- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Ben giyeceğim vallabenim giyecek kıyafetim yok olmuyor niye dar giyiniyormuşum ki elti iftara çağırdı pazar akşamı öff.. gidip gitmeme arasındayken paspal de gözükmemem lazım diye düşünürken karışık duygulardayım
Bende civilden almıştım M oturuş bel destekli ergonomik vs. Başka ne özellik gerekiyor ki.. evde de denedim alışsın diye duruyor etrafa bakıyorKanguru icinde bazi forumlarda chicconun bir modelini önermişler comfortlu bir seydi galiba.
Allah var uyku disinda yaramazligi olan bi bebek degil cok sukur ama duzen isi nedense gercekten cok kafama taktm bebekler duzeni sever diye biliyorm ama bizde olmadi iste neyse olur heralde dedigm gbi haftasi haftasini tutmuyo belki haftaya bambaska bebek olur.Her bebek farklı ,inan sende kendimi görüyorum oğlumda aynen böyleydi ne yaptim ne ettiysem düzen kuramadım.Gittiğim yerde burnumdan getirirdi bende biraktim artik ama simdiki aklim olsa üstüne giderdim boşuna kendimi sıkmışım yüksek sabir gerektiren durumlar ve ben bu sabri gösteremedim o dönem yakınlarımın ciddi sağlik sorunları da oldu üst üste yaşadım herseyi.Şu bir gercek erkeklerin bebeklikleri daha zor geçiyor.Bu 8 sene sonra gelen bir bebek.Bende kafamda bir çok şeyi büyütmekten vazgeçtim,hali hazirda bir evlat daha olduğu icin sabir seviyem nirvanada o nedenle bazi seyleri yapmam kolay oldu.Velhasıl hepimizin hamileliğinden bu yana yaşadıği seyler cok farkli bu senin asla yetersiz beceriksiz olduğunu göstermez. Keza beni de mükemmel anne yapmaz Bazi bebekler düzen kurar bazıları ne yaparsan yap düzen kurmaz ,hep böyle de devam etmez emin olher şey geçip gidecek sadece yüksek sabır.Kendini yetersiz değersiz görme bak öyle de böyle de 3 ay bitti gitti bir bakmissin 3 sene olmuş.
Ağustos ayına 1 haftalık tatil düşünüyoruz 8. Aya girmiş oluyoruz ek gıda yiyebilecek. Eski tatillerimiz gibi olmaz ama iyi gelir bi tatil. Bizimle görümcem de gelicek çocuklarıyla arada onlara paslarımBen de bikinimi giyip bebeğin leğenine otururum. Çok pahalı ya bebekle keyif alınır mı bilmiyorum . 2 sokak öteye gidiyoruz kavimler göçü gibi
Ben giyeceğim vallabenim giyecek kıyafetim yok olmuyor niye dar giyiniyormuşum ki elti iftara çağırdı pazar akşamı öff.. gidip gitmeme arasındayken paspal de gözükmemem lazım diye düşünürken karışık duygulardayım
Allah var uyku disinda yaramazligi olan bi bebek degil cok sukur ama duzen isi nedense gercekten cok kafama taktm bebekler duzeni sever diye biliyorm ama bizde olmadi iste neyse olur heralde dedigm gbi haftasi haftasini tutmuyo belki haftaya bambaska bebek olur.
Kanguru muhabbeti olunca aklima geldi gorumcemin bi arkadasi da dogurmustu benle ayni gecende eve gitmisler babasi bebegi kanguruya koymus orda bebek uyuyakalmis butun misafirlik boyunca. Ben halama gidince onu deneyecegm kanguruda uyur belki bennde yer icerim eve gelince yatagina alirimBen giyeceğim vallabenim giyecek kıyafetim yok olmuyor niye dar giyiniyormuşum ki elti iftara çağırdı pazar akşamı öff.. gidip gitmeme arasındayken paspal de gözükmemem lazım diye düşünürken karışık duygulardayım
A anemoniasp
Emeklemeden yürümeden tatil keyifli geciyor.Bir bebek arabası bir kac kiyafet yetiyor ben cok kiyafet almzdim leke olursa hemen sabunla yikardim 1 hafta ütüsüz olsun bisiy olmaz.
Ben giydim wala 2 sene oncesine kadarBiz balinaların da bikini giymeye hakki var ask olsun
Mantıklı yemek yerken rahat olur. Evine giderken uyanmaz mı acaba? Benimki eve girerken açıyor gözleriniKanguru muhabbeti olunca aklima geldi gorumcemin bi arkadasi da dogurmustu benle ayni gecende eve gitmisler babasi bebegi kanguruya koymus orda bebek uyuyakalmis butun misafirlik boyunca. Ben halama gidince onu deneyecegm kanguruda uyur belki bennde yer icerim eve gelince yatagina alirim
Zirt pırt değiştirince sinir oluyorum ben tasarruf yapmaya çalışıyorumAdam değiştiriyor işte daha ne istiyorsunuz
Benimki boklu boklu kucağında gezdiriyor. Kaka yaptığını da söylemiyor ben rahat ediyim diye çocuğu piştirecek
Hadi yaaa anladım canım önemlisi bebişlern kilo alması zatenDutum azalmadi canim aksine arttiii bile cok guzel karni doyuyor he daattte 1 flan emiyordu ama agzi dolu dolu emiyordu 1 saat gidiyordu 1.5 saat hadi... Ama kilo alimi yok sutun yag orani dusmus dediler
Gece gündüz olayını çözebilsen uykusu düzene girer aslında biliyorsun. Destek almayı mı denesenŞimdi yatırdım. Gece 3 ten beri uyumadı. Bir şeyler yiyip ben de yatıcam. Uykusuz uykusuz bir şey anlamam ki o tatilden 4-5 yaşına gelsin o da zevk alır keyifli olur inşallah
Uykusu düzene girerse düşünürüm ben de .
Annem geliyor 3 gecedir düzene girsin diye. Bugün sabah 6 da uyuyacağı falan yok diyip evine gitti. Bir hafta görüşmeyelim dediGece gündüz olayını çözebilsen uykusu düzene girer aslında biliyorsun. Destek almayı mı denesen
Ne aldn bende ikinci el almayı düşünüyorum ergobabyi çok öneriyolarmış.
İkinci el aldım umarım memnun kalırım. Bugün geçecek elime .
Gece gündüz olayını çözebilsen uykusu düzene girer aslında biliyorsun. Destek almayı mı denesen
Ne aldn bende ikinci el almayı düşünüyorum ergobabyi çok öneriyolarmış
Ben civilden aldım M oturuşu ergonomik bel destekli. 7 kilo olsun da öyle koyacağım, denedim hatta evde rahat oluyor. Pahalı da değil öyle. Ergobaby nin ne özelliği varmışNe aldn bende ikinci el almayı düşünüyorum ergobabyi çok öneriyolarmış
Bel destekli dediğin gibi m oturuş olması gerekiyormuş zaten. Çokta araştırmadım. Burdan bi arkadaş önerdi baktım yorumları iyi Ama ben öne de baksın istiyorum da oda çok önerilmiyor bilmiyorum alırım durur mu.Ben civilden aldım M oturuşu ergonomik bel destekli. 7 kilo olsun da öyle koyacağım, denedim hatta evde rahat oluyor. Pahalı da değil öyle. Ergobaby nin ne özelliği varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?