Hiç olmadı canım valla ben sabaha kadar bırakıyorum sleepy kullanıyodum pijaması falan hep batıyordu bunda rahat ettim beze o kadar para vermeye gerek yok benceGece bez değiştirmeyince sıkıntı oluyor mu peki sızdırma gibi
Vallahi bu kuzucuklar yaşama sebebi o kadar iyi geliyor ki banaMasallah kuzucuga. Zevk işi bunlar canım sen de cok zevklisin belli ki.
Ahh bu aıleler ne istiyorlar evlenen cocuklarınınn huzurundan
Ama sunu soyleyım bı yerde dısarda kalıyor aıleler. Benım esımın aılesıyle aram ıyı ama eşimle sureklı inişli çıkışlı bır ilişkimiz var. Hata ustune hata saygısızlık hor görme ne ararsan var bakalım nereye kadar gıdecek. Herkesın yuvası huzurlu olsun insallah. Benım huzursuzluk kroniklesti artık takmıyorum bıle eskısı kadar... Cocuklarım ve kendım ıcın planlar yapıp hayaller kuruyorrum, eşim de kafasına dank edip düzelirse planlarıma dahil olabilir
Bizim ki 5.500tü en son 3 numara kullanıyorum.Sleepy kullanıyodum o hem kalındı hem sızdırıyordu bu ince bebeği rahatsız etmiyoKaç kiloya kaç beden kullanıyosun peki?
Ay senin olmayan saçlarına annen onbeş tane bandana mı almışYok ben düşünmüyorum tabi Allah büyük asla diyemem ama bazı şeyler duzelmeden yapmam ikinci çocuk falanayıp ettin bak şimdi Tabi süslüyorum hergun farklı kombinler süslü karının süslü kızı
Gece boyu kalabiliyo mu peki bez benim için en önemlisi buBizim ki 5.500tü en son 3 numara kullanıyorum.Sleepy kullanıyodum o hem kalındı hem sızdırıyordu bu ince bebeği rahatsız etmiyo
HahahaAy senin olmayan saçlarına annen onbeş tane bandana mı almışyerimmm
Kız ben sana kaç kere dedim baby me al diye niye dinlemiyon beniGece boyu kalabiliyo mu peki bez benim için en önemlisi bu
Aynısı bende de var sürekli eşyaların yerini değiştiriyorumSorma canim gunduz ev halleri yemek telasi kiz durmuo pek hep kucakta bu ara eve taktim bazi duzenlemeler degisiklikler pesindeyim uykular haram gece is yapiyorum vs cok yogun gecio tam aklimdan geciosunuz napio kizlar die bakayim diorum cat bisi cikio kaliobazen teli elime zor aliyorum wallahi.
Umarim herkesler iyidir
Benim de tam tersi diyet yapalı sütüm arttı, ama ben ağır diyet yapmıyorum abur cuburu hamuru şekeri bıraktım porsiyonlarım aynı ve daha sağlıklı besleniyorum sütümü olumlu etkiliyor.Kizlar bu arada diet vs asla yapmayin ben biraktim sut var ok ama sutun yag orani dustu kilo almadi suan hunharca yiyorum ve gercekten fark var emerek daha uzun saat duruyor vs. Gunde 1 veya 2 bez kullaniyordu suan 5 6 beze cikti cok sukurbirakin emzirme bitene kadar tombis olalim sonrasi allh kerim ben sahsim adina dietle xiddi hata yaptigimi dusunuyorum
İlk aylar düzensiz olabiliyor canım yine de dikkat edin sizKızlar ben kırkımda adet olmuştum geçen ay düzenli yine oldum bu ay olmadım eşim öyle bi ihtimal yok demesine rağmen bugün gebelik testi alıp yaptım şükür yok çıktısizce neden halen olmadım
Valla kalıyo benim kız çok çiş yapıyo tartsan bi 5 kiloda o çıkarGece boyu kalabiliyo mu peki bez benim için en önemlisi bu
Tamam çok sağol canım. Bir haftada 3 kg çok fazla olmus . Emzirenlerde haftada 500 olması gerekiyormus sanırım. Bakalım diyetisyenle bunu konusacağım.
Kizlar bu arada diet vs asla yapmayin ben biraktim sut var ok ama sutun yag orani dustu kilo almadi suan hunharca yiyorum ve gercekten fark var emerek daha uzun saat duruyor vs. Gunde 1 veya 2 bez kullaniyordu suan 5 6 beze cikti cok sukurbirakin emzirme bitene kadar tombis olalim sonrasi allh kerim ben sahsim adina dietle xiddi hata yaptigimi dusunuyorum
Dikkat et kendine herkes uyuduğunda bazı günlerde dinlenmene bak. Bende ses yapmayan işler yapıyorum bir yandan tv açıyorum tlfdanGece en bi sevdigim hepsi uyuyor esim dahil ohhhhh keyfime degme ses cikaran isler haric yapiyorum ama asiri az uyuyorum hastalanmaktan korkuyorum gercektende ama uyumadikca gereksiz enerji gelio uzerime anlamadim wala hem sapsal mutlu hem sapsal enerji var uzerimde
Ay benimde eşyaları atasım var yalnız değilmişimAynısı bende de var sürekli eşyaların yerini değiştiriyorumbugün de kızın odasına el attım anne burası çok değişik olmuş diyor bütün eşyalar gözüme batıyor hepsini atıp yere minder döşşek seresim var
Wala benim dietisyende kendini yirtti olmaz sutun kalitesini sana yazdigim diet etkilemez die ama wala oldu isteeee bunyesel bisidir velkide ama benim guvenim kalmadi paramla rezil oldum bildiginKatı bir diyetim de yok ama gecen hafta aralikli oruç verdi,bu bana uygun degil emziriyorum dememe rağmen sütümün artacagını da üstüne basa basa söyledi.Yine dikkat ediyorum ama biraz daha porsiyonu arttirdım.
1 yila kadar duzensizlik normal kabul ediyor doktorlar canimKızlar ben kırkımda adet olmuştum geçen ay düzenli yine oldum bu ay olmadım eşim öyle bi ihtimal yok demesine rağmen bugün gebelik testi alıp yaptım şükür yok çıktısizce neden halen olmadım
Canim benimde sutum artti onda skinti yok ve gercekten arttiiii ama kalitesi dusmus dikkat et istersen he belki en bastan kalitesiz yani yagsizdi velkide iddia edememBenim de tam tersi diyet yapalı sütüm arttı, ama ben ağır diyet yapmıyorum abur cuburu hamuru şekeri bıraktım porsiyonlarım aynı ve daha sağlıklı besleniyorum sütümü olumlu etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?