Evet ben uçan balon aldım eline ayagina bağladım eller ayaklar kıpır kıpır balon oynadıkça heyecanlanıp dile geliyor YavrucukBenim oğlan da çok bağırıyor sesi kız gibi bi de çok hoşuma gidiyor
Bi de kucağımda titriyor arada heyecanlanıyor sanki uçacak gibi eller ayaklar sizde de oluyor mu?
Baby me kullanıyorum ebebek markası doğduğundan beri ne pişik ne taşırma olmadı bu zamana kadar dolu dolu da yapıyor çişini kakasını piyasaya göre uygun kalıyor şuanKızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Ben de alıp deneyeyim küçük paketini. Bu arada hoş geldin Tülay nerelerdeydinBaby me kullanıyorum ebebek markası doğduğundan beri ne pişik ne taşırma olmadı bu zamana kadar dolu dolu da yapıyor çişini kakasını piyasaya göre uygun kalıyor şuan
Ayaklar iyice havalarda artık durmuyor, beni görünce gözleri açılıyo yiyesim geliypBenim oğlan da çok bağırıyor sesi kız gibi bi de çok hoşuma gidiyor
Bi de kucağımda titriyor arada heyecanlanıyor sanki uçacak gibi eller ayaklar sizde de oluyor mu?
Ben de öyle bıraktım primayı bimde bez var jenny willy bi dene dediler çok memnun kaldım ne pişik ne sızdırma. Dene istersen fiyatları arasında çok fatk varKızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Kızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Gündüz değiştiriyoruz da sık sık gece güzel emmesi gerekiyor sabaha kadar değiştirmiyorum çünkü çişi güzel emdiği için rahatsız olmuyor. Benimde biraz prima stoğum varPRimadan 400-500 adet var. Bitince ben de ne alacağım diye düşünüyorum . Hazirana biter herhalde stoğum .
Babyme nin ıslak mendili güzel bezi de güzel olabilir denemedim.
Bende kullanıyorum gerçekten pahalı. Diyorum ilk 5-6 ay kullanayım ek gıda da değiştiririm. Gece güzel emiyor çişi rahatsız olmuyor primadaKızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Primanın uygulamasını indir fişlerini yükle belirli puan da bedava bez alıyorsunPrima bitsin indirim bulamazsam minies denicem ben de onu da çok övüyorlar.
Almak lazım bence daha da pahalı olmadan. E bebekten ya da joie bakacağım bendeHepsiburada da joie marka mama sandalyesinde indirim var düşünen varsa.
Primanın uygulamasını indir fişlerini yükle belirli puan da bedava bez alıyorsun
Link var mı canım göremedim. Kurmadım daha sandalyenin paketini açmadımHepsiburada da joie marka mama sandalyesinde indirim var düşünen varsa.
A anemoniasp mama sandalyesini kurdun mu? Malzemesi falan güzel sağlam mı
A anemoniasp mama sandalyesini kurdun mu? Malzemesi falan güzel sağlam mı
Link var mı canım göremedim. Kurmadım daha sandalyenin paketini açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?