Tatilde geldiHaftasonu çok ideal bir zaman sofra hazırlamak için
Benİnşallah soğuk baklavayı yapmazlar yoksa birinci belli sus peri
Nasip canım. SağolasınEnee orayı nerden buldunuz kuzu tayin heralde demi bu. Hayırlısı olsun inşallah kuzum benim inşallah hayırlısı olsun sizin için.insallah çok iyi insanlar çıksın karşınızaduygulandım ya ben sanki yakinmisizda uzaklara gidecekmişsin gibi
Hepsi öyle gibi ama ,baksanaHanımın çiftliğindeki teneke mahallesi geldi aklıma nedense
Ben senden şüpheleniyorum nedense
Sayı çoğalsın diye katıldım. En basitleri seçmeye çalıştım. Belki tatlım biraz iddialıdır diye düşünüyorum.İnan çoğu benzer
NasılsınMavişim
Ama,sütlaç, tiramisu,trileçe,ekler, magnoliada popülerİnşallah soğuk baklavayı yapmazlar yoksa birinci belli sus peri
İyiyim şükür, sen nasılsın?Nasılsınmerak ettim
Bence menün gayet güzelSayı çoğalsın diye katıldım. En basitleri seçmeye çalıştım. Belki tatlım biraz iddialıdır diye düşünüyorum.
Allah iyilik versin canımİyiyim şükür, sen nasılsın?Bildirim varsa yazıp çıkıyorum
Şu sofrayı da kurayım bir daha ona söylemicem zaten katıldıgımı diline düştüm iyiceAvakado dan sonra mutlu olduğunu düşünmüyorum
Daha yeni sütlü Nuriye yaptım, soğuk baklavayı anca misafire yaparım. Hazırda baklavalarım var, bir şerbete bakar
Yaaa ilgilenmemmiiii çok özledim siziiiOnu alan %100 yapmayacakGelirse görürüz
Sen bizimle ilgilenmiyorsun
Eveeet eksikleri yazıyorum şimdi eşime yarın gelirken alsın diye. İnşallah yapayım sultanım haftasonuTatilde geldi
Tiramisuyla magnolia yapan keşke bana yakın oslaydi gider azcik yerdimAma,sütlaç, tiramisu,trileçe,ekler, magnoliada popülerŞimdi aklıma gelenler Bence yanlış düşünüyorsunuz
Amin canım, hep iyi olAllah iyilik versin canımbende iyiyim şükür