- 16 Ağustos 2010
- 293.123
- 603.087
- 43
Şimdilik pek iyi değiliyi haberlerini bekliyoruz nevoşcum.
Yasocum ne haberrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik pek iyi değiliyi haberlerini bekliyoruz nevoşcum.
Yasocum ne haberrr
Parça alınacak demek ki bakmak için ne zaman olacak peki.Biyopsi yapılacak yalnızımOndan sonraya kaldı.
Hamdolsun ablam, iyiyim. Senden ne haber?iyi haberlerini bekliyoruz nevoşcum.
Yasocum ne haberrr
Öyle düşünme sakın bende biyopsi oldum 2 kere hemde..Şimdilik pek iyi değil
Bende iyiyim ne olsun aynı bendede durumlarHamdolsun ablam, iyiyim. Senden ne haber?
İyi düşün canım, durumun bir kesinleşsin bakalım. Ne imişŞimdilik pek iyi değil
Eşin birgün izin alır, ne yapacaksınBiyopsi yapılacak yalnızımOndan sonraya kaldı.
Biraz daha sıkıştirayim belki içli köfte yaparsın sofranı aşırı çok merak ediyorum çabuk yap beybiEki Görüntüle 3041333
Ohh bak ilham geldi
Nevoşum çok geçmiş olsun neyden biyopsi yapılacak ben kaçırmışım galibaBiyopsi yapılacak yalnızımOndan sonraya kaldı.
İçli köfte beceremiyorum ki kızBiraz daha sıkıştirayim belki içli köfte yaparsın sofranı aşırı çok merak ediyorum çabuk yap beybi
Biyopsi olamasan da yanında destek verecek biri olsa, samimi bir arkadaş falan arasan, tek kalmadan, anladığım kadarıyla Dr korkuttu seni. Ama hemen kötü düşünme. Bizi habersiz bırakma Nevoş.Biyopsi yapılacak yalnızımOndan sonraya kaldı.
20 gün kaldı yine geç kalacaksın markette satiliyorİçli köfte beceremiyorum ki kız
Sen böyle arada gel son 10 falan de
Aaa bimde dimi geçen gün gördüm ben de20 gün kaldı yine geç kalacaksın markette satiliyor
Denemedim ama çok merak ettimAaa bimde dimi geçen gün gördüm ben de
Nasıl peki denedin mi
Ben deniyim o zamanDenemedim ama çok merak ettim
Ben deniyim o zaman
Rahim canımHemen olması lazımdı hastane uzakOndan başka zaman gideceğim.Nevoşum çok geçmiş olsun neyden biyopsi yapılacak ben kaçırmışım galiba
Eşin kalamaz mıydı
Evet canımO aslında geliyordu 4 te işlem bitiyormuş.O ameliyathanede falan yapılıyorSabah gideceğim.Doktorda perşembe oradaymış.Eşin birgün izin alır, ne yapacaksın