- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
Sağol canım gel birlikte olsunnnnnn tophane de çay içiyormuşuzzzz gibiAfiyet olsun tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım gel birlikte olsunnnnnn tophane de çay içiyormuşuzzzz gibiAfiyet olsun tatlım
Nasıl ikna edemedi hala anlamadımAynen. Mobil veri su gibi gidiyor
Nisa okula başlayınca mecbur alacaklarNasıl ikna edemedi hala anlamadım
Ah Hava da mis oralarda ,içeriz canım ne güzelSağol canım gel birlikte olsunnnnnn tophane de çay içiyormuşuzzzz gibi
O da doğru, az sabırNisa okula başlayınca mecbur alacaklar
Banada var olur inş nevoşumBugün değilde 15 -20 gün önce almıştık.Lcwde vardı
Olur canım bedenleri varBanada var olur inş nevoşum
Ahhhh inşallah canım birgün ne kadar çok isterimmmm ırganda köprüsünün o tarafta da olur aslındaAh Hava da mis oralarda ,içeriz canım ne güzel
Bize kurşun döksünler canım yaNevoşla bi belimizi doğrultamadık bu ay rahimsel sıkıntılar, geçen ay covid hep aynı gidiyoruz
Öksüre öksüre yaptık o tavukları @Nevreste
Vallahi ya senin yükün daha ağır bir de maşallah bi dk durmuyosunBize kurşun döksünler canım ya
İnan yerimde başkası olsa yataktan kalkmaz
Ay bugün ben de öyle oldum, normalde yan gelip yayılan ben bugün çıktım bi sürü yürüdüm evde de durmadımDurmak yapıma ters
Bursa zaten cennet Ramazan geçince o taraflardan foto atayım sana inşallahAhhhh inşallah canım birgün ne kadar çok isterimmmm ırganda köprüsünün o tarafta da olur aslında
Misssss gibiiii ay çok özledim
Ayyyy ne güzel olur kuzummm çok sevinirim çok özledim Bursamı Mutlaka beklerim ramazan sonu fotoğraflarıBursa zaten cennet Ramazan geçince o taraflardan foto atayım sana inşallah
Rica ederim tatlım sözAyyyy ne güzel olur kuzummm çok sevinirim çok özledim Bursamı Mutlaka beklerim ramazan sonu fotoğrafları
Sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim kuzum