Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinYaaa ilgilenmemmiiii çok özledim siziiiBenim kızda hasta yine idrar yolu enfeksiyonu olmuş öksürük var bir haftadır okula gitmiyor abla oyuzden çok durmuyorum Instagram ve buraya bakıp çıkıyorum çok kalmıyorum oyuzdende.
Şu sofrayı da kurayım bir daha ona söylemicem zaten katıldıgımı diline düştüm iyice
Eveeet eksikleri yazıyorum şimdi eşime yarın gelirken alsın diye. İnşallah yapayım sultanım haftasonu
Onaylanırsa sofrayı gönderdim bekliyorummmmmmHanımlar sofraları bekliyoruz
Cemoos
yasminsay
@JOYz
Blue_Peri
@Dahliadivin
@pearlshine
@UcanSupurge
@Kerrar
KaramelDelisi
@Kukrim
@Oriana
@RedGirl
WunderLost
Bak gördün mü onlarıda sevenler varTiramisuyla magnolia yapan keşke bana yakın oslaydi gider azcik yerdim
Rica ederim elticim, burada olmayı seviyorumBence menün gayet güzelDesteğin için teşekkürler
Geçmiş olsun kuzumYaaa ilgilenmemmiiii çok özledim siziiiBenim kızda hasta yine idrar yolu enfeksiyonu olmuş öksürük var bir haftadır okula gitmiyor abla oyuzden çok durmuyorum Instagram ve buraya bakıp çıkıyorum çok kalmıyorum oyuzdende.
Allah'ım masallah tüüü tüküreyimDaha yeni sütlü Nuriye yaptım, soğuk baklavayı anca misafire yaparım. Hazırda baklavalarım var, bir şerbete bakar
İnşaallah canım artık açılışı yapalımEveeet eksikleri yazıyorum şimdi eşime yarın gelirken alsın diye. İnşallah yapayım sultanım haftasonu
Nezaket başka bişeyÇok kibarlar,fazla kibar
Ben sütlü tatliciyimBak gördün mü onlarıda sevenler var
Ahahahah, bu doz aşımı olduNezaket başka bişey
Onaylanırsa sofrayı gönderdim bekliyorummmmmm
Ennneeeeee, ilk sofra yollanmış bileOnaylanırsa sofrayı gönderdim bekliyorummmmmm
Hayırlısı kuzum beniiim herşey çok güzel olsun inşallahNasip canım. Sağolasın
Hayat sürprizlerle dolu. Bende bugüne kadar hiç düşünmemiştim ama işte. Sağlık olsun. Hayırlısı
Bizde senin tariflerini seviyoruzRica ederim elticim, burada olmayı seviyorum
OleyyyyyyOnaylanırsa sofrayı gönderdim bekliyorummmmmm
Maşallah bu ne hız yaOnaylanırsa sofrayı gönderdim bekliyorummmmmm