2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hadi bakalım bende başlayacağım, bu uylu gerilemesi nedir peki orada nasıl davranmak lazım
Sular durulsun zmaanla konuşursunuz bu dönemlerde çok oluyor böyle, biraz akışına bırakmak lazım
Evet ya cok dolu ev dolu diorum ama ne atayim anam hepsi lazim ve kullaniliyor firinimi atayim tv unitesinimi
Ben salon takımımı satacaktım ki kıyamadım yani o derece
Benim çok küçük değil evim ama bizde aynen bisiklet aldık şimdi kullanabilirsin artık biz geçen gittik eşimle sırayla bindik. Birimizde bebek arabasını kullandı.
Ebeveynlik gerçekten sabır işiymiş arkadaş bu kadar zor olacağini bilmiyordum ya

Ben artık emerken uyuduysa gazını çıkartmıyorum. Analık gerçekten zormuş bende bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim.
Aramıza hoşgeldiniz
Ya aslında mutluluk beklemek nedir, insan hiç tartışmasız bir hayat tahayyül ederse mutsuzluk kaçınılmaz olur. Mutsuzluklar, tartışmalarda hayatın bir parçası bence önemli olan aradaki saygıyı kaybetmemek, aqğır konuşmadan çözümler sunmak. Bende 7 yıllık evliyim henüz birbirimize bağırmadık, hakaret etmedik. Ama çok tartıştık, küstük halada öyle oluyor. Hakaret etmeden çözmek lazım. Karşımızdaki çocuklarımızın babası nihayetinde.
Bizde uyku gerilemesindeyiz şuan. Bu aydan sonra daha düzgün olcak herşey. Ben inanıyorum. Meme reddi uykuya dalmada zorluk hepsini yaşıyoruz şuan ama geçecek

4.ay bitiminde tekrar denersin şu kriz dönemi gecsin .4.ay milat diyorlar ya düzenli bebeklerin bile düzeni bozulabiliyormuş.
Uyku gerilemesi dediğiniz 4. Ay hangisi şu anda olduğumuz mu, yoksa gireceğimiz ay mı?
A anemoniasp

Emeklemeden yürümeden tatil keyifli geciyor.Bir bebek arabası bir kac kiyafet yetiyor ben cok kiyafet almzdim leke olursa hemen sabunla yikardim 1 hafta ütüsüz olsun bisiy olmaz.

Biz oğlanda 3 aylıklen tatile çıktık 5 aylıken geldik çok iyiydi, ama ikinci yazda 15 aylıktı kabına sığmıyodu tatile çıkmadık. Paramızla rezil olmayalım dedik

benim gazım çok var. Oğlumun da karnı çok ağrıyor gazı oluyor. Emdikçe daha da gazı oluyor. Gaz yapacak bir şey de yemiyorum. Benim öyle bazı dönemler oluyor fazla fazla . Ben çıkarabiliyorum o çıkaramıyor. Tatlı tüketiyorum o mu yapıyor bilmiyorum . Şeker gaz yapar mı ? Sabah kakasını yaptı osurdu öyle daldı uykuya. Ağlaya ağlaya helak oldu.

Ben de katlanır bisiklet koyarım bagaja dedim ama bebeğin arabası zor sığdı ikinci bir şey daha almaz. Bisiklet askısı da var uğraşırmıyım onunla bilmiyorum. Ama hevesimi alamadım havalar ısınsın bineceğim

Bizim duzenimizde aynı sizinki gibi tek farkı benim bebeğim gece 10 dan sonra uyuyup sabah 8 e kadar bazen 7 o saatlerde kalkıyor biraz oyun biraz süt yorulma gaz çıkarma rutin oldu sohbet etmek o şekilde ilerliyoruz uykusu yokken zorlanıyorum zaten uyumak istediği zaman mız mizlanip ağlamak istiyor anlıyorum beşiğine koyuyorum o zaman da 40 30 dk uyuyor gündüzleri. Bende sürekli evde olduğum için çok daha rahatım ama aşıdan sonra 2 gün biraz zorlandık daha Yeni yeni kendimize geliyoruz

Gireceğimiz ay .Gerçi her bebekte düzensizlik olacak diye bir kaide yok ama cogu yerde simdiye kadar düzenli uyuyan bebekler bile bu ay degisiyormus.Algilar pik yapiyor diye okudum

3.ay sonu ya da 5.ayda da olabiliyormuş.Allahim mübarek eyle bu süreci hasarsiz atlatmayi nasip et

Eklentiler

• Screenshot_20220412-122059_Google.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 45
Ne olmus böyle hani uzun süre kullanilacak olsa alinirda bilemedim valla.Bende mama sandalyesi için anlastim biriyle bakalim hafta sonu görüp beğenirsek alacagiz
Kanguru kullanıp kullanamayacağımız belli değil.o kadar para verilir mi bilemedim. Ana kucağı aldım duruyor. Satacağım 10 kilo olsun.

Ahaha allah seni demekki genel bir depresyon ayagi bu degisiklik mevzusu

Selamlar kızlarr alfa açımız 60 olmuş şükür ama doktor yinede önlem amaclı ortepedi görsün dedi kendi doktoruma ulaşamadım gerek ve mı sizce ?

Daha hiç sadece çişli bez değiştirmemişimdir kaka yapmadan değiştirmem zaten hala günde 3-4 kaka yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…