- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Biyopsi yapılsın sıkıntı varsa zaten bununla devam etmem canımÖzele giderim o zamanSanırım kalınlaşmadan dolayı hamilelikten şüphelendi Kaç çıktı ki rahim öyle?
Başka bir doktora daha mı görünsen abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biyopsi yapılsın sıkıntı varsa zaten bununla devam etmem canımÖzele giderim o zamanSanırım kalınlaşmadan dolayı hamilelikten şüphelendi Kaç çıktı ki rahim öyle?
İnşallah gerek kalmaz ablacım temiz gelir Allahın izniyleBiyopsi yapılsın sıkıntı varsa zaten bununla devam etmem canımÖzele giderim o zaman
İnşaallah canımİnşallah gerek kalmaz ablacım temiz gelir Allahın izniyle
Ararım şimdi ..Zahmet etme ablam ama sen bilirsin
Yok abla yapılmadıArarım şimdi ..
Görüştüm nevoş oda ağrım yoktu sadece kanama vardı dedi,kalınlıkta 7mm fianmış aynı bendeki gibi.
Sana smear testi yapıldımı peki.
Tövbe yarabbimmmmİnşaallah canımYa hamilesin demesiKan verirken şoktaydım
Sende ağrı var bideAbla benim ağrım çok yaBugün çok yürüdüm.Sağ tarafım çok fena
Kalışlaşma bendede vardı,menapoz başlangıcında 7mm filandı benimki.,Sanırım kalınlaşmadan dolayı hamilelikten şüphelendi Kaç çıktı ki rahim öyle?
Başka doktorada görün olmazsaBiyopsi yapılsın sıkıntı varsa zaten bununla devam etmem canımÖzele giderim o zaman
Bana yapmıştı dr,smear zaten rahim ağzı kanseri varsa ön teşhistir,önce onu yapsaydı keşke.Yok abla yapılmadı
Öyle yapacağım abla netleşsinTövbe yarabbimmmm
Sende ağrı var bide
Kalışlaşma bendede vardı,menapoz başlangıcında 7mm filandı benimki.
Biyopsi olmuştm.
Başka doktorada görün olmazsa
En kötü ihtimale alıştıroyorlar Nevom. Komşuma da aynen Dr büyük ihtimalle kanserin demişti, bayağı psikolojisi bozulmuştu. Sonrasında testte temiz çıktı. Eşi doktoru falan şikayet edelim dese de yine de ekmeğinden etmeyelim dediler.Ya sabah diyor parça alacağım. Neden diyorumRahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucuNeyse gebelik yok.O zaman biyopsi dediSabah halim fenaydı
Oradan çıktım kursa geldim.Orada arkadaşlar biraz gazladılar.Sağ olsun burada Cano,sosyal,aşkolarım jenna,kukrim destekledi.Yoksa bugün ağlama günümdü
Bana yapmıştı dr,smear zaten rahim ağzı kanseri varsa ön teşhistir,önce onu yapsaydı keşke.
O sanki rahim ağzında yapılıyor.Rahim ağzı demediBana yapmıştı dr,smear zaten rahim ağzı kanseri varsa ön teşhistir,önce onu yapsaydı keşke.
Bencede öyle yap başka doktorada danış.Öyle yapacağım abla netleşsin
Sağ ol canımBen aslında hastalıktan değil gebelikten korktum yaBu ay avuç avuç ilaç içtim,röntgen çektirdimBirde istemiyorumEn kötü ihtimale alıştıroyorlar Nevom. Komşuma da aynen Dr büyük ihtimalle kanserin demişti, bayağı psikolojisi bozulmuştu. Sonrasında testte temiz çıktı. Eşi doktoru falan şikayet edelim dese de yine de ekmeğinden etmeyelim dediler.
Aynı şekilde geçen sene Dr Eşime mide endoskopi sonrası patolojiyle acilen araştırmaya yönlendirdi. O korkuyu çok iyi bilirim. Bu sene tekrar çektirdik Dr şaşırdı çok büyük yara vardı temizlenmiş dedi.
Önce bir sonuç çıksın, duamızı edelim, iyi düşünelim. Bugün aklım hep sendeydi eşim evde olmadığından yazamadım da.
Aynen ablaBencede öyle yap başka doktorada danış.
Belkide ,istemdi smear testini oda olabilir yani.O sanki rahim ağzında yapılıyor.Rahim ağzı demedi
2 kerede ben test yaptırdım hatta .Sağ ol canımBen aslında hastalıktan değil gebelikten korktum yaBu ay avuç avuç ilaç içtim,röntgen çektirdimBirde istemiyorum
Benim ağrım çok ya acaba mı dedimKanamamda çok oluyor
Sen üni hasteneyemi gititn devlet hastanesimi.Aynen abla
Eğitim araştırma abla2 kerede ben test yaptırdım hatta .
Sen üni hasteneyemi gititn devlet hastanesimi.
Sağ ol canımBen aslında hastalıktan değil gebelikten korktum yaBu ay avuç avuç ilaç içtim,röntgen çektirdimBirde istemiyorum
Benim ağrım çok ya acaba mı dedimKanamamda çok oluyor
Belkide benim endometriozis içeri sızdıBelkide ,istemdi smear testini oda olabilir yani.
Rahim ağzından alıyorlar zaten çubukla.
Ya doktor salı ,perşembe orada oluyormuş.Perşembe gel dediler. Ama 3-4 gün kanamam olur,sıkıntılı geçer dediler.Cumartesi pazar sınavım var, adet olmak üzereyim bilmiyorum ne yapsam.Şimdi tekrar randevu almayı beklemeyeceksin değil mi, gün verildi mi biyopsi için. Çok erteledinNevom hastane işini.Artık bekleme, bekleme süreci de sıkıntı stres.
Ya sabah diyor parça alacağım. Neden diyorumRahim kanseri olabilirsin dedi.Sonra hamile olabilirsin dedi ve gebelik testi verdim.İki ucuNeyse gebelik yok.O zaman biyopsi dediSabah halim fenaydı
Oradan çıktım kursa geldim.Orada arkadaşlar biraz gazladılar.Sağ olsun burada Cano,sosyal,aşkolarım jenna,kukrim destekledi.Yoksa bugün ağlama günümdü