2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar birde sorum olacak size diyet yapanlar var galiba aranızda bende yapmak istiyorum 4 kilo aldım malum yaz geliyor siz nasıl yapıyorsunuz bana da fikir olsun
Bende hamileyken 9 kg aldm doğumda 6 kg vermiştim nasıl mutluydum nasıl. Sonra sütüm artsın diye ye iç ye iç tekrar +10 kg oldum
Diyete baslamam lazım. Sütüm azalırmı hiç bi fikrim yok ama çok mutsuzum bir tane pantolon oluyor üst hiçbirşey olmuyor

Bunu nasıl öğreteceğiz Ben ne denediysem alıştırmadım. Resmen parkenin gıcırtısına uyanıyor. Evde yürürken parmak uçlarımızla yürüyoruz

Kaç ayda emekliyorlardı ya emeklerken çok zordu oğlum durmuyodu

Oğlum 13.ay emekledi toto buyuk anca kaldirdi

Diyetisyen eşliğinde diyete başladım ilk hafta 3 kg gitti bu hafta 4.haftam toplamda 5 kg gitti ama sanirim gitmemesi gerekiyordu cunku kizim az kilo almis bu ay bir de sütüm de azaldi .Kilo almayi dert etmeden önce hunharca yerdim süt olurdu.Diyeti biraktim ama dikkat ediyorum yine haftada 500 gr gitsin ne yapayim.O nedenle dikkat et derim

+10,5 doğuma girdim 2 hafta sonra 10 kg vermiştim verdiğimin üstüne 4 kilo almışım , alt sadece tayt oluyor üstte hamileyken aldığım tişörtler var onları giyiyorum elbiselerimi denedim hâlâ hamileymisim gibi duruyor sanırım evde pijamayla takıla takıla hiç fark etmemişim

Ben de öyle. Dışarı çıkınca anladım. Yeni kıyafet almak istemiyorum zayıflayacağım diye. Bi dünya para
Zaten öyle kötü görünüyorum ki xxl alasım bile yok

Bende de sağ memede oluyor sanki arkadan bi noktaya bastıryormuş gibi memede sertleşiyor o zaman kv umsuluk oluyosun demişti sütün canı birşeyi çekiyomuş doğru mu bilmem arada oluyo sızlayıp geçiyo

Şu an 7 kilo aman aman iri değil, boyu biraz uzun.
İyi o zaman 2-2,5 yaşına kadar mama sandalyesi kullansın. Etkinlik için küçük masa sandalye alırım kendi oturup kalkacağı.

Ah aynısı birkaç gündür bende de oluyor hatta sol koluma bile vuruyor ağrısı kalp krizi geçiriyorum sandım

Düzen daha oturmadı ondan, biraz sonra net uyku saatleri olur ona göre hareket edebiilirsin. Bide pişik olmadan niye krem sürüyorsunuz
Gece pisik onleyici suruyorm kaka yaptigini cok net duymadigim surece acmiyorm cunku altini sabaha kadar
Yani duzeni olusur belki ama yine de 8de 9da uyuyacak ben yine misafirlikte bunu uyutmaya caliscam
Iyice kucuk yenidoganken arada besigine birakir aspirator ya da spotifydan beyaz gurultu acarak kendi kendine uyumasini saglamistim keske ona israrla devam edebilseydm cok gaz sancili bi bebek olunca yapamadm sakinlessn dye hep kucakta sallandi her sakinlesmek istediginde meme isterse meme verdim oyle uyuttm suan asla besikte kendi kendine uyumaz oldu. Hatta esim diyo ben bunu yanina uzanir sarilir uyuturdm artik asla uyutamiorm dio gecen sabah ben uyuym diye aldi 1 saat sallamis uyutamamis isyan ediyodu. gece uykusuna ztn uzun uzun emerek geciyo benim derdim o yani bazi bebek gorurdm gece anne baba yemekte bebek pusette uyuyo biz onlardan oluruz diye dusunuyodm ama ya oglumun uykulari iyi degil diye stres yaptigimdan ya da ben yapi olarak o kdr rahat degilmisim bilemiyorm ama gece uyku saati gelince eve gidip cocugu kendi yatagnda uyutmak istiyorum
Bi de gazi bitince bu cocuk guzel uyur saniyodm son zamanlarda pek gaz sancisi olmuyo ama yine de uykusu daha da kotulesti anlamadigim sekilde son 1 hafta 10 gundur 1-1.5 saat arayla devamli uyanio agliyo ya emzik verip salliyorm uyuyo ya da emmek istio perisan oldum sadece cuma gecesi kendi uzun uyuma rekorunu kirdi okdr yani hangisi bzm gercegimiz cuma geceki rekor uykusu mu digerleri mi cozemiyormm. Her gece bu haftaki gibi olursa pek dayanamam sanki

