15aylık ben koruyucu ailesiyim 4 aydır bizimle geriden geliyoruz aşı konusunda bugün nimenrix bexsero ilk doz olduk 2.dozu henüz doktor planlamadı bakalımKaç aylık bebeğiniz? Ben hangi aylarda yaptıracağıma karar veremedim
Bugün Nimenrix ve bexsero için toplamda 1600 lira ödedim bugün ilk dozları olacağız hadi hayırlısı
Bexsero 900 civari 600 civarıda nimenrixti ikizlere göre hesap biraz kabarık fakat geç kalmamakta lazım hemde fiyatlar yerinde durmuyorBende güncel fiyatları bilen var mı diyecektim ortalama hangisi kaç TL? Ona göre doz ve ikiz hesabı yapmam lazım
Bexsero 900 civari 600 civarıda nimenrixti ikizlere göre hesap biraz kabarık fakat geç kalmamakta lazım hemde fiyatlar yerinde durmuyor
Yaaa umarım böyle güzel geçer15aylık ben koruyucu ailesiyim 4 aydır bizimle geriden geliyoruz aşı konusunda bugün nimenrix bexsero ilk doz olduk 2.dozu henüz doktor planlamadı bakalım
Şuan bir yan etkisi olmadı biraz erken uykusu geldi geceyide böyle geçirirz umarım
Teşekkür ederim çookYaaa umarım böyle güzel geçergüzel anne
Nimenrix güncel fiyat 740 TLYarın vuruluyorlar Allahın izniyle tek doz olarak. 13 aylık bebeklerim o yüzden tek doz.
Yan etki yaşarsalar yazarım
Diğer aya Bexsero vurulacaklar onuda alınca yazarım fiyatını ve yan etkisi olup olmadığını
Bugün bexseroyu 929 liraya aldık. Şimdilik ateşi falan yükselmedi çok şükür
Bizde 5 aylığız bu zamana kadar hiç bir aşı ateş yapmadı. Bexsero dan bende çok korkuyordum çok şükür 37 bile olmadı ateşiBenim korktuğum aşı oDoktor ateş yapar kesin o dedi o yüzden hafif bir endişem var. Şimdiye kadar hiç bir aşı ateş yapmadı o ilk dozunda yaparsa sonraki 2 dozu istemeye istemeye vurdururum herhalde
Bizde 5 aylığız bu zamana kadar hiç bir aşı ateş yapmadı. Bexsero dan bende çok korkuyordum çok şükür 37 bile olmadı ateşi
Bende ateşten çok korkuyorum inşallah dediğin gibi giderTamam o zaman öyle giderDoktor bana şanslı gruptansın demişti İkizlerin ikiside diş, aşı gibi şeylerde ateşlenmedi şimdiye kadar çok şükür
Bexsero'da darısı başımaHem içinde tek tip meningokok virüsü var hem atar yapıyor. Nimenrix gibi 4 virüs olsa napacak kim bilir hadsiz aşı
Bizde yüksek ateş yaptı ılık duş calpolla çözdük aynı gün gecesi başlamıştı bir sonraki geceye geçti geçmiş olsun.Bexseroyu zam geldiği gün aldım 950 liraya, nimenrix i bugün aldım 1090 lira.
5.ay da bexsero olduk ateş vs olmadı. Bugün bexsero ve nimenrix olduk ateşi çıktı biraz önce
Çok şükür yükselmediBizde yüksek ateş yaptı ılık duş calpolla çözdük aynı gün gecesi başlamıştı bir sonraki geceye geçti geçmiş olsun.
Baxsero yu nezaman alımıştınız 10gün sonra tekrar dozumuz var bexsero2ay önce 2 aşıya 1600 vermiştim tekrar yükselmiş olabilir.Ocaktan sonra kesin yükselir