Hangi sese alıştıysa aslında onu dinleyerek sakinleşir. Evde gürültü varsa iyi oluyor beyaz gürültü, ya da uykuya dalmakta zorlanınca. Bak şimdi kızım huysuzlandı uykusu var açtım hemen youtube robot süpürge sesi uyudu ama ayağımda sallıyorumMotor sesi supurge sesi beyaz gurultu sesi fln yapiyo. @Isikenerji sesleri bloke etmek icin onemli oldugunu soylemisti. Ben de ikidir supurge calistirarak ve beyaz gurultuyle uyutuyodm. Butun gece telefondan beyaz gurultu calisti gunlerdir uyumayan cocuk uyudu sarj bitene kdr. Ztn su ara uyku konusunda sikintili oldugumuz icin gece o fenalikla trendyolda bastim siparis ver tusuna baydm 300 lirayi umarim ise yarar
Seni seviyorum kızBeni seversin belki
Evet oyun halisina bayılıyor , birde hışırtılı kitabaBende bu var hediye gelmisti 6 ay ve uzeri icin diyo ben daha pek oynatmadim gecenlerde bastim tuslarina bi bakti ama cok anlamadi
Biz su ara oyun halisi oyun karti ve ana kucagina bagladigin renkli cicekli oyuncakla oyaliyorm. Bi de su fili gecen hafta aldim gecen hafta ilgisini cekmedi bu hafta bayildi
Bu arada ben gecen hafta 180e almistm suan 250 olmus
Bu 250 olduysa budizz 300 normal
Seni seviyorum kızşakasına diyorum ben
Telsiz olayını biz ilk başlarda nasıl yapıyorduk biliyor musunKeşke doğumdan önce oyuncağa da yatırım yapsaydık ve telsize
Keşke doğumdan önce oyuncağa da yatırım yapsaydık ve telsize
Bunun çıkardığı sesin örneğini nerden duyabiliriz? Bir deneyryim o sesle duruyors1 alabilirim.Benim beşik yer olmadığı için ebeveyn banyosunun önünde maalesef.. Eşim duşa girdiğinde daha güzel dalıyor uykuyaSua sesleri hışırtılı sesler falan benim istediğim gürültü oluşuyor.. Tabi ki bu seslere eşlik eden uyku arkadaşının motor sesi de var.. Dış sesler bloklansın diye mecbur yapmadığımız şey kalmıyor.. Bu arada uyku arkadaşını gittiğim her yere taşıyorum ben.. Her yerde aynı sesi açıyorum..
Gece emmesi bir kere o nedenle azalıyor.Çişli bez sayısı azalan var mı? Bu bebeler artık kaç kilo alsa kafi? Geceleri çişini az yapmaya başladı benm oğlan. 9 da gece uykusuna yattı 2 oldu saat daha bezi dolmamış. Azalacak mı çişleri büyüdükçe?
Ben bekliyorum biraz sonra gaz çıkartıyorumKızlar benim
Bebe emiyor
Emdikten sonra kaldırırsam
Yani dik tutarsam
Loooook diye çıkarıyor ciddi bi kısmını
Bikac kere de tekrarlıyor
Gaz filan çıkartamıyorum artık
O hangi aşı?Ben yaptrdım canım 2 gün sürdü malesef
Sesi nasıl bir ses var mı youtubeda benzeri?Motor sesi supurge sesi beyaz gurultu sesi fln yapiyo. @Isikenerji sesleri bloke etmek icin onemli oldugunu soylemisti. Ben de ikidir supurge calistirarak ve beyaz gurultuyle uyutuyodm. Butun gece telefondan beyaz gurultu calisti gunlerdir uyumayan cocuk uyudu sarj bitene kdr. Ztn su ara uyku konusunda sikintili oldugumuz icin gece o fenalikla trendyolda bastim siparis ver tusuna baydm 300 lirayi umarim ise yarar
Canım bizde var bundan abiden kalma abisi hiç oynamadı, 100 liraya almıştık bu ne 300 olmuş. Kızında ilgisini çekmiyor şu anda acele etme çokta elzem değil bence hışırtılı şeyler boş şişeler daha çok ilgi çekiyor.Eki Görüntüle 3046992 Eki Görüntüle 3046993
Ben bu tarz bi oyuncak bakıyorum şimdi ilgisini çeker diye düşünüyorum
Oyuncak alacaklara lego duplo öneririm harika bir oyuncak oğlum 5 yaşında hala oynuyor.Bende sürekli eğitiici oyuncaklar bakıyorum ne alacağımı şaşırdım, hepsinden de alasım varişsizlik maaşına başvurdum. oyuncakla beze harcarım onu çok pahalı valla
Ya ben abisinde aldıklarımı şu anda almaya kaksam servet ödemem gerekir. Neyseki onda almışımOyuncak fiyatlarındaki korkunc artis ne olacak böyle
Daha gelmedi ama supurge sesi beyaz gurultu motor sesi fln varmis benmki beyaz gurultu ve supurge sesinde sakinlestigi icin aldm. Sadece su anki sureci saglikla atlatmama yardim etse bile yeter bana.Bunun çıkardığı sesin örneğini nerden duyabiliriz? Bir deneyryim o sesle duruyors1 alabilirim.
