Oda doğruKoyduğum çikilatalar daha pahalı.
Bugün oğlana yaz için penye şort baktım LCW’den. 65 liraydı en ucuzu. Bildiğin penye, düz, kısa şort.Oda doğruUcuz bir şey var mı
Aynen öyle canım her şey çok pahalıBugün oğlana yaz için penye şort baktım LCW’den. 65 liraydı en ucuzu. Bildiğin penye, düz, kısa şort.
Ben bilerek mola zamanımda yapayım çıksın aradan dedim neyse bismillah deyip başlayayım inşallah Kazen abi paylaşmaz bitirmeden telefondan yüklediğim için birbirine karışıyor küçük küçük ekleyip kaydet yapıyorum o da ben kaydet yapınca bitti sanıp paylaşmıştı geçen neyse olmadı sonradan düzenleriz yineAslında bazıları yoğun bazıları hasta oldu
Oruçta yoruyor
Olmazsa ben düzenlerim canımBen bilerek mola zamanımda yapayım çıksın aradan dedim neyse bismillah deyip başlayayım inşallah Kazen abi paylaşmaz bitirmeden telefondan yüklediğim için birbirine karışıyor küçük küçük ekleyip kaydet yapıyorum o da ben kaydet yapınca bitti sanıp paylaşmıştı geçen neyse olmadı sonradan düzenleriz yine
Hayırlı akşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın
İyiyim aşkom sağ olHayırlı akşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?
Ellerine sağlık aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Bugün temizlik yaptık dinleniyorum
Çok iyi olmuş aşkomEllerine sağlık aşkomAnnemlere gittik iftara bizde Değişiklik oldu.
Kim bilir neler yaparsınÇok iyi olmuş aşkom
Bende haftaya kvleri alacağım.
Eltimin annesi hastaydı,eltimde annesinin yanında kalıyordu.Onu bekledik.
Menüyü netleştiremedimKim bilir neler yaparsıniyi olmuş aşkom,güzel oluyor arada bir toplu iftar
Bence de ,ama zaten senden kötü bir şey çıkmaz aşkomMenüyü netleştiremedim
Sık gelmiyorlar güzel olsun
İnşaallah aşkomBence de ,ama zaten senden kötü bir şey çıkmaz aşkom
Oy yoruldum yaptım menümü siteye yüklemesi kaldı
Hay maşallah hadi gelsinler artık3 sofra geliyor