2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Ben de bikinimi giyip bebeğin leğenine otururum. Çok pahalı ya bebekle keyif alınır mı bilmiyorum . 2 sokak öteye gidiyoruz kavimler göçü gibi

Kanguru icinde bazi forumlarda chicconun bir modelini önermişler comfortlu bir seydi galiba.
Bende civilden almıştım M oturuş bel destekli ergonomik vs. Başka ne özellik gerekiyor ki.. evde de denedim alışsın diye duruyor etrafa bakıyor

Eklentiler

• E407C5E8-7A54-420A-B293-5EBF570C9DD4.jpeg
    69,9 KB · Görüntüleme: 30
Allah var uyku disinda yaramazligi olan bi bebek degil cok sukur ama duzen isi nedense gercekten cok kafama taktm bebekler duzeni sever diye biliyorm ama bizde olmadi iste neyse olur heralde dedigm gbi haftasi haftasini tutmuyo belki haftaya bambaska bebek olur.

Ben de bikinimi giyip bebeğin leğenine otururum. Çok pahalı ya bebekle keyif alınır mı bilmiyorum . 2 sokak öteye gidiyoruz kavimler göçü gibi
Ağustos ayına 1 haftalık tatil düşünüyoruz 8. Aya girmiş oluyoruz ek gıda yiyebilecek. Eski tatillerimiz gibi olmaz ama iyi gelir bi tatil. Bizimle görümcem de gelicek çocuklarıyla arada onlara paslarım

Bu konuda fikrimi biliyosun beybi boba marka da iyiymis bana da arkadasim verecek kanguru deneyeyim bi bakalim kisa mesafe iyi olur .Nasil tipte almak lazim acaba

4.ay bitiminde tekrar denersin şu kriz dönemi gecsin .4.ay milat diyorlar ya düzenli bebeklerin bile düzeni bozulabiliyormuş.

Kanguru muhabbeti olunca aklima geldi gorumcemin bi arkadasi da dogurmustu benle ayni gecende eve gitmisler babasi bebegi kanguruya koymus orda bebek uyuyakalmis butun misafirlik boyunca. Ben halama gidince onu deneyecegm kanguruda uyur belki bennde yer icerim eve gelince yatagina alirim

A anemoniasp

Emeklemeden yürümeden tatil keyifli geciyor.Bir bebek arabası bir kac kiyafet yetiyor ben cok kiyafet almzdim leke olursa hemen sabunla yikardim 1 hafta ütüsüz olsun bisiy olmaz.

Şimdi yatırdım. Gece 3 ten beri uyumadı. Bir şeyler yiyip ben de yatıcam. Uykusuz uykusuz bir şey anlamam ki o tatilden 4-5 yaşına gelsin o da zevk alır keyifli olur inşallah
Uykusu düzene girerse düşünürüm ben de .

Mantıklı yemek yerken rahat olur. Evine giderken uyanmaz mı acaba? Benimki eve girerken açıyor gözlerini

Dutum azalmadi canim aksine arttiii bile cok guzel karni doyuyor he daattte 1 flan emiyordu ama agzi dolu dolu emiyordu 1 saat gidiyordu 1.5 saat hadi... Ama kilo alimi yok sutun yag orani dusmus dediler
Hadi yaaa anladım canım önemlisi bebişlern kilo alması zaten Biz braz daha dayanalım en iyiisi.

Gece gündüz olayını çözebilsen uykusu düzene girer aslında biliyorsun. Destek almayı mı denesen

Gece gündüz olayını çözebilsen uykusu düzene girer aslında biliyorsun. Destek almayı mı denesen
Annem geliyor 3 gecedir düzene girsin diye. Bugün sabah 6 da uyuyacağı falan yok diyip evine gitti. Bir hafta görüşmeyelim dedi
Gece 1 de uyandı 1saat salladık uyuttuk. 3 ye davulcuya uyandı. Daha da uyumadı. 11 de uyuttum.

Ben civilden aldım M oturuşu ergonomik bel destekli. 7 kilo olsun da öyle koyacağım, denedim hatta evde rahat oluyor. Pahalı da değil öyle. Ergobaby nin ne özelliği varmış
Bel destekli dediğin gibi m oturuş olması gerekiyormuş zaten. Çokta araştırmadım. Burdan bi arkadaş önerdi baktım yorumları iyi Ama ben öne de baksın istiyorum da oda çok önerilmiyor bilmiyorum alırım durur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…