Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2022 özel aşı fiyatları ;

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?

• Ankete Katılan
    216
Arkadaşlar ben koruyucu aileyim ,bebeğimin aşıları maalesef cok geriden geliyor şöyle ki 15.06.2021 doğumlu bir tek doğumda hepatitB olmuş.Diğer aşıları geçtiğimiz haziranda dozu gelen vurulmuş yani sadece 1 yaşında olmuş bazı aşıları şimdi;
Özel hast doktorumuz rota geçti dedi menenjit öneriyor onu bu aralar yaptırıcam.Baxsero dediğiniz aşı nedir menenjit içinmi? Eczane birkaç menenjit aşısı söyledi fakat aklımda kalmadı piyasadakiler neler onu öğrenmek istedim.

Merhaba benim ikizlerim 3 ay 9 günlük oldular rota aşısının ilk dozu için geç mi kaldık ?

Rotarixde ne gibi yan etki oldu

Merhaba benim ikizlerim 3 ay 9 günlük oldular rota aşısının ilk dozu için geç mi kaldık ?
Son doz 24 hafta dolmadan yapılması gerekiyor. Dozlar arası da 1 ay olması gerekiyor. İlk doz en geç 14.haftada yapılmalı diye biliyorum

Merhaba
6 aylık ikiz bebek annesiyim( biri melek oldu yavrularımdan) .
Elimde rotarix marka aşı var, hasta bebegim hastanede yatıyordu o zaman yaptiramadik vefat etti ankarada almak isteyen olursa lütfen mesaj yazın. Ücretsiz verecegim.

Bexsero yaptıran anneler ateş kaç gün sürüyor. 2. Gün hala ateşi var. Çok korkuyorum, acile götürsem mi acaba.

Bexsero yaptıran anneler ateş kaç gün sürüyor. 2. Gün hala ateşi var. Çok korkuyorum, acile götürsem mi acaba.
Bizim ateş olmadı huysuzluk 3 gün sürdü ağrı kesici verebilirsin
Ama eğer başka bi hastalıktan şüphelenirsen götür

Rotavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdık. Tabi benim kız birazını çıkardı. Ebe diğer dozu mamaya katıp ver dedi. O şekilde veren var mı? Doktora gidince mutlaka sorcam bu durumu.

Menenjitte kafam karıştı benim ya. Kontrole gittiğimizde sormayı unuttum. 4 aylık kontrolde sorsam ya da yapılsa geç kalmış olmam değil mi?

Dreamgirls bexsero ya bak tabloda 4 doz

Bizim doktor 3 doz dedi. 3-5-13 idi. Yeni düzenlemede 7-9-15 dedi yanılmıyorsam
6. Aydan büyüklere 3 doz gösteriyor orda boşver kafanı karıştırma Sen benim dediğim ayları bir sor bakem olur derse devamke
Bize de attım ya nimenrix 6 12 ay 2 doz, bexsero 3 doz dedi 5-7 ve 5-7-12 de yaptırabilirim

Bugün Nimenrix ve bexsero için toplamda 1600 lira ödedim bugün ilk dozları olacağız hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…