Bende doldurdumBen formu 3-4 gün evvel doldurdum
Bende doldurdum ama bizde nerde o şansBen formu 3-4 gün evvel doldurdum
Ben maskarayı çok bekledim yaBende doldurdum ama bizde nerde o şans
Bende bekledimBen maskarayı çok bekledim ya
Benim kızlara maskara yetiştiremiyorum
Biz dibine kadar kullanırdıkBende bekledimkeşke bize gönderselerdi. Alanların bazıları satışa çıkarmış
Bende doldurdum forumu bakalım kazancazmıBende doldurdumYıllardır hazır çorba ve bulyon kullanmadım.Ama nede olsa gelmiyor doldurayım dedim
Selam abla nasılsınSelamın hellolar canlar
Yemek bölümüne komple yollasınlarBende doldurdum forumu bakalım kazancazmı
Aynen hepimize lazım yaniYemek bölümüne komple yollasınlar
Ben elimde hazır et-tavuk sularım yok ise kullanıyorum pilavlarda falan. Çorba da acil açlıkta kullandığım oluyor.Bende doldurdumYıllardır hazır çorba ve bulyon kullanmadım.Ama nede olsa gelmiyor doldurayım dedim
Bende bekledim, normal maskaralar ağırlık yapıyor, gönderilende ağırlık hissi yokmuşBen maskarayı çok bekledim ya
Benim kızlara maskara yetiştiremiyorum
En son be zaman aldım hatırlamıyorum ama gelirse kullanırım değişiklikBen elimde hazır et-tavuk sularım yok ise kullanıyorum pilavlarda falan. Çorba da acil açlıkta kullandığım oluyor.
Dediğin gibi, nasıl olsa bize çıkmıyor. Dolduralım gitsin, Hoca Nasreddin misâli ya tutarsa
Ben bayağıdır pek kullanmıyordum ama artık kendime gelmem lazımBende bekledim, normal maskaralar ağırlık yapıyor, gönderilende ağırlık hissi yokmuş
Bir tek çorbada kullanıyrum bulyonu oda et bulyon,pilavda nedense sevemedik hç kullanmıyorum.Ben elimde hazır et-tavuk sularım yok ise kullanıyorum pilavlarda falan. Çorba da acil açlıkta kullandığım oluyor.
Dediğin gibi, nasıl olsa bize çıkmıyor. Dolduralım gitsin, Hoca Nasreddin misâli ya tutarsa
Bende bekledim çıkmadı,bide pahalı ürün onlar.Bende bekledim, normal maskaralar ağırlık yapıyor, gönderilende ağırlık hissi yokmuş
Kendine gel nevoş o maskaralar kirpiklere sürülecek o kaaaaaBen bayağıdır pek kullanmıyordum ama artık kendime gelmem lazımTabi kızlardan bana sıra gelirse
Ben evde de kullanıyorum. Çok nadir rahatsızsam ya da gözlerim hassas durumda ise kullanmıyorumBen bayağıdır pek kullanmıyordum ama artık kendime gelmem lazımTabi kızlardan bana sıra gelirse
Aynen abla sürmem lazımKendine gel nevoş o maskaralar kirpiklere sürülecek o kaaaaa