- 28 Haziran 2011
- 59.375
- 149.817
Cansın çiçeeemmRapor çıktı dün kolestrol için rakamı ysnlış yazmış dr,düzelmesi lazımdı onun için gittim,çok sağol çicemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansın çiçeeemmRapor çıktı dün kolestrol için rakamı ysnlış yazmış dr,düzelmesi lazımdı onun için gittim,çok sağol çicemmm
Sağol canımcım sende öylesinCansın çiçeeemm
Hiç içimden gelmiyor abla. Günlerce içmesem susamam. Zorluyorum kendimi Ramazan’da. Diğer günler tüketemiyorum.Sağol minnoşum şimdi geldim eve düzeltmeyi uzman dr yapacak gün içinde yarına kaldı ilaç durumu.
Su içmiyormusun yoksa yanlış yapıyorsun kuzu.
Çicemmmmmm
Güzel sonuçların olsun nevoşum
Bişimi dedi yoksaa
Ya böbreklerine verdiğin zarar bunu unutma sakın,en azından 1 litre filan içmeye zorla kendini lütfen sağlığınla oynuyorsun .Hiç içimden gelmiyor abla. Günlerce içmesem susamam. Zorluyorum kendimi Ramazan’da. Diğer günler tüketemiyorum.
Oğlanı okula bırakıp geldim. Üst baş aldım. Kıyafetleri küçük geliyor. Herşey ateş pahası olmuş.C A N O sen neler yapiyorsin
hyr cnm düzelmedi ama bu adaletsizliğe alıştıkBende özledim minnosumm yaaa, küçük annem benim ben iyiyim şükür sen nasılsın, bebişim nasıl işyerinde canin sıkkındı düzeldi mi
Allah yardımcın olsun canım benim, alışmasan bile alışmış gibi görünüyorsun kalmak için dünyanın adaletsizliğihyr cnm düzelmedi ama bu adaletsizliğe alıştık
bende gecdn baktim simdiden alayim bayrama diye 100 lira rn ucuz pantolonOğlanı okula bırakıp geldim. Üst baş aldım. Kıyafetleri küçük geliyor. Herşey ateş pahası olmuş.
Kızlara en uygun 170 e pantolon aldımbende gecdn baktim simdiden alayim bayrama diye 100 lira rn ucuz pantolon
benim de sitede siraladigim en ucuz pantolon buydu jean olarak kacta kac pamuk bakmadim bile ://Kızlara en uygun 170 e pantolon aldım
Ucuz bişi yok artıkOğlanı okula bırakıp geldim. Üst baş aldım. Kıyafetleri küçük geliyor. Herşey ateş pahası olmuş.
Çok pahalı herşey nevoş yanerden aldın pantolanları lcw gene biraz daha uygun gibi sanki denk geliyor bazen,bide sezon sonu şu anda.Kızlara en uygun 170 e pantolon aldım
Bedenine uyan modeli uyanı alıyoruzErgenler her şey beğenmiyor.benim de sitede siraladigim en ucuz pantolon buydu jean olarak kacta kac pamuk bakmadim bile ://
Lcw den aldım ablaUcuz bişi yok artık
Çok pahalı herşey nevoş yanerden aldın pantolanları lcw gene biraz daha uygun gibi sanki denk geliyor bazen,bide sezon sonu şu anda.
Dah dur bu bişi değil ünide gör sen ergenleriBedenine uyan modeli uyanı alıyoruzErgenler her şey beğenmiyor.
Orada bile öyleyse artık,ketenmi aldın pantolonu.Lcw den aldım abla
Abla daha beterini düşünemiyorumDah dur bu bişi değil ünide gör sen ergenleri
Kot ablaOrada bile öyleyse artık,ketenmi aldın pantolonu.
Kot bile o kadar demek,iyi para yani .Kot abla
Aynen abla Bizim birde her şey iki taneKot bile o kadar demek,iyi para yani .
Kolay değil nevoşum birde herşeyi beğenmiyorlar.Aynen abla Bizim birde her şey iki tane