- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Rahim mi ablaÖyle düşünme sakın bende biyopsi oldum 2 kere hemde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim mi ablaÖyle düşünme sakın bende biyopsi oldum 2 kere hemde..
Ya sabah diyor parça alacağım. Neden diyorumRahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucuNeyse gebelik yok.O zaman biyopsi dediSabah halim fenaydıBiyopsi olamasan da yanında destek verecek biri olsa, samimi bir arkadaş falan arasan, tek kalmadan, anladığım kadarıyla Dr korkuttu seni. Ama hemen kötü düşünme. Bizi habersiz bırakma Nevoş.
Menopoz sırasında kanamam olmuştu içerden parça almışlardı genel aneztesi verdiler.Rahim mi abla
Öyle canım doktor korkuttu birazİyi düşün canım, durumun bir kesinleşsin bakalım. Ne imiş
Çok geçmiş olsun ablacım inşallah temiz çıkar sonucuRahim canımHemen olması lazımdı hastane uzakOndan başka zaman gideceğim.
Benim kalınlaşma varmış ablaZaten çektiğim ağrılar ve şiddetli kanamam var.Korktum açıkçasıBirde hamile olabilirsin dediNeye üzülsem bilemedimMenopoz sırasında kanamam olmuştu içerden parça almışlardı genel aneztesi verdiler.
Diğeride memede tümör alındı oda lokal olmuştu.
Smear testi uaptılarmı sana ,rahim kanseri olacaksa önce bu testi yapmaları lazım.Ya sabah diyor parça alacağım. Neden diyorumRahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucuNeyse gebelik yok.O zaman biyopsi dediSabah halim fenaydı
Oradan çıktım kursa geldim.Orada arkadaşlar biraz gazladılar.Sağ olsun burada Cano,sosyal,aşkolarım jenna,kukrim destekledi.Yoksa bugün ağlama günümdü
İnşaallah canım yaptırayım bakalım nasıl olacakÇok geçmiş olsun ablacım inşallah temiz çıkar sonucu
Abla kalınlaşma için önce biyopsi yapılıyormuş öyle dediSmear testi uaptılarmı sana ,rahim kanseri olacaksa önce bu testi yapmaları lazım.
Başka bir doktora git istersen farklı bir tedavide olabilir.
Kalınlaşma bendede çıktı,7mm filandı herhalde.Benim kalınlaşma varmış ablaZaten çektiğim ağrılar ve şiddetli kanamam var.Korktum açıkçasıBirde hamile olabilirsin dediNeye üzülsem bilemedim
Kalınlaşma için biyopsi diyorsa parça alıp bakılacak,bendede aynı olmuştu.Abla kalınlaşma için önce biyopsi yapılıyormuş öyle dedi
Gördüğü şey karşısında büyük tepki verdi Miyomlarımda var.Kalınlaşma bendede çıktı,7mm filandı herhalde.
Arkadaşım bunun ameliyatını olmuştu onun kalınlık sınırı daha fazlaymış.
Peki senin sıkıntın ağrın var mıydıKalınlaşma için biyopsi diyorsa parça alıp bakılacak,bendede aynı olmuştu.
Nevreste arkadaşı arayıp sorayım onada nasıl oldu diye.Kalınlaşma bendede çıktı,7mm filandı herhalde.
Arkadaşım bunun ameliyatını olmuştu onun kalınlık sınırı daha fazlaymış.
Zahmet etme ablam ama sen bilirsinNevreste arkadaşı arayıp sorayım onada nasıl oldu diye.
Hay Allah ya doktorun tutumu da hiç hoş olmamış denir mi hemen öyle kanser falan bilemedimİnşaallah canım yaptırayım bakalım nasıl olacak
Kalınlık fazla demek ki,miyomda çeşitli gerçide belki onuda alacak.Gördüğü şey karşısında büyük tepki verdi Miyomlarımda var.
Vardı ama senn dediğin gibi değildi,sadece beraberken kuruluk acı ve yanma oluyordu biber gibi diyim ..Peki senin sıkıntın ağrın var mıydı
İnşaallah canımYa hamilesin demesiKan verirken şoktaydımHay Allah ya doktorun tutumu da hiç hoş olmamış denir mi hemen öyle kanser falan bilemedim
Yap biyopsiyi ondan sonra konuş, Belki yok yere üzdü seni şuan. İnşallah Allahın izniyle yoktur öyle bişey Nevoşum dualarımız seninle
Abla benim ağrım çok yaBugün çok yürüdüm.Sağ tarafım çok fenaKalınlık fazla demek ki,miyomda çeşitli gerçide belki onuda alacak.
Vardı ama senn dediğin gibi değildi,sadece beraberken kuruluk acı ve yanma oluyordu biber gibi diyim ..
Geçti sonrada arada kuruluk var gene.
Sanırım kalınlaşmadan dolayı hamilelikten şüphelendi Kaç çıktı ki rahim öyle?İnşaallah canımYa hamilesin demesiKan verirken şoktaydım