- 8 Haziran 2013
- 56.277
- 149.417
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazandan sonra kapışalım sözsukur iyiyim canim uzak kaldin ne zamandir gelde kapisalim
ramatoloji doktoru gogus kafesindeki problemleri normal karsilamostiMaalesef yan etkileride oluyor ilaçların,tedavi ne olacak peki dikakt edeceksn o zaman demi.
olurRamazandan sonra kapışalım söz
Bir tarafı düzeltirken br tarafı mahvediyor ilaçlarda.ramatoloji doktoru gogus kafesindeki problemleri normal karsilamosti
...bulundugum yerde gogus bolumine ciktim anlattim dedim bunlar yoktu ilaclardan sonra basladi
ilacin uan etkileri de olabilir hastaligin seyrinde de var bu dedi ...
sonra ilaclari birakinca yanmalar batmalar gecti
zaten tedavi eden bir ilac da degil biraktim bende gitmiyorum kontrole
evde dikkat ediyorum iste egzersiz yapmaya calisiyorum :)) kilo vermeye baslamam lazim her zmaan ki gibiBir tarafı düzeltirken br tarafı mahvediyor ilaçlarda.
Belki bırakmaklada iyi etmişsin.
Geçmiş olsun minik Allah acil şifalar versin canımevde dikkat ediyorum iste egzersiz yapmaya calisiyorum :)) kilo vermeye baslamam lazim her zmaan ki gibi
Ellerinize sağlık efenimKonumu açtım lütfen onaylar mısınız hanfendii Nevreste
Tabi tabi gelirsinRamazandan sonra kapışalım söz
Toprağım nasılsın
İyiyim canım ,sen nasılsın?Toprağım nasılsın
İyiyim bende canım işte koşturmaca hayat mücadelesi bir selam vereyim dedim size sabah ondan şey etmiştimİyiyim canım ,sen nasılsın?
İyi yapmışsın canım ,sevindim gördüğümeİyiyim bende canım işte koşturmaca hayat mücadelesi bir selam vereyim dedim size sabah ondan şey etmiştim
Bildirim benden mi geldiNevreste elticim, gönderebilirsin az tuzlu serisini, yorumlarım tabisi
Ben formu 3-4 gün evvel doldurdumBildirim benden mi geldi
Tamam şekerim sen formu doldur ben hemen kargo yapıyorum
Selam geldim ❤ama gideceğim kızım geldi burda yoğunum bir bakıyım dedim