Valla bana hiç çekmemiş bebeklik fotoğrafım var peruklu gibi simsiyah saçlarım-Sunset-
Bizim kizlar niye kel yabenim kiz sari sac bir de hiç belli olmuyor
Bu arada masallah Alin hanima
Benimki de öyle, saçlı doğdu baya döküldü hala dökülüyor, yattığı yerde kedi yatmış gibi tüy doluKel bebek daha iyi. Tatlı oluyorlar .
Benim oğlan sırma saçlı doğdu simsiyah. Konaktan kafasının tepesi döküldü yaşlı adamlara benzedi
Elma yalattım bende ama cips tehlikeli valla. Ada da masaya yaklaşmak istiyor yanımızda durmak yetmiyor ona, kucağıma alıyorum çok hevesli yemek versek yiyecekIki dakika mutfağı toplayayim dedim esim ders calisiyor baska odada ,abiye emanet kardeş.Salona bir geldim agzina cips sokuyor yaliyor anne diyo bir deöbürü de bi heyecan bi heyecan
Gece çok çiş yapmıyor zaten benim oğlum hatta sabah uyanıyor hemen değiştirmiyorum, kaka yapmasını bekliyorum bezini değiştirmek için.Valla kalıyo benim kız çok çiş yapıyo tartsan bi 5 kiloda o çıkar
Eşim bıktı artık eşyaların yerini değiştirmektenAy benimde eşyaları atasım var yalnız değilmişim
Yaa en korktugum durum benım kızım da 8 yasında sureklı uyarıyorum agsına bırsey sokmuyoruz dıye ama cocuk bu güven olmaz
Benim kızım maşallah baya bilinçli bu konuda. Çikolata yiyordu dedesi hadi kardeşine de ver dedi öyle takıldı kızım da olmaz bebekler sadece annesinin sütünü içer diyor ama çocuk aklı belli olmaz tabi dikkat etmek gerek yine de.
Ben kardesime ne zararlar vermistm istemeden ya 1 haftalikti kucagima istedim illa verdiler onlarn da hatasi oylece vermisler mudehale etmiolar 1 haftalik bebegi kucagimdan dusurmustum. 3 yasindaydi bi yuksekten dusurme vakam daha oldu.Iki dakika mutfağı toplayayim dedim esim ders calisiyor baska odada ,abiye emanet kardeş.Salona bir geldim agzina cips sokuyor yaliyor anne diyo bir deöbürü de bi heyecan bi heyecan
Beklediğinde sonuç alıyor musun ? Benim kızım asla çişinin üstüne kaka yapmıyorGece çok çiş yapmıyor zaten benim oğlum hatta sabah uyanıyor hemen değiştirmiyorum, kaka yapmasını bekliyorum bezini değiştirmek için.
Ben kardesime ne zararlar vermistm istemeden ya 1 haftalikti kucagima istedim illa verdiler onlarn da hatasi oylece vermisler mudehale etmiolar 1 haftalik bebegi kucagimdan dusurmustum. 3 yasindaydi bi yuksekten dusurme vakam daha oldu.
