Kıyafetlerim olmuyor bana da. 1 tane pantolon oluyor zar zor bir kaç tane bluz. İyice canım sıkılıyor. Alışveriş yapmam lazım. Dışarı çıkarkende saçını başını düzeltebilen var mıEski kotlarımdan sadece birine sığabiliyordum o da yırtıldı
Sadece tayt ve eşofman giyebiliyorum.
Duygularıma tercüman olmuşsun. Benim eşimde süslüdür her gün farklı giyinir o yüzden çamaşır da çok çıkıyor. Ben giyecek bir şey bulamıyorum, saçımı bile düzeltemiyorum çıkarkenBen eski kotlarıma girebiliyorum. Birini bile giymek canım istemiyor. Her gün aynı tayt anne Topuz’u soluk yüz.
Eşim de bilmem kaçıncı pantolonunu arıyor bulamamış bana soruyor. Estim gürledim. Ben her gün paspal gezerken senin bilmem kaçıncı pantolonunu giyememen mi problem oldu diye.
Bir de geçen gün 2 gömlek ütülememi istedi. Yanlış gömleği ütülemişim. Ya ben bunu istemiştim dedi. Onda da yedi paparayı. Adamın süslenmeye gönlü var sinir oluyorum ben yapamıyorum diye.
Bir giydiğini diğer gün giymiyor. Sürekli farklı giyiniyor. Sinir oluyorum.
Aynen canım destek yok işte. Annem kardeşim de olmasa ne yapardım. Kardeşime, anneme falan diyorum mesela avm ye gidelim vs diye. Hem bana değişiklik olsun hem de alıştırayım kendimi. Geçen gün eşim aradı ağlıyordu kucağımda bahçeye indir hava alsın dedi, dün de daha küçük dışarıya alıştırmasan mı şimdiden diyor bana. Bende oruçlu diye sakince havalar güzelleşti hava alıyoruz bana da iyi geliyor dedim. Yani çocuğu isteyen sensin bütün fedakarlığı yapan benim. Her şeyden ödün veren benim. Görüyorsun sende bunu. Arada böyle saçmalayabiliyor. Bende bari çıkayım da o da görsün çıkılabiliyor bebekle diye görsün istiyorum. Sanki beni kafese koymuşlar, hayat akıp gidiyor ben olduğum yerde duruyorum. bi tuhafım yani haberi yok.Seni yoran aslinda eşinin tavrı,bir yere çıkınca sorumluluk tek senin üstünde olunca geriliyorsun.Eşin destek olsa inan probleminiz minimum seviyeye iner.
2.çocuk konusuna gelince yap yapma demem ama kardeş güzel şey.Bak seninde kardeşlerin varsu an bunu düsünmek için erken zamana bırak bir kaç sene bu yaşadıklarını unutacaksın o ara yeni bebe fikri geliyor
Kıyafetlerim olmuyor bana da. 1 tane pantolon oluyor zar zor bir kaç tane bluz. İyice canım sıkılıyor. Alışveriş yapmam lazım. Dışarı çıkarkende saçını başını düzeltebilen var mıben artık saldım tepeden toplayıp atıyorum kendimi dışarı
Aynen canım destek yok işte. Annem kardeşim de olmasa ne yapardım. Kardeşime, anneme falan diyorum mesela avm ye gidelim vs diye. Hem bana değişiklik olsun hem de alıştırayım kendimi. Geçen gün eşim aradı ağlıyordu kucağımda bahçeye indir hava alsın dedi, dün de daha küçük dışarıya alıştırmasan mı şimdiden diyor bana. Bende oruçlu diye sakince havalar güzelleşti hava alıyoruz bana da iyi geliyor dedim. Yani çocuğu isteyen sensin bütün fedakarlığı yapan benim. Her şeyden ödün veren benim. Görüyorsun sende bunu. Arada böyle saçmalayabiliyor. Bende bari çıkayım da o da görsün çıkılabiliyor bebekle diye görsün istiyorum. Sanki beni kafese koymuşlar, hayat akıp gidiyor ben olduğum yerde duruyorum. bi tuhafım yani haberi yok.