Ben sezaryene gider gibi gittim doğuma, suni sancı aldığım için doğum yapacağım gün belliydi
Birçok kişiden duydum ama içime doğmuştu diyen.

Kaç ayda emekliyorlardı ya emeklerken çok zordu oğlum durmuyodu
Kızım 4.ayın sonuna doğru emekledi bi de zayıf ve uzun olunca böyle kolları bi garip oluyodu emeklerken komodo ejderi gibi
Hiç durmuyodu bi de bir saniye yalnız bırakamıyordum ev feng shui evlerine dönmüştü sadelikten
Şimdi diyorum ki oğlum bu kadar erken emeklemese bari şöyle oturduğu yerde oynasa anneme geçen gün karınüstü videosunu attım koyma öyle bak bu da erken emekleyecek yoksa diyor

Biz bu gece kırdık uyku rekorunu 8 saat uyudu arada mıkırdandıysa da duymamış olabilirim ben de yorgunluktan bayılmışım çünkü kaç gündür gecedir rotadan doğru düzgün uyuyamıyodu ondan sanırım ama gaz bizde azalmıyor aksine artıyor sabah uyanınca o kadar çok gaz çıkardı ki bir insan o kadar gazı 10 günde anca çıkarıyordur.

Bende de sağ memede oluyor sanki arkadan bi noktaya bastıryormuş gibi memede sertleşiyor o zaman kv umsuluk oluyosun demişti sütün canı birşeyi çekiyomuş doğru mu bilmem arada oluyo sızlayıp geçiyo

Ah aynısı birkaç gündür bende de oluyor hatta sol koluma bile vuruyor ağrısı kalp krizi geçiriyorum sandım
Niye oluyor gerçekten ya sanki soğukta vurunca artıyor gibi, sırtıma vurması da cabası. Şöyle bir saunaya gidip sırtımı yaslayasım var
Ben anlıyorum seni ben oğlumda ilk misafirliğime 15 aylıkken gittim. Anneme bile gitsem 9 da kalkardım uyku saati kaçmasın diye. Öğlende bir yere gideceksem öğlen uykusunu aldırır öyle giderdim 15 aydan sonra. Ama şu an kızım gittiğim yerde daha rahat uyuduğu için o olaya girmedim huysuz olsaydı yine evimde otururdum. Gittiğim yerde rahat durmazsa zaten pişman oluyodum. Sende biraz rutin oluşana kadar bak sonra uykumsaatlerine göre düzenlersin stres yapma hepsi zamanla oturacak
Ya evet bu gaz ne zman bitecek biz 3.5 aylığız. Hala sabah zart zortla uyanıyoruz. Yapana kadar kıpkırmızı kesiliyo ıkınıyo. Bide 2 gündür deli gibi.bağırıyor aoovv aovv diye

Ben normal doğum yapmadım ama suyum geldi. öyle dediğin gibi sürekli hareketli olma isteği vardı. O gün hiç yürümediğim kadar yürüdüm.yılbaşı yemeğinde hep 12 yi geçse de öyle doğursam dedim . Gece 4 ye suyum geldi

Benim oğlan da çok bağırıyor sesi kız gibi bi de çok hoşuma gidiyor
Bi de kucağımda titriyor arada heyecanlanıyor sanki uçacak gibi eller ayaklar sizde de oluyor mu?

Kızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…