MaşallahKızımla mantı yapıyoruz
Maşallah
Ben bir yumurtayı zor haşlıyorum
Ya bu bebeklerin anakucağında ya da herhangi bir yerde durabilmesi için bir şey var mı varsa söyleyin nolur
MaşallahKızımla mantı yapıyoruz
Kızım duruyor ama beni görmesi lazım ve onunla konuşmam lazım.Tek başına 5 dk takılabiliyor sıkılıyor hemenMaşallah
Ya bu bebeklerin anakucağında ya da herhangi bir yerde durabilmesi için bir şey var mı varsa söyleyin nolur
Biberon deterjanı hangisini aldın?Peluşları makinede, elde yıkanacakları biberon deterjanıyla. Kaynatılabilirse kaynatıyorum.
Peluşlar kendi bebek deterjanıyla makineye atıyorum, kaynatabildiklerimi kaynatıyorum.Aldığınız oyuncakları neyle dezenfekte ediyorsunuz?
Ay ben her hafta siliyorum çekmecelerin içini falan ondan mutfakta çok işim yok ama şimdi salona geçicem yaz geldi diye orayı güzel bi temizlemem lazımMaşallahbende mutfağa girişeceğim şimdi
Hey maşallahKızımla mantı yapıyoruz
BendeeeeSizleri okudukça kendimi pis hissediyorum
Şu piyanolu oyun halısından aldım ben oyalanıyor bayağıMaşallah
MasaAllah diyelimKızımla mantı yapıyoruz
Yeni temizlik mottom şu.mutfak banyo tuvalet temizse ev temizdiryemek de yapmışsam ooooo benden iyisi yok yoruluyorum anacım napayim.Bu yaşta dogurursam olacagi bu
Lcw kalıpları büyüktü ama sankiLcw ye ugradım kaliplarına baktim 9-12 ay kaliplari bile kücük geldi gözüme .Ona göre sipariş verin derim.
Lcw kalıpları büyüktü ama sanki
Sen de bulasiklari, bulaşık deterjanı+domestosla mi yikayanlardansinMutfakta ayri banyoda ayri domestos bulunur hobi amacli temizlerim camasir suyu kokusu hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?