Bende çok isterim kardeşim olsun şöyle 3 yaşına gelince ama o zaman bana destek olabilecek kimse yok. Kardeşlerim şimdi öğrenci sonra iş hayatında olacaklar. Annem hep burda durmuyor lohusalıkta gelir yine. Kv desen iyidir ama o da durmuyor benimle kayınpederden dolayı. Eee ben 2. Çocukta ne yapacağım. Arada bana lafını yapıyor da ondan takıyorum yoksa dediğin gibi düşünmek için erken. Ben belki de yeni yeni alışıyorum bebekli hayata.
Ek gıdaya da 5. Ay da tadımla başlamayı düşünüyorum
Saçlar fönlü, tırnaklar ojeli 1 kere yapabildim onu da anneme gittiğimde yapmıştım insan iyi hissediyor gerçektenHer şey düzene giriyor merak etme .Hepimizin zamana ihtiyaci var bu cok net,tabi ki eskisi kadar sosyal hayata karışamıyoruz ama olabilek maksimum seviyeye çıkmamız dileğiyleBir de saç degisikligi insana iyi geliyor inan su an sacim fönlü tirnaklarim ojeli hafif goz makyajı yaptim mutluyum bu sekilde
Kardeş yaş farkı 8 hem olumlu hem olumsuz yanlari var.İyi yanları kendi kendine yetiyor,elim ayağim oluyor,gün içinde çok fazla yükü yok .Olumsuz yanı tam rahata erecekken hop sil baştan herşeyama kücük yaş grubu olsa zorlanirim bazen yeğenim geliyor da 2.5 yaşinda tam hareketli zamanlari dedim abi bu yasta olsa cok zorlar beni
Alıştırdıysan yazın da rahat edersin gece uykularında. Kızım robot süpürge sesinde sakinleşiyor YouTube dan beyaz gürültü sesi denemiştim pek işe yaramamıştı. Yazın pencereler açık olacak bizimde bahçeye bakıyor ses geliyor yani 13. Kata. O seste uyursa etkilenmez diye düşünüyorum beşiğinde yattıktan sonra. Hava kararmadan da gece uykusuna geçmiyor. Çok merak ediyorum yazın nasıl olacakUykudayken de çalıyor.. Bizim uyku oyuncağımız sensörlü oluğu için herhangi küçük bir seste devreye giriyor.. Bu arada ben buraya Budizz marka uyku oyuncağı için memnun kalmadığımı yazmıştım.. Şu anda aşırı memnunumMeğer ben ses kısıp açma özelliğini pek anlayamamışım.. Sonradan çözdüm o özelliği.. Hep sesi yüksek çalıyor zannediyordum..
Benim sütüm artmıyor yine emdiriyorum ama sağınca gün boyu toplam 150 falan sagabiliyorum bu promaltin içeceği kurabiyelerinden falan aldım içtim yok ise yaramıyor fazlaBen güya diyet yapiyorum ama süt azaldi birakacam artik yine abur cubur yemem de porsiyonum ufak olmaz normal olur.
