Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2022 özel aşı fiyatları ;

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?

• Ankete Katılan
    216
Harika bı konu olmuş sevgili @Kazen.Musait olur olmaz ben de yaptırdığımız özel aşıları yazıp yaptirmadiklarimiz varsa bilgi almak isterim.

Ederim canım benim ama yapanda çok yani yapmasak ya olursa bişe oda var bide devlet karşılamıyor buda üzücü durumu olmayanlar napsın dünya böyle işte
Kuzum durumun varsa yaptır hiç tereddüt etme .Rota önemli. Ağızdan Sıvı şeklindeydi sanırım o.

Reactions: Jou
Aman saglik bakanligi asilarini Acibademde kontrole gidiyorsaniz orada yaptirmayin, ucret aliyorlar sormadan yaptirmistik, epey bi para almislardi.

Biz de yeni yaptırdık fakat 750 TL’ye aldık rotarix 20 Temmuz

3, 4.5 ve 6. Aylarda rotateq yaptım 7.ayda baxero 10. Ayda 2. dozu 13. Ayda nimenrix ve 18. Ayda tekrar baxero ile kapanışı yapacağım.

Baxero bize bildiğiniz illet gibiydi. Çok çok zor geçti maalesef. Açılışı onunla yaptık diye de değiştiremiyoruz sanırım.

Rota aşısını hiç anlamadık bile. Onun dışında devlet aşılarının hepsini yaptırdık zaten.

Rota aşısı rotateq mıydı suan net hatırlayamadım 3 dozluk olan . İlk çocuğumda 2.dozu alerji yapmıştı
İlk dozunda bisi olmadı halbuki. Acilde açtık gözü tabi

Bexsero fiyatı neden o kadar oldu ki daha iki aşımız daha var

Rotarixin ilk dozunu yaptirdik. Sut alerjisi sebebiyle alerji doktoru/gastroentreolog yonlendirmesiyle 2. Dozu olmadik. Hala iyi mi kotu mi yaptik bilmiyorum.
Menenjit asi takvimi doktordan doktora degisiyor. Cevrenizde cocuk yoksa 1 yas sonrasi oneriyorum demisti doktorumuz. Yazin sosyallesecegiz diyince, 8.-10. Ayda bexsero, 9. Ayda nimenrix olduk. Rapelleri 1 yas sonrasi.

2 çocugum var
Ilk çocuguma 2 doz rota virüs aşısı yaptirdim hiç yan etki yaşamadik
Ikinci çocuguma 1.dozunu yaptirdiktan sonra bir ay geçmeyen ishal problemi yaşadik

Sonrasinda bir kaç doktora gitmemize ragmen 1 ayın sonunda Rota aşisinın yan etki yaptigini ögrendik hatta süt alerjisini tetikledigi için 2 yıl boyunca katı diyet yaptim
Ve yine alerji uzmani takibinde ve onayında diğer aşılarini yaptirmadik.ikinci çocugum halen alerjik bünyeye sahip maalesef 6 yaşinda şuan

bu hangi ay yapılıyor ?
B grubu bitince a grubuna başlıyorlar. Bizde hala b grubu aşıları yaptırıyoruz. Birde bu sene şu çiçeği yaptırdık büyük çocuğa özel aşı. Ben küçüğe rota yaptırmadım. Doktor alerjik cocuk olduğu için yapmama kararı aldı. Bağırsaklarda tutulum yapıyormuş süt alerjisi olan bebeklerde. Olursa serum bağlarız hastanede dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…