- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.212
- 43
İyiyim canım çok şükürNevreste abla bugün nasılsın varmı ağrın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım çok şükürNevreste abla bugün nasılsın varmı ağrın
Tamam bakayım kankaŞu mentol stickler var kanka baş ağrısı için ondan alıp bir denesene. Ben regl migreni yaşamaya başladım 30 dan sonra bana iyi geliyor. Bugün başlayacak hatta başağrım çünkü özel günümde başladı. Öfff kaç kere doktora gittim regl migrenine çare yok. Koyun kopyalanıyor buna çare yok. O mentol stick iyi geliyor.
Hep iyi ol inşallah ablaİyiyim canım çok şükür
Nevosun kankasi nasıl bir şeymiş onlar bir migren mağduru olaraktan soruyorumŞu mentol stickler var kanka baş ağrısı için ondan alıp bir denesene. Ben regl migreni yaşamaya başladım 30 dan sonra bana iyi geliyor. Bugün başlayacak hatta başağrım çünkü özel günümde başladı. Öfff kaç kere doktora gittim regl migrenine çare yok. Koyun kopyalanıyor buna çare yok. O mentol stick iyi geliyor.
Tanıdıkmıyım acabaNevosun kankasi nasıl bir şeymiş onlar bir migren mağduru olaraktan soruyorum
Bu arada yeni görüyorum acaba tanidikmisinki
Hoş geldinizTanıdıkmıyım acaba
Şöyle oluyo birazdan fotosunu eklerim
Vallahi başka hesap falanmi açtın diye bir şüphelendim yeni görünce seniTanıdıkmıyım acaba
Şöyle oluyo birazdan fotosunu eklerim
Canooo sen burdaydin senindemi bilgin yokHoş geldiniz
Sende canımHep iyi ol inşallah abla
Nerden bilim kız benCanooo sen burdaydin senindemi bilgin yok
Kİz Ben arada kayboluyorum ya net dolayısı ile oyuzden dedim hani buralardasin kulağına çalınır bişey olur filan fistan ahahahseviyom seni canoNerden bilim kız ben
Bende seni seviyorumKİz Ben arada kayboluyorum ya net dolayısı ile oyuzden dedim hani buralardasin kulağına çalınır bişey olur filan fistan ahahahseviyom seni cano
Sjsksjsjsjs çok gizliyim bi kankam bir de abla kankam biliyorKİz Ben arada kayboluyorum ya net dolayısı ile oyuzden dedim hani buralardasin kulağına çalınır bişey olur filan fistan ahahahseviyom seni cano
Surulen bişey sanırım dimi başa bir bakayim canım buna ben sağolasınAmaaan yanlış yere yazmışım düzeltiyorum; mentol stickten de hemen görsel paylaşayım buyurun
Kiz çabik soyle catlarim meraktanSjsksjsjsjs çok gizliyim bi kankam bir de abla kankam biliyor
Alın kısmına sürüyorsunuz masaj yapar gibi, ben ilaç kullanmayı çok sevmiyorum, böyle şeylerden yardım almaya çalışıyorum işteSurulen bişey sanırım dimi başa bir bakayim canım buna ben sağolasın
En iyisi, ilacın bile faydası olmuyor çünkü banada canım ,geçenlerde 3 gün ağrı çektim en sonunda sağlık ocağına attım kendimi iğneden sonra geçti ancak.Alın kısmına sürüyorsunuz masaj yapar gibi, ben ilaç kullanmayı çok sevmiyorum, böyle şeylerden yardım almaya çalışıyorum işte