Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiRota Virüsü Aşısı
Ben yaptırın derim söz konusu çocuklarımız yaptırsak Bi şey kaybetmeyiz. Ben rota ve menenjit aşılarını yaptırdm. Aklınızda soru işareti kalacağına yaptırın Allah korusun sonra vicdan yapar insan
Merhaba hanımlar. Rota virüsü aşısının ilkini 3. ayda yaptırdık. Bir dahaki ay 2. doz yapılacak ama ortalık malum. Bebeği sağlık ocağına götürmek istemiyorum. 1. dozu ağızdan verdiler. 2. doz da böyle olacaksa biz evde versek olur mu acaba? Gerçi bunu doktora da soracağım ama sizlerden tecrübeli olan var mı merak ettim.
Merhaba hanımlar. Rota virüsü aşısının ilkini 3. ayda yaptırdık. Bir dahaki ay 2. doz yapılacak ama ortalık malum. Bebeği sağlık ocağına götürmek istemiyorum. 1. dozu ağızdan verdiler. 2. doz da böyle olacaksa biz evde versek olur mu acaba? Gerçi bunu doktora da soracağım ama sizlerden tecrübeli olan var mı merak ettim.
Rotarix ve rotateq 3 ve 2 dozluklar var. Biz 3 dozluk tercih etmistik. Ilk dozda sorun olmadi ama 2. Dozu alerji yapti ve acillik olduk. Antihistamin igne yapildi ve duzeldi biraz.
3.dozu yaptirmadik dogal olarak. Bir sorun da yasamadik. Etkili olmasi icin dozlarin hepsinin yapilmasi gerekli.
Asiyi olan kapmayacak gibi bir durum yok evet, Ama hafif atlatacak sadece onu biz de biliyoruz zaten.
Sağlık ocağıyla görüştük. Evde yapabilirsiniz ancak eczaneden alınca bekletmeden hemen yapın dediler. Bugünlerde yaptıracak başkaları da olursa diye buraya yazmak istedim.