- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatilde geldiHaftasonu çok ideal bir zaman sofra hazırlamak için
Ben yasminsay dan şüpheleniyorum o yaparİnşallah soğuk baklavayı yapmazlar yoksa birinci belli sus peri
Nasip canım. SağolasınEnee orayı nerden buldunuz kuzu tayin heralde demi bu. Hayırlısı olsun inşallah kuzum benim inşallah hayırlısı olsun sizin için.insallah çok iyi insanlar çıksın karşınıza duygulandım ya ben sanki yakinmisizda uzaklara gidecekmişsin gibi
Hepsi öyle gibi ama ,baksanaHanımın çiftliğindeki teneke mahallesi geldi aklıma nedense
Ben senden şüpheleniyorum nedenseBen yasminsay dan şüpheleniyorum o yapar
Sayı çoğalsın diye katıldım. En basitleri seçmeye çalıştım. Belki tatlım biraz iddialıdır diye düşünüyorum.İnan çoğu benzer
Nasılsın merak ettimMavişim
Ama,sütlaç, tiramisu,trileçe,ekler, magnoliada popülerŞimdi aklıma gelenlerBence yanlış düşünüyorsunuzİnşallah soğuk baklavayı yapmazlar yoksa birinci belli sus peri
İyiyim şükür, sen nasılsın? Bildirim varsa yazıp çıkıyorumNasılsın merak ettim
Bence menün gayet güzelDesteğin için teşekkürlerSayı çoğalsın diye katıldım. En basitleri seçmeye çalıştım. Belki tatlım biraz iddialıdır diye düşünüyorum.
Herkes birbirini bekliyorHepsi öyle gibi ama ,baksana
Allah iyilik versin canım bende iyiyim şükürİyiyim şükür, sen nasılsın? Bildirim varsa yazıp çıkıyorum
Şu sofrayı da kurayım bir daha ona söylemicem zaten katıldıgımı diline düştüm iyiceAvakado dan sonra mutlu olduğunu düşünmüyorum
Daha yeni sütlü Nuriye yaptım, soğuk baklavayı anca misafire yaparım. Hazırda baklavalarım var, bir şerbete bakarBen yasminsay dan şüpheleniyorum o yapar
Çok kibarlar,fazla kibarHerkes birbirini bekliyor
Yaaa ilgilenmemmiiii çok özledim siziiiBenim kızda hasta yine idrar yolu enfeksiyonu olmuş öksürük var bir haftadır okula gitmiyor abla oyuzden çok durmuyorum Instagram ve buraya bakıp çıkıyorum çok kalmıyorum oyuzdende.Onu alan %100 yapmayacakGelirse görürüz
Sen bizimle ilgilenmiyorsun
Eveeet eksikleri yazıyorum şimdi eşime yarın gelirken alsın diye. İnşallah yapayım sultanım haftasonuTatilde geldi
Tiramisuyla magnolia yapan keşke bana yakın oslaydi gider azcik yerdimAma,sütlaç, tiramisu,trileçe,ekler, magnoliada popülerŞimdi aklıma gelenlerBence yanlış düşünüyorsunuz
Amin canım, hep iyi olAllah iyilik versin canım bende iyiyim şükür