- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.442
- 31
Bence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınızO değilde ben bu hafta kimse yapmaz birinci ben yaparım demiştim yalan oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınızO değilde ben bu hafta kimse yapmaz birinci ben yaparım demiştim yalan oldu
Niye belli ediyosun yaBu ne mi hız, kız biz yavaşız
Elimde yemekler patlamasın yeter ama diğer kadınlar için söz veremiyorumBence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınız
Olur mu, stres yapıyorsun sonlara kalınca. Motivasyonun düşebiliyor.Bence birinci yapmak risk ya şimdi siz sunumları patlatırsınız
Ramazan bitecek biz millete ramazan sofrası oylatıcaz1 hafta geçti
Beni öpBu yorumun alnı olsa öperim
Bak ben bile duygulandım şimdiEğlence olur sizede. Seni öyle telaş içinde neyi nereye koyacağını izlerken kesin gözleri dolacak. Hele foto çekerken içi cızz bile edebilir
gelBeni öp
Afiyet olsunŞu an bebeğimi uyuttum
İftarda yiyemediğim tatlı eşliğinde yazdıklarınızı okuyorum.
En keyiflisi bu
Aynen yaRamazan bitecek biz millete ramazan sofrası oylatıcaz
Çok teşekkür ederim aynı şehirde olsaydık sırayla birbirimize ikram ederdikAfiyet olsun
Kahve de içerdik, ah kahvelere doyamadimÇok teşekkür ederim aynı şehirde olsaydık sırayla birbirimize ikram ederdik
Bir ara etiket yaptım,kalp attı ama yok,kitap okuyor o
Hmm okusun bakalımBir ara etiket yaptım,kalp attı ama yok,kitap okuyor o
Avlanma hakkında her şey,gazozun faydaları, Ceylanlara nasıl yaklaşılırHmm okusun bakalım
Nevoş sofrayı ben de 2 kişilik kuracaktım, aralarda sorulmuş da yoksa tek tabaklara mı koyucaz takip edemedimAynen ya
Az değil köftehor. Araya Allahtan ramazan girdi. İşler kesatAvlanma hakkında her şey,gazozun faydaları, Ceylanlara nasıl yaklaşılır