırdık. Dün Ramazan pidesi pişirdim. Paçanga, patates kızartması, patlıcan kızartması falan bunları deneyimledik ve çok beğendik.
Hatta eşim iftarda tavuğu yiyince, fırınları atalım dedi
Ben elektrik faturasını bekliyorum, bakalım ne kadar yansıyacak
Geçen ay elektriğe 298 ödedik
3 aydır kullanıyorum, aktif de kullandım çok etkilemedi faturayı da benim sağlık konusunda endişelerim oluşmaya başladı, bir kaç yerde zararlarından bahsedilmiş. Çok seviyordum kendisini ama sanırım soğudumAirfryerden şu anda çok memnunum. Bugün tavuk baget pişirdim, içi sulu sulu idi şaşırdık. Dün Ramazan pidesi pişirdim. Paçanga, patates kızartması, patlıcan kızartması falan bunları deneyimledik ve çok beğendik.
Her eve lazımAirfryerden şu anda çok memnunum. Bugün tavuk baget pişirdim, içi sulu sulu idi şaşırdık. Dün Ramazan pidesi pişirdim. Paçanga, patates kızartması, patlıcan kızartması falan bunları deneyimledik ve çok beğendik.
Herşeyi otomatikCam silme şeysi bile var kadında
Makine kaynanamın makinesi canım. Görümcem bozuk diyordu o makine için, o yüzden makine alacaktım biliyorsun.Ben sordum onu diğer konuda deneme aşamasındaymış
Şeyi soracaktım. Geçende temizlik yaparken koltuk yıkıyordu. Hangi makineyi kullanıyor ve memnun mu
Makinede yıkanıyor parçaları canım. Elde yıkama önerilmiyor zaten. Sadece makinede çok yer kaplıyorHer eve lazım
Peki temizliğini nasıl yapıyorsun. Zor diyorlar genel olarak
Henüz karar vermedim.Ama bamya ya da taze fasulye düşünüyorumYa kuzularım kocaman oldu maşallah onlara. Bende ne yapmadıysam onu yedik seni gördükçe ben kadınmıyım diyorum kanka, yarın ne yapacaksınız bıktım yemek düşünmekten
Nasip artıkTül de deneyim olmaz inşallah onun için de bir sürpriz yapar
6 gün adama taze fasulye yedirdim, boğar beni tekrar yaparsam. Barbunya falanmı yapsam acaba ? Bakla çorbası yanına ?Henüz karar vermedim.Ama bamya ya da taze fasulye düşünüyorum
Benim oğlan iki gündür okula gitmiyor, kızlarda bugün gitmediTatile erken girdilerBiraz dinlenelimİyiyim şükür canım oda iyi parmağı kabuk bağladı. Okullar tatile girdi şükür
Sen nasılsın
Onu da iyi ki almışımCam silme şeysi bile var kadında
Oda olur6 gün adama taze fasulye yedirdim, boğar beni tekrar yaparsam. Barbunya falanmı yapsam acaba ? Bakla çorbası yanına ?