Günaydın şekerciğimGünaydınlar
Snada günaydnlar şekercimGünaydın şekerciğim
Nasılsın ?Snada günaydnlar şekercim
İyiyim sağol sen nasılsın,aynen devam hafta sonu ayar kaçıyor gerçideNasılsın ?Fitleşmeye devam mı?
İyiyim ben deİyiyim sağol sen nasılsın,aynen devam hafta sonu ayar kaçıyor gerçide
Günaydın
Cümleten günaydınlar
gunaydingünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arada duraklayıp mola veriyor kilo,gerçi çok yemiyorumda genede oluyor,cuma cumartesi dışrdaydım azda olsa yedim yani suçluyum kabul ediyorumİyiyim ben deOlsun,arada kaçamak olur o kadar
Ama o hep oluyor,uzun süre aynı kalıyor, sonra tekrar devam ediyor ,gayet iyi gidiyorsun senArada duraklayıp mola veriyor kilo,gerçi çok yemiyorumda genede oluyor,cuma cumartesi dışrdaydım azda olsa yedim yani suçluyum kabul ediyorum
nasilsin ablamGünaydın minnoşummm
sukur iyiyim canim uzak kaldin ne zamandir gelde kapisalimKendi halimde çocuklarla koşturmaca içindeyim canım işte.. Ama şu sıralar tekrar buralardayım diyebilirim :))
Nasılsın
Teşekkür ederiz minnak
5.aydayım toplam 10 kilo gitti,daha fazlada giderdide durdu dönem dönem,bu seferde kıyafet sıkıntısı oluyor bol geliyor pantolanlar.Ama o hep oluyor,uzun süre aynı kalıyor, sonra tekrar devam ediyor ,gayet iyi gidiyorsun sen
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın,ayakların nasıl iyimi ağrılar varmı halanasilsin ablam
abkacim dikkat edersem yok :)) kosmak hizli ani hareket etmek diz cokmek yok artik bana hci de rahat degilim boyle :/5.aydayım toplam 10 kilo gitti,daha fazlada giderdide durdu dönem dönem,bu seferde kıyafet sıkıntısı oluyor bol geliyor pantolanlar.
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın,ayakların nasıl iyimi ağrılar varmı hala
İlaçların faydası olmuyormu peki.abkacim dikkat edersem yok :)) kosmak hizli ani hareket etmek diz cokmek yok artik bana hci de rahat degilim boyle :/
biraktim ablacim olaclari yan etkileri mahvetti beniİlaçların faydası olmuyormu peki.
Maalesef yan etkileride oluyor ilaçların,tedavi ne olacak peki dikakt edeceksn o zaman demi.biraktim ablacim olaclari yan etkileri mahvetti beni