- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Nasılsın ablamGünaydın pericim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın ablamGünaydın pericim
İyiyim pericim sağol sen nasılsın prenses kızın nasıl iyimi annesiNasılsın ablam
Şükür iyiyim ablacım,kızda hala öksürük wcye sık çıkma devam ediyor ilaçlarını kullanıyoruz abla bakalım inşallah geçer .İyiyim pericim sağol sen nasılsın prenses kızın nasıl iyimi annesi
Geçmiş olsun pericim,öksürük için cevizin iç kabuğu zarı varya ondan 10 tane kadar alıp 1 su bardağı suyla kaynamaya başlayınca 3 dakika daha kaynat o kadar biraz ılınsın içir.Şükür iyiyim ablacım,kızda hala öksürük wcye sık çıkma devam ediyor ilaçlarını kullanıyoruz abla bakalım inşallah geçer .
Geçmiş olsun pericim,öksürük için cevizin iç kabuğu zarı varya ondan 10 tane kadar alıp 1 su bardağı suyla kaynamaya başlayınca 3 dakika daha kaynat o kadar biraz ılınsın içir.
Benim öksüreğede çok iyi gelmişti.
Videoyu seyret olmadı 1 çay bardağıda yeter ona.Tamam abla evde vardı ceviz kırılmamış bir yapayım bugün inşallah
Tamam ablacim Cook sağolVideoyu seyret olmadı 1 çay bardağıda yeter ona.
İyi gelsinde prensese annesi şifa olsunTamam ablacim Cook sağol
Amin ablacım inşallahİyi gelsinde prensese annesi şifa olsun
Maşallah onaAmin ablacım inşallah
Kuzu hoş geldin özel mesaj sayfası yok oldu bende sende nasıl duruyormuMerhaba herkese Kanka ağrın mı var hayırdır Nevreste
Benden de gitti ne olduğunu anlayamadımKuzu hoş geldin özel mesaj sayfası yok oldu bende sende nasıl duruyormu
Dedim ne oluyor bir kere daha olduya ondan mı acabaBenden de gitti ne olduğunu anlayamadım
Merhaba bugün daha iyiyimMerhaba herkese Kanka ağrın mı var hayırdır Nevreste
İyi olda canısı ağrın filan yoktur umarımMerhaba bugün daha iyiyim
Abla gece başım çok ağrıdı birde karnımda garip bir his 5 te uyudumİyi olda canısı ağrın filan yoktur umarım