Gece emmesi bir kere o nedenle azalıyor.
Ben bekliyorum biraz sonra gaz çıkartıyorum
O hangi aşı?
Sesi nasıl bir ses var mı youtubeda benzeri?
Canım bizde var bundan abiden kalma abisi hiç oynamadı, 100 liraya almıştık bu ne 300 olmuş. Kızında ilgisini çekmiyor şu anda acele etme çokta elzem değil bence hışırtılı şeyler boş şişeler daha çok ilgi çekiyor.
Oyuncak alacaklara lego duplo öneririm harika bir oyuncak oğlum 5 yaşında hala oynuyor.
Ya ben abisinde aldıklarımı şu anda almaya kaksam servet ödemem gerekir. Neyseki onda almışımbide çocuklar 15 aydan sonra oyuncaktan falan anlamaya başlıyorlar. Lego city vardı birkaç kutu alacağım keşke eskiden alsaydım kutusu 900 olmuş
Canım yapma bence bak manyak olursunKizlar kozlar gelemmiii yanagizdan opemmiiii siz bebelerle uyurken ben is yaparken olemmiii
Geceleri bayiliyorum is yapmaya uyuyasim gelmio gozlerim yandigi halde sanirim artik hastaliga donustu yahu engelleyemiyorum kendimikiz uyandikca emziriyorum uyutuyorum devam wallahi...
Kız hasta olacaksın kaç saat, hangi ara uyuyorsunKizlar kozlar gelemmiii yanagizdan opemmiiii siz bebelerle uyurken ben is yaparken olemmiii
Geceleri bayiliyorum is yapmaya uyuyasim gelmio gozlerim yandigi halde sanirim artik hastaliga donustu yahu engelleyemiyorum kendimikiz uyandikca emziriyorum uyutuyorum devam wallahi...
Menenjit baxsora ağır geldiBunun çıkardığı sesin örneğini nerden duyabiliriz? Bir deneyryim o sesle duruyors1 alabilirim.
Gece emmesi bir kere o nedenle azalıyor.
Ben bekliyorum biraz sonra gaz çıkartıyorum
O hangi aşı?
Sesi nasıl bir ses var mı youtubeda benzeri?
Canım bizde var bundan abiden kalma abisi hiç oynamadı, 100 liraya almıştık bu ne 300 olmuş. Kızında ilgisini çekmiyor şu anda acele etme çokta elzem değil bence hışırtılı şeyler boş şişeler daha çok ilgi çekiyor.
Oyuncak alacaklara lego duplo öneririm harika bir oyuncak oğlum 5 yaşında hala oynuyor.
Ya ben abisinde aldıklarımı şu anda almaya kaksam servet ödemem gerekir. Neyseki onda almışımbide çocuklar 15 aydan sonra oyuncaktan falan anlamaya başlıyorlar. Lego city vardı birkaç kutu alacağım keşke eskiden alsaydım kutusu 900 olmuş
Geçmiş olsunBenim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördümpişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Çağırmadım düşünmüyorum onlar çağırsın valla iyi olur ben kendime yemek yapamıyorum onlara mı yapcamİftara misafir çağırabilen var mı? Kvyi çağıracaktım eltiler çıktı bir de başıma. Hepsini aynı akşam aradan çıkartayım. Sabah bana çağırmamız gerekiyor diyor. Allahtan annemle kardeşim halledecekler yemeği temizliği. Başka kimseden fayda yok bana. Onlar da olmasa kavga ederdim sabah sabahHaksız mıyım? Sinir oluyorum ya Biraz da ben çekiştireyim
Kizlar kozlar gelemmiii yanagizdan opemmiiii siz bebelerle uyurken ben is yaparken olemmiii
Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördümpişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
İftara misafir çağırabilen var mı? Kvyi çağıracaktım eltiler çıktı bir de başıma. Hepsini aynı akşam aradan çıkartayım. Sabah bana çağırmamız gerekiyor diyor. Allahtan annemle kardeşim halledecekler yemeği temizliği. Başka kimseden fayda yok bana. Onlar da olmasa kavga ederdim sabah sabahHaksız mıyım? Sinir oluyorum ya Biraz da ben çekiştireyim
Canim cok gecmis olsnBenim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördümpişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
O da sadece ailesini çağırıyor da, annemde çağırırsa bir şey deme hallederiz dediği için sinirimi içimde patlatıyorum yine. Tamam dedim geçtim.Menenjit baxsora ağır geldi
Geçmiş olsun
Çağırmadım düşünmüyorum onlar çağırsın valla iyi olur ben kendime yemek yapamıyorum onlara mı yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?