- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.480
Takip etsem ölur muyum demi amaTakip et sende
Merak ettim seni mesajlarına bakayım dedimGeçmiş olsun canım benim. İnşallah tez zamanda geçer acıların
Sağ olun canlarYaa çok geçmiş olsun yasom,nazar değdi sanaallah acil şifalar versin inş
Ağrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Rabbim şifa versin canımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Çok çok geçmiş olsun YasoAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Allah sifa versin cancağızımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Rabbim şifa versin canımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Gecmiş olsun yasocanAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Yaaa yasocum geçmiş olsunAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Hadi o zaman bu hafta yap ve ilklerde ol
Ben de varım o tembellerin içinde
Bu hafta eşim evdeHadi o zaman bu hafta yap ve ilklerde ol
Menü de bomba
BendeBen de varım o tembellerin içinde
Sen ne ara menü aldın
Sen ne ara menü aldın
Yap da görelim neymişyaaa güzelim tarifleri almamissiniz bana kalmış