2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    266
Kızlar birde sorum olacak size diyet yapanlar var galiba aranızda bende yapmak istiyorum 4 kilo aldım malum yaz geliyor siz nasıl yapıyorsunuz bana da fikir olsun
Abur cuburu tatlıyı hamuru falan bıraktım, mıştım yani kv evinde fazla kaçırdım verdiğim 1.3 kiloyu misliyle almış olabilirim yarın tartı günümüz
Ama kısıtlamıyoruz yediklerimizi sütümüz azalmasın, diyetisyenler zaten emziren anneler ayda en fazla 2 kilo verebilir diyor.
 
Uykudayken de çalıyor.. Bizim uyku oyuncağımız sensörlü oluğu için herhangi küçük bir seste devreye giriyor.. Bu arada ben buraya Budizz marka uyku oyuncağı için memnun kalmadığımı yazmıştım.. Şu anda aşırı memnunum Meğer ben ses kısıp açma özelliğini pek anlayamamışım.. Sonradan çözdüm o özelliği.. Hep sesi yüksek çalıyor zannediyordum..
 
Hangisinden aldın canım?
2 yaşında çocuk masadan yiyebilir ama sandalyeye yükseltici falan gerekir boyu yetişmez.

Ebebekten prego aldım. En uygunu oydu. Çok kaliteli değil ama istediğim tarzdaydı.
15 kilo taşıma kapasitesi düşündürdü sadece. bu aydan sonra kilo alımı yavaşlayacak taşır umarım.
 
Ben eski kotlarıma girebiliyorum. Birini bile giymek canım istemiyor. Her gün aynı tayt anne Topuz’u soluk yüz.

Eşim de bilmem kaçıncı pantolonunu arıyor bulamamış bana soruyor. Estim gürledim. Ben her gün paspal gezerken senin bilmem kaçıncı pantolonunu giyememen mi problem oldu diye.

Bir de geçen gün 2 gömlek ütülememi istedi. Yanlış gömleği ütülemişim. Ya ben bunu istemiştim dedi. Onda da yedi paparayı. Adamın süslenmeye gönlü var sinir oluyorum ben yapamıyorum diye.
Bir giydiğini diğer gün giymiyor. Sürekli farklı giyiniyor. Sinir oluyorum.
 
Benimki de kısık seste bir kez arttı sesi sonra yine kısıldı.nasil ses ayarı yapılıyor aydınlatırsan sevinirim
 
Benimki de kısık seste bir kez arttı sesi sonra yine kısıldı.nasil ses ayarı yapılıyor aydınlatırsan sevinirim
Tuş düğmesinin üzerinde büyükten küçüğe doğru Zzzz harfler var.. Büyük olan Z harfinin üzerine doğru uzun basınca ses yükseliyor. Tekrar uzun basınca kısılıyor.. Bu olayı çözmem 2 ayımı aldı Keşke bir kaç tane tuşu olsaymış.. Bir tane tuşla bir sürü seçeceği ayarlamaya çalışıyoruz o kısmı sinir bozucu..
 
Düzen daha oturmadı ondan, biraz sonra net uyku saatleri olur ona göre hareket edebiilirsin. Bide pişik olmadan niye krem sürüyorsunuz
 
Ben tüm kıyatlerime giriyorum çünkü hiç kotum yok hepsi salaş rahat spor tarz. Ama diyet gümledi bakalım verdimmi oruçken tatlı yemesem olurdu
 
İftar saati kızımında uykusu gelmeye başlıyor. Geçen iftar da mızmızlandı en son yorgunluktan omzuma düştü kafası uyudu bende orda yatırdım ama yarım saat uyudu, uyandı. Yine mızmızlandı eve gidelim dedim giderken arabada uyudu eve girerken açtı gözlerini sonra bez değiştir kremle burnunu aç derken ağladı daha sonra uyuttum. Bende çok istiyorum hayatıma karışsın ama bunu gündüz yapmaya çalışıyorum. Gürültüde uyur uyumasına ama akşam derin uyuyamaz bence, gece uykusu için evini arar. Mesela geçen hava güzeldi bahçeye indik bebek arabasında uyudu. Yanından bisiklet süren çocuklar geçiyor dışarı sesi vs etkilenmedi. Ama gece uykusuna sıra gelince evimiz dışında olmuyor derin uykusu. Ben şimdilik anneme kvde ye, bahçeye çıkabiliyorum. Bu kadar küçükken eşimle alayım sahile gideyim yapamıyorum durmazsa bu sefer T tulperde gibi tartışarak eve geliriz kesin. Adayı bırak çıkalım diyor bana. Ona göre daha küçük bizimle takılması için. Hayata karışma meselesinde eş de çok önemli bence. Bende diyorum kardeşimle annemle falan avmye giderim ben kendimi alıştırayım artık.
Tatil planını biz Ağustos ayına yaptık o zaman 8. Ayımıza girmiş oluyoruz daha rahat olur diye düşünüyorum. Almanyadan görümcem çocuklarla gelicek onlarda katılacak bize. Yazın artık elimde termosla bahçedeyim ben akşamları da evde çekirdek çitlerim bebek bakımında eşim çok destek değil bana istiyor ki oynanıcak kıvama gelsin öyle takılayım. Yine de bir şey diyemiyorum çünkü yemek yapar ütüsünü kendi yapar vs. Uzun oldu kusura bakma. Yani ben gece uykularında evdeyim, gündüz de hayata karışmaya çalışacağım kızımla En sonunda büyüyecek bu süreç geçici diye kendimi avutuyorum psikolojik olarakta iyi değilim.
 
Benim eşim 2. Yi istiyor ben istemiyorum ama diyorlar kendin yapmak isteyeceksin
 

Benim eşim 2. Yi istiyor ben istemiyorum ama diyorlar kendin yapmak isteyeceksin


Seni yoran aslinda eşinin tavrı,bir yere çıkınca sorumluluk tek senin üstünde olunca geriliyorsun.Eşin destek olsa inan probleminiz minimum seviyeye iner.
2.çocuk konusuna gelince yap yapma demem ama kardeş güzel şey.Bak seninde kardeşlerin var su an bunu düsünmek için erken zamana bırak bir kaç sene bu yaşadıklarını unutacaksın o ara yeni bebe fikri geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…