- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh bir eşim istediğim vardiyaya başlasın heleYap da görelim neymiş
Ben de eşimi bekliyorum yapmak içinAhh bir eşim istediğim vardiyaya başlasın hele
Ellerine sağlık canım merakla bekliyoruzOy yoruldum yaptım menümü siteye yüklemesi kaldı
Bu ay ne sıkıcı, herkes tembel. İyi ki katılmamışım.Bugün 2 sofra hazırlanmış
En zorlandığım kısım 1- fotoğraf çekmek 2-siteye yüklemekEllerine sağlık canım merakla bekliyoruz
Aynen canım bu konuda çok haklısınEn zorlandığım kısım 1- fotoğraf çekmek 2-siteye yüklemek
Aslında bazıları yoğun bazıları hasta olduBu ay ne sıkıcı, herkes tembel. İyi ki katılmamışım.
Asıl mesele orucun yorması ya. Geçen gün misafir ağırladım, iki gün belim ağrıdı ahsjjsjsjs. Ama menüm çok iyiydi.Aslında bazıları yoğun bazıları hasta oldu
Oruçta yoruyor
Ellerine sağlık sofradan bir kare alsaydınAsıl mesele orucun yorması ya. Geçen gün misafir ağırladım, iki gün belim ağrıdı ahsjjsjsjs. Ama menüm çok iyiydi.
O hengamede aklıma gelen son şey fotoğraf çekmek olurdu. Bir de eşimin ailesi öğrenemedi bir türlü yemekten bir saat önce gelmeyi falan. İftara çağırıyoruz, gündüzden geliyorlar, ortalık dandini. İstediğim gibi hazırlayamıyorum masayı. Eltim geldiğinde çekerim.Ellerine sağlık sofradan bir kare alsaydın
O zaman zor tabiO hengamede aklıma gelen son şey fotoğraf çekmek olurdu. Bir de eşimin ailesi öğrenemedi bir türlü yemekten bir saat önce gelmeyi falan. İftara çağırıyoruz, gündüzden geliyorlar, ortalık dandini. İstediğim gibi hazırlayamıyorum masayı. Eltim geldiğinde çekerim.
Keşke öyle olsa. Bir faydaları yok zaten, bari gölge etmesinler ahsjsjjsjs bak bugün yine ne yaptım KK’dan öğrendiğim en güzel şeylerden biri.O zaman zor tabi
Benimkilerde 5 kala geliyor direk sofraya
Haftaya alacağım bakalım nasıl olacak
Ellerine sağlık canımKeşke öyle olsa. Bir faydaları yok zaten, bari gölge etmesinler ahsjsjjsjs bak bugün yine ne yaptım KK’dan öğrendiğim en güzel şeylerden biri.
Yarışma olmadığı içün fakir bir sunum olduEllerine sağlık canım
Enfes görünüyor
Çileğin kilosu ne kadar unuttun galibaYarışma olmadığı içün fakir bir sunum oldu
Koyduğum çikilatalar daha pahalı.Çileğin kilosu ne kadar unuttun galiba