Ben kalem daha çok kullanıyorum ama rimel şartBen evde de kullanıyorum. Çok nadir rahatsızsam ya da gözlerim hassas durumda ise kullanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalem daha çok kullanıyorum ama rimel şartBen evde de kullanıyorum. Çok nadir rahatsızsam ya da gözlerim hassas durumda ise kullanmıyorum
Sürecen tabi kirpikler uzayacakAynen abla sürmem lazım
Benim kirpikler kısa zatenKızlar bana çekmemişSürecen tabi kirpikler uzayacak
Bizde şehzade et sulu seviyor ablam. Olmayınca mecbur bulyon kullanıyorumBir tek çorbada kullanıyrum bulyonu oda et bulyon,pilavda nedense sevemedik hç kullanmıyorum.
Artur tavuk suyuna pilav bile yemiyor neymiş kokuyormuş
Bende bekledim çıkmadı,bide pahalı ürün onlar.
İyi yapmışsın canım ,sevindim gördüğüme
Benimde öyle çok uzun değil rimelle iyi oluyor,uzun kirpikler güzel oluyor.Benim kirpikler kısa zatenKızlar bana çekmemiş
Bzde çok tüketlmiyor öyle,sadece mercimek ve şehriye çorbasında et bulyon kullanıyorum,et haşladıysam ondan az bişi katıyorum çorbaya.Bizde şehzade et sulu seviyor ablam. Olmayınca mecbur bulyon kullanıyorum
Selam nevoşumSelam güzeller
Hayırlı Akşamlar canımSelam nevoşum
Hayırlı akşamlar cümleten
Ay evet. Bende büyük eksiklik Normalde fasülye olsam bile katılmadan durmazdım. Erken kaldırdım ne varsaHayırlı Akşamlar canım
Bu ay kendini boşlukta hissediyor musun
Neyse sende önümüzdeli ay katılırsınAy evet. Bende büyük eksiklik Normalde fasülye olsam bile katılmadan durmazdım. Erken kaldırdım ne varsa
İnşaallah Bu ay hemen geçsinNeyse sende önümüzdeli ay katılırsın
Bende umarım yapabilirim
Yarın yapacaktımEşim iş yerine yemek götürecek ancak onu hazırlarımBizde onlardan yeriz.Çarşamba eşim yokBu hafta yetişmeye bilirİnşaallah Bu ay hemen geçsin
Yapabilirsen katılırsın, yorma kendini
Allah kolaylık versin canım Ramazan da öyle oluyor. Eşim de evden götürüyor Evde olduğunda yapabilirsen yaparsınYarın yapacaktımEşim iş yerine yemek götürecek ancak onu hazırlarımBizde onlardan yeriz.Çarşamba eşim yokBu hafta yetişmeye bilir
Bizimkiler her seferinde biri yapıyor.Yarın 18-20 kişilik yemek yapacağımAllah kolaylık versin canım Ramazan da öyle oluyor. Eşim de evden götürüyor Evde olduğunda yapabilirsen yaparsın
Maşallah. İftar vermiş oluyorsunuz bi nevi Allah kolaylık versinBizimkiler her seferinde biri yapıyor.Yarın 18-20 kişilik yemek yapacağım
Aynen yoksa gündüze dönünce çocuklar okula başlayınca
Evet canım iftar yemeği olacakHer yıl 1 sefer bize sıra geliyorMaşallah. İftar vermiş oluyorsunuz bi nevi Allah kolaylık versin
Allah kabul etsin canımEvet canım iftar yemeği olacakHer yıl 1 sefer bize sıra geliyor
Yarın yoğun birgün
Sağ olAllah kabul etsin canım
Menü belli mi