2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Daha öncede aynı şeyi yaşadım acaba paylaşım yaparken nerde hata yapıyorum da insanlar beni yanlış anlıyor ve ben onların üzülmesine vesile oluyorum.

Canım her cocugun mızacı farklı. Ben kızımda emzıktım meme dısında hıc uyutamadım 2. De aynı hatayı yapmıcam dedım bu da aynı cıktı memesız uyumuyor, napalım sımdı bu kuzucuklar bizsiz uyumuyor dıye bunalıma mı gırelım no no noooo gececek bu günler her fırsat bulduğunda uyumanı tavısye edrım 1 haftadır oylen yapıyorum toparlandım

Daha öncede aynı şeyi yaşadım acaba paylaşım yaparken nerde hata yapıyorum da insanlar beni yanlış anlıyor ve ben onların üzülmesine vesile oluyorum.
Yok cnm seninle alakali bisey degil senin paylasimlarni hep cok seviyorm dedim ya ztn niyetin o degil insan yapabilenleri gorunce ben neden yapamadim diyo sadece. dedigim gibi 10 gundur dogru duzgun uyuyamadim gunduz uykusu da iyi degil gecen carsamba asi olduktan snr tum gece kucagimda uyudu sabah kalkinca hungur hungur agladm. Kucakta tutmak inan zor gelmio sirtim kamburlasti fln ama derdim o degil yatagnda daha rahat uyuyacak biliyorm. Suan uyku gerilemesine girdi her dongude uyaniyo geri uyumakta zorlaniyo sinirlenio kendi halime degil yine ona uzuluyorm cocuk uyuyamio diye keske daha once besiginde kendi kendine bikac kez uyutmustm israrla ona devam etseydm diyorm simdi belki bu sorunu yasamazdik. Ya da belki yine yasardik bilmiyorm cunku haftasi haftasini tutmuyo. Onceden esim omzuna alirdi omuzda uyuyakalirdi esim son 1 aydir hic uyutamadi mesela omuzda da uyumaz oldu. Ya da yine daha bebekken esim sarilirdi sarilinca onun sicakligini alinca kendi uyurdu o zaten kalmadi. Gunduz de sadece memede uyuyodu snr memeden cekince gazi kusmasi uyuyamazdi baktm olmadi kucakta sallayarak uyutmaya basladim simdi daha kucakta sallamaya baslaynca uyuyacagini bilip aglamaya basliyo sonra dayanamayip siziyo. Heralde diyorm uyumayi sevmeyen bebek.
En basndan beri uykuyla ilgili yazilar kitaplar okudum aglatmadan nasi uyku egitimi verebilirim dye ilk 4 ay duzeni olmaz bisey yapmayin deniyodu ben de saldm nasi istiyosa oyle uyuttm ama uyku gerilemesi beklenenden cabuk geldi bana sanirim. Yani kimisi 3 ay dolunca yasarmis kimisi 4. Ay icinde kimisi 5. Ay basinda yasarmis. Sizin gibi eger kendi kendine uyumayi ogrendiyse bndan snr rahatsiniz gece daha derin ve uzun uyur ama benimki gbi olunca gece kendini paralama eller surekli yuzunde burnunu cizmis zaten. Kimildana kimildana en sonunda uyaniyo gozler aciliyo agliyo pis pis emzik o da olmaz aglamaya devam ederse meme. Tok biliorm ama 40 dk fln memede kaldi gece birakmak bilmedi sirf uyumak icin. Ay neyse cok uzun yazdm cnm yorgunum seninle alakasi yok gercekten

Haklısın canım aslında. 6.aya kadar dayanalım en azından. Senin hem diyet hem emzirme iyi gidiyordu sanki?
Öyle hatırlıyorum. Kaç kg verince sütünde azalma oldu?

Her bebek farklı ,inan sende kendimi görüyorum oğlumda aynen böyleydi ne yaptim ne ettiysem düzen kuramadım.Gittiğim yerde burnumdan getirirdi bende biraktim artik ama simdiki aklim olsa üstüne giderdim boşuna kendimi sıkmışım yüksek sabir gerektiren durumlar ve ben bu sabri gösteremedim o dönem yakınlarımın ciddi sağlik sorunları da oldu üst üste yaşadım herseyi.Şu bir gercek erkeklerin bebeklikleri daha zor geçiyor.Bu 8 sene sonra gelen bir bebek.Bende kafamda bir çok şeyi büyütmekten vazgeçtim,hali hazirda bir evlat daha olduğu icin sabir seviyem nirvanada o nedenle bazi seyleri yapmam kolay oldu.Velhasıl hepimizin hamileliğinden bu yana yaşadıği seyler cok farkli bu senin asla yetersiz beceriksiz olduğunu göstermez. Keza beni de mükemmel anne yapmaz Bazi bebekler düzen kurar bazıları ne yaparsan yap düzen kurmaz ,hep böyle de devam etmez emin ol her şey geçip gidecek sadece yüksek sabır.Kendini yetersiz değersiz görme bak öyle de böyle de 3 ay bitti gitti bir bakmissin 3 sene olmuş.

Bizde uyku gerilemesindeyiz şuan. Bu aydan sonra daha düzgün olcak herşey. Ben inanıyorum. Meme reddi uykuya dalmada zorluk hepsini yaşıyoruz şuan ama geçecek

Ya bu arada Blntkbra senin kızda az kilo almisti di mi ? Diyet yaptiktan sonra ilk doktor kontrolünde mi belli olmuştu.3 gündür abartmadan yiyorum sütüm arttı yok boyle bir sey
Cs
Ya bu arada Blntkbra senin kızda az kilo almisti di mi ? Diyet yaptiktan sonra ilk doktor kontrolünde mi belli olmuştu.3 gündür abartmadan yiyorum sütüm arttı yok boyle bir sey
Ben arada asmde kontrole goturdum orda cikti canim. Ben diyorum emziren kadin camis gibi yemeli otesi yok tecrube ile sabit

Hayırlı olsun, ne aldınız ben hala karar veremedim. Hafta sonuna kadar karar verip alacağım bir tane . 1 ay önce baktıklarım fiyatı ikiye katlanmış
Benim aldığım bu hatta kampanya varmış fiyatlar dustu

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-12-10-54-33-254_com.instagram.android.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 38
Gece çok çiş yapmıyor zaten benim oğlum hatta sabah uyanıyor hemen değiştirmiyorum, kaka yapmasını bekliyorum bezini değiştirmek için.
Kız ne tasarruf lu annesin ben gündüzleri yeni değiştirdiğim Zaman babasına emanet ediyorum iş yapmak için bebek durmazsa bezini değiştiriyor sinir oluyorum dolmuş diyor bide mavi olmuş diyor ya ben Prima bitmesin derdindeyim adam zırt port değiştiriyor

Haklısın canım aslında. 6.aya kadar dayanalım en azından. Senin hem diyet hem emzirme iyi gidiyordu sanki?
Öyle hatırlıyorum. Kaç kg verince sütünde azalma oldu?
Dutum azalmadi canim aksine arttiii bile cok guzel karni doyuyor he daattte 1 flan emiyordu ama agzi dolu dolu emiyordu 1 saat gidiyordu 1.5 saat hadi... Ama kilo alimi yok sutun yag orani dusmus dediler

Adam değiştiriyor işte daha ne istiyorsunuz

Benimki boklu boklu kucağında gezdiriyor. Kaka yaptığını da söylemiyor ben rahat ediyim diye çocuğu piştirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…