- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
buyudukce isler zorlasiyorBedenine uyan modeli uyanı alıyoruzErgenler her şey beğenmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyudukce isler zorlasiyorBedenine uyan modeli uyanı alıyoruzErgenler her şey beğenmiyor.
Müsait oldukça girmeye çalışıyorum ama mesaj atmaya zaman bulamıyorumdeynepnaz rastlasamiyoruz
Lisede başlıyor devamı geliyor,sonrada sevgili olayları saç baş yolduruyor.buyudukce isler zorlasiyor
Nasılsın epeydir sende yoksun iyisin demi.Müsait oldukça girmeye çalışıyorum ama mesaj atmaya zaman bulamıyorum
Benim oğlan da geçen gün pantolon almaya gitti, gecikince aradım gecikti diye, çok pahalı biraz geziyordum dedi. Dedim pahalı da olsa alacaksın ihtiyaç. Bir de üniversite ortamında, genç, mecbur. Geçen sene online eğitimle, karantinayı eşofmanla geçirdi.Bir o yönden karantina zorlanmadı, evde olduğumuz için düğün bayram olmadığı için, evlerde olduğumuz için eşofmanlarla, rahat kıyafetlerle geçirdik günlerimizibenim de sitede siraladigim en ucuz pantolon buydu jean olarak kacta kac pamuk bakmadim bile ://
İyiyim de eşim evde, işten ayrıldı. Bu erkeklerin evde kalması çok sinir bozucuNasılsın epeydir sende yoksun iyisin demi.
Aynen erkek evde olmayacak bir kere cidden zor ve sıkıntılı bir durum .İyiyim de eşim evde, işten ayrıldı. Bu erkeklerin evde kalması çok sinir bozucu
Nevoşum nolduDoktor keyfimi bozdu
Bir de herşeye karışınca epey zor, ben de tahammül edemiyorum, sinirleniyorum işteAynen erkek evde olmayacak bir kere cidden zor ve sıkıntılı bir durum .
bende gecdn baktim simdiden alayim bayrama diye 100 lira rn ucuz pantolon
Kalabalık ailesi olanların Allah yardımcısı olsunUcuz bişi yok artık
Çok pahalı herşey nevoş yanerden aldın pantolanları lcw gene biraz daha uygun gibi sanki denk geliyor bazen,bide sezon sonu şu anda.
Aynen öylede alsada sırayla giyerler seneye kalır diğeri giyer.Kalabalık ailesi olanların Allah yardımcısı olsun
İşim bitsin yazayımNevoşum noldu
Doktora mı gittin canım?İşim bitsin yazayım
Ben büyük oğlanın küçüklerini giydiriyorum ufak olana zaten eskimiyorlarAynen öylede alsada sırayla giyerler seneye kalır diğeri giyer.
Hayırlı haberlerle gel nevomİşim bitsin yazayım
Aynen en iyisi zaten eskimeye bile fırsat kalmıyor .Ben büyük oğlanın küçüklerini giydiriyorum ufak olana zaten eskimiyorlar
Biyopsi yapılacak yalnızımOndan sonraya kaldı.Hayırlı haberlerle gel nevom
iyi haberlerini bekliyoruz nevoşcum.İşim bitsin yazayım
Yasocum ne haberrrHayırlı günler herkese