Bir haftadır beşiğinde kendi kendine uyumasını öğretmeye çalışıyorum.. Tüm ihtiyaçlarını giderdikten sonra uyanık bir şekildeylem beşiğine bırakıyorum ağzına emziğimi koyuyorum odadan çıkıyorum.. Kamerayla takip ediyorum.. Bazen yarım saat içinde kendi kendine uyumayı başarabiliyor.. tabi her zaman uyuyamıyor ama ben ısrarla ve sabırla bırakıyorum.. En ufak bir huzursuzluk belirtisi gösterdiğinde hemen yanına gidiyorum.. Mesela bu akşam Uyku oyuncağının motor sesi seçeneği ile Saat 8:45’te Beşiğinde uyumaya bıraktım, 15 dakika içinde uykuya daldı. Biraz önce emziği ağzımdan düştü ellerini emmeye başladı hemen yanına gittim aldım emzirdim 4 dakika falan emdi.. Hatta ben emzirirken eşim de aynı odada sesli bir şekilde namaz kılıyordu..Alıştırdıysan yazın da rahat edersin gece uykularında. Kızım robot süpürge sesinde sakinleşiyor YouTube dan beyaz gürültü sesi denemiştim pek işe yaramamıştı. Yazın pencereler açık olacak bizimde bahçeye bakıyor ses geliyor yani 13. Kata. O seste uyursa etkilenmez diye düşünüyorum beşiğinde yattıktan sonra. Hava kararmadan da gece uykusuna geçmiyor. Çok merak ediyorum yazın nasıl olacakT tulperde
Buna katılıyorumValla bana hiç çekmemiş bebeklik fotoğrafım var peruklu gibi simsiyah saçlarımbu keltoş neyse iyi yönünden bakalım dökülme derdi yok birde şey derler kel bebeklerin saçları daha gür olurmuş
Yapıyor genelde sabah uyanınca ıkınıp sıkılıp gazla beraber çıkıyor.. kız bezler pahalı öyle alıştırmaBeklediğinde sonuç alıyor musun ? Benim kızım asla çişinin üstüne kaka yapmıyorağlıyor sizlaniyor illa degistirmemi bekliyor değiştiriyorum hemen yapıyor kakasını
MaşallahBir haftadır beşiğinde kendi kendine uyumasını öğretmeye çalışıyorum.. Tüm ihtiyaçlarını giderdikten sonra uyanık bir şekildeylem beşiğine bırakıyorum ağzına emziğimi koyuyorum odadan çıkıyorum.. Kamerayla takip ediyorum.. Bazen yarım saat içinde kendi kendine uyumayı başarabiliyor.. tabi her zaman uyuyamıyor ama ben ısrarla ve sabırla bırakıyorum.. En ufak bir huzursuzluk belirtisi gösterdiğinde hemen yanına gidiyorum.. Mesela bu akşam Uyku oyuncağının motor sesi seçeneği ile Saat 8:45’te Beşiğinde uyumaya bıraktım, 15 dakika içinde uykuya daldı. Biraz önce emziği ağzımdan düştü ellerini emmeye başladı hemen yanına gittim aldım emzirdim 4 dakika falan emdi.. Hatta ben emzirirken eşim de aynı odada sesli bir şekilde namaz kılıyordu..duaları yüksek sesle tecvitli okuyor Ben tekrar beşiğine koydum bebeği ve odadan çıktım.. Kamerayla takip ediyorum şimdi..
Haha valla pahalı da çok ağlıyor garibim kıyamıyorum yap kızım yap babanın parasına diyorum artık ne yapalımYapıyor genelde sabah uyanınca ıkınıp sıkılıp gazla beraber çıkıyor.. kız bezler pahalı öyle alıştırma
Olabilir bununla yüzleşmekten korkmaEşim bıktı artık eşyaların yerini değiştirmektenbi yerde okumuştum bu depresyon belirtisiymiş öyle miyim acaba
Benim ki de bazen öyle yapıyor ama pes etmiyorum tatlı tatlı konuşarak dikkatini dağıtmaya çalışıyorum.. Bir şekilde duruyor sonra.. Gün içinde kucaktaysan yatırmaya çalışınca ya d ana kucağına koyarken ağlıyor.. Onesnada konuşuyorum ne olmuş oğluşuma altı mı pislenmiş dur bakalım diyorum sonr abalıyorum altına temiZse altı aaa bak temizmiş işte falan diyorum gazın da tok karnın da tok o zaman napıyorsun biraz dinlenme keyfi yapıyoruz diyorum..Maşallah
Benim bebeğim uyanıksa totosu yatağa değince çığlık çığlığa ağlıyor dövmüşüm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?