Saçlar fönlü, tırnaklar ojeli 1 kere yapabildim onu da anneme gittiğimde yapmıştım insan iyi hissediyor gerçektenyaş farkı konusunda da katılıyorum sana da, sil baştan da zor arkadaş
Iki ucuSaçlar fönlü, tırnaklar ojeli 1 kere yapabildim onu da anneme gittiğimde yapmıştım insan iyi hissediyor gerçektenyaş farkı konusunda da katılıyorum sana da, sil baştan da zor arkadaş
Benim sütüm artmıyor yine emdiriyorum ama sağınca gün boyu toplam 150 falan sagabiliyorum bu promaltin içeceği kurabiyelerinden falan aldım içtim yok ise yaramıyor fazlazaten o içecekler kilo yaptı baya şekerli
Saat akşam 11 suları tvye bakarken bulaşık makinesini çalıştırayım dedim kocama da küsmüşümFönlü saç mı , ojeli tırnak mı sahi neydi bunlar en son doğuma giderken süslendim galiba
Eczanede vardır dimi alayım bende teşekkürlerIki ucu
Onlar cok kilo aldiriyor solgar b12 brewers yeast dene birakmistim yeniden basladim 2 gundur fark etti
Fönlü saç mı , ojeli tırnak mı sahi neydi bunlar en son doğuma giderken süslendim galiba
Eczanede vardır dimi alayım bende teşekkürler
Brnim çocuk 5 yaşında 17 kiloHangisinden aldın canım? 2 yaşında da otururlar artık
Ya bence tatil emeklemeden önce yspılmalı emekleyen çocuğu zaptetmek çok zorİftar saati kızımında uykusu gelmeye başlıyor. Geçen iftar da mızmızlandı en son yorgunluktan omzuma düştü kafası uyudu bende orda yatırdım ama yarım saat uyudu, uyandı. Yine mızmızlandı eve gidelim dedim giderken arabada uyudu eve girerken açtı gözlerini sonra bez değiştir kremle burnunu aç derken ağladı daha sonra uyuttum. Bende çok istiyorum hayatıma karışsın ama bunu gündüz yapmaya çalışıyorum. Gürültüde uyur uyumasına ama akşam derin uyuyamaz bence, gece uykusu için evini arar. Mesela geçen hava güzeldi bahçeye indik bebek arabasında uyudu. Yanından bisiklet süren çocuklar geçiyor dışarı sesi vs etkilenmedi. Ama gece uykusuna sıra gelince evimiz dışında olmuyor derin uykusu. Ben şimdilik anneme kvde ye, bahçeye çıkabiliyorum. Bu kadar küçükken eşimle alayım sahile gideyim yapamıyorum durmazsa bu sefer T tulperde gibi tartışarak eve geliriz kesin. Adayı bırak çıkalım diyor bana. Ona göre daha küçük bizimle takılması için. Hayata karışma meselesinde eş de çok önemli bence. Bende diyorum kardeşimle annemle falan avmye giderim ben kendimi alıştırayım artık.
Tatil planını biz Ağustos ayına yaptık o zaman 8. Ayımıza girmiş oluyoruz daha rahat olur diye düşünüyorum. Almanyadan görümcem çocuklarla gelicek onlarda katılacak bize. Yazın artık elimde termosla bahçedeyim benakşamları da evde çekirdek çitlerim bebek bakımında eşim çok destek değil bana istiyor ki oynanıcak kıvama gelsin öyle takılayım. Yine de bir şey diyemiyorum çünkü yemek yapar ütüsünü kendi yapar vs. Uzun oldu kusura bakma. Yani ben gece uykularında evdeyim, gündüz de hayata karışmaya çalışacağım kızımla En sonunda büyüyecek bu süreç geçici diye kendimi avutuyorum psikolojik olarakta iyi değilim.
Ah ah bende aynen anne topuzu saçımıda kestirdim bakamıyorum dökülüyo diyeKıyafetlerim olmuyor bana da. 1 tane pantolon oluyor zar zor bir kaç tane bluz. İyice canım sıkılıyor. Alışveriş yapmam lazım. Dışarı çıkarkende saçını başını düzeltebilen var mıben artık saldım tepeden toplayıp atıyorum kendimi dışarı
Kaç ayda emekliyorlardı ya emeklerken çok zordu oğlum durmuyoduBende tatil icin haziran ya da eylul düsünüyorum eylul mantikli ek gidaya gecmis ve cogu seyi yiyor olacak.
Biz de ağustos ayında gideceğiz. Ek gıdaya alışmış olacak. Haziran da tadımlara başlarımBende tatil icin haziran ya da eylul düsünüyorum eylul mantikli ek gidaya gecmis ve cogu seyi yiyor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?