2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hangi sese alıştıysa aslında onu dinleyerek sakinleşir. Evde gürültü varsa iyi oluyor beyaz gürültü, ya da uykuya dalmakta zorlanınca. Bak şimdi kızım huysuzlandı uykusu var açtım hemen youtube robot süpürge sesi uyudu ama ayağımda sallıyorum Alıştığı ses başından beri bu. İade edebilirsin trendyolda. Bu seste sakinleştiğini de nasıl farkettim, robot süpürge aldırdım eşime lohusayken baktım ses iyi geliyor ona youtubeden buldum

Evet oyun halisina bayılıyor , birde hışırtılı kitaba

Keşke doğumdan önce oyuncağa da yatırım yapsaydık ve telsize
Telsiz olayını biz ilk başlarda nasıl yapıyorduk biliyor musun eşimi arıyordum wp üzerinden baya eziyet çektik sonra bir arkadaş bizi böyle görünce gitmiş hediye olarak telsiz almış çok mutlu olmuştum ama kameralı değil

Bunun çıkardığı sesin örneğini nerden duyabiliriz? Bir deneyryim o sesle duruyors1 alabilirim.
Gece emmesi bir kere o nedenle azalıyor.
Kızlar benim
Bebe emiyor
Emdikten sonra kaldırırsam
Yani dik tutarsam
Loooook diye çıkarıyor ciddi bi kısmını
Bikac kere de tekrarlıyor
Gaz filan çıkartamıyorum artık
Ben bekliyorum biraz sonra gaz çıkartıyorum
Ben yaptrdım canım 2 gün sürdü malesef
O hangi aşı?
Sesi nasıl bir ses var mı youtubeda benzeri?
Eki Görüntüle 3046992 Eki Görüntüle 3046993
Ben bu tarz bi oyuncak bakıyorum şimdi ilgisini çeker diye düşünüyorum
Canım bizde var bundan abiden kalma abisi hiç oynamadı, 100 liraya almıştık bu ne 300 olmuş. Kızında ilgisini çekmiyor şu anda acele etme çokta elzem değil bence hışırtılı şeyler boş şişeler daha çok ilgi çekiyor.
Bende sürekli eğitiici oyuncaklar bakıyorum ne alacağımı şaşırdım, hepsinden de alasım var işsizlik maaşına başvurdum. oyuncakla beze harcarım onu çok pahalı valla
Oyuncak alacaklara lego duplo öneririm harika bir oyuncak oğlum 5 yaşında hala oynuyor.
Oyuncak fiyatlarındaki korkunc artis ne olacak böyle
Ya ben abisinde aldıklarımı şu anda almaya kaksam servet ödemem gerekir. Neyseki onda almışım bide çocuklar 15 aydan sonra oyuncaktan falan anlamaya başlıyorlar. Lego city vardı birkaç kutu alacağım keşke eskiden alsaydım kutusu 900 olmuş

Daha gelmedi ama supurge sesi beyaz gurultu motor sesi fln varmis benmki beyaz gurultu ve supurge sesinde sakinlestigi icin aldm. Sadece su anki sureci saglikla atlatmama yardim etse bile yeter bana.

Kizlar kozlar gelemmiii yanagizdan opemmiiii siz bebelerle uyurken ben is yaparken olemmiii
Geceleri bayiliyorum is yapmaya uyuyasim gelmio gozlerim yandigi halde sanirim artik hastaliga donustu yahu engelleyemiyorum kendimi kiz uyandikca emziriyorum uyutuyorum devam wallahi...

Canım yapma bence bak manyak olursun

İftara misafir çağırabilen var mı? Kvyi çağıracaktım eltiler çıktı bir de başıma. Hepsini aynı akşam aradan çıkartayım. Sabah bana çağırmamız gerekiyor diyor. Allahtan annemle kardeşim halledecekler yemeği temizliği. Başka kimseden fayda yok bana. Onlar da olmasa kavga ederdim sabah sabah Haksız mıyım? Sinir oluyorum ya Biraz da ben çekiştireyim

Kız hasta olacaksın kaç saat, hangi ara uyuyorsun

Menenjit baxsora ağır geldi
Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördüm pişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Geçmiş olsun
Çağırmadım düşünmüyorum onlar çağırsın valla iyi olur ben kendime yemek yapamıyorum onlara mı yapcam

Bu duyguyu nerde olsa tanırım sonu iyi olmuyor ama dikkat et.
Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördüm pişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?

Kuru tutmaya çalıs ne sürülür bilmem ama nemli kaldikca azar

Çağırmadım çagırmayi düsünmüyorum çağrılan yere icabet ederim tüm ev halkiyla

Canim cok gecmis olsn
Halis mi goruyorm bebegin uzerinde yelek ve basinda sapka mi var. Evin ici kac derece ki hangi sehirdesn sen cok sicak degil mi

Menenjit baxsora ağır geldi

Geçmiş olsun

Çağırmadım düşünmüyorum onlar çağırsın valla iyi olur ben kendime yemek yapamıyorum onlara mı yapcam
O da sadece ailesini çağırıyor da, annemde çağırırsa bir şey deme hallederiz dediği için sinirimi içimde patlatıyorum yine. Tamam dedim geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…