- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Yok sarı rengi ama kıvamı krem gibi pütürlü katı degil sıvıda degil normal de pütürlüydü hepKrem gbi derken beyaz mi cnm. Beyaz kaka problem diye biliyorm ben burda basina gelen var mi duymadm ama beyazsa doktora gidin diyolardi
Seninki hangisi?Bence de görüntülü al derim.. Ben görüntülü kullanıyorum ve o olmasa napardım bilmiyorum..Her gittiğim yere götürüyorum ve inanılmaz rahat ediyorum..
Benimde bazen azalıyor sanki sonra normale dönüyor.Süt olayı bir süre sonra azalıyor mu yoksa. Benim de memeden taşıyordu. Her zaman sertti , şimdi yumuş yumuş. Yine geliyor ama eskisi gibi değil
Diyettesin öyoe ua da böyle cunku
Bende denedim direkt etkilendi
Bi sure daha askıya alabilirsin
Bunun icn doktor bana tarif verdi onu yazacam kagidi bulunca karbonatli zeytinyaglıKızlar günaydın, benim kız konak oldu. İkidir zeytinyağı sürüyorum banyodan önce. Tersten taramıştım akşam. Şimdi fark ediyorum o çıkanların dibi kırmızı kırmızı nokta olmuş. Sizde de oluyo muydu yani tam olarak nasıl kurtuldunuz bu konaktan
Zeytinyağ saçtan zor arınıyor ya. Bebek yağı sür bence. Amaç yumuşatmak zatenKızlar günaydın, benim kız konak oldu. İkidir zeytinyağı sürüyorum banyodan önce. Tersten taramıştım akşam. Şimdi fark ediyorum o çıkanların dibi kırmızı kırmızı nokta olmuş. Sizde de oluyo muydu yani tam olarak nasıl kurtuldunuz bu konaktan
Ben johnsons baby surup yarim saat fln beklettm sonra konak taragyla terstrn taradm. Acir diye dusunme tara guzel guzel cikiyo baya hosuna da gtmisti bzm oglanin gulup durdu taranirken. 3 kerede tamamen gecti bzmKızlar günaydın, benim kız konak oldu. İkidir zeytinyağı sürüyorum banyodan önce. Tersten taramıştım akşam. Şimdi fark ediyorum o çıkanların dibi kırmızı kırmızı nokta olmuş. Sizde de oluyo muydu yani tam olarak nasıl kurtuldunuz bu konaktan
Abur cubur pilav borek yine yeme ama porsiyonunu arttir bence. Bi de hurma kuru dut fln aban. Ben de 1.5 kg vermistm bi anda azalmisti nolursa olsn sanki vucut kilo verince birden korumaya aliyo kendini olabilir. Yavas vermek lazim ayda 1 1.5 kg anca senin icin. Kendim icin ayda 0.5 kg diyormAma sadece porsiyon ufak ve abur cubur pilav yok ama benimde aklima o geliyor
Bunun icn doktor bana tarif verdi onu yazacam kagidi bulunca karbonatli zeytinyaglı
Robot süpürge sesi de sayılır mıBen açıkçası kapıları güm diye çarpmadıkları sürece kimseyi uyarmıyorum.. Bebek nasıl alışırsa öyle gider.. zaten bebeklerimizi 4 aya kadar yanında müzik ya da beyaz gürültü sesi çalarak uyutursak dış sesleri bloklayarak uyumayı öğretmiş oluruZ.. Kızımda da aynı uygulamayı yaparak hareket etmiştim ve kızım top atsan uyanmaz.. Şimdi oluşumda da aynısını yapıyorum ki oğlum il 50 gün hiç uyumadı diyebilirim.. Yanında beyaz gürültü çalmama rağmen Ekstra çıkan tüm seslere tepki veriyordu.. Şimdi ise sesleri bloklamayı öğrendi gibi bir şey.. Uyuttuktan sonra odada ses çıkartan terlikle dolaşmaya başladım:) Tepki yok..4.ay dolunca tamamen öğrenmiş olacak.. Diğer türlü herkesi uyarmak mümkün değil.. Bir sürü ortama girip çıkacağız.. Ben hiç biryerden kendimi soyutlamayı düşünmüyorum, girdiğim ortamlarda da herkesi uyararak gerginlik yaratmak istemem.. Bu sefer bana madem rahatsız oluyorsun bebeğinle evden çıkma bir zahmet deseler haklılar diye düşünürüm.. Bu yüzden bebeğimi her ortama rahat girip çıkabileceğim şekilde alıştırmaya çalışıyorum.. Bence sen de rahat ol.. Yoksa psikolojin bozulur..
Benim kızımın kapısı da zor kapanıyor ses çıkıyor rank diye.. Odası da tam benim odamın karşısı:) başlarda uyarıyordum son iki haftadır artık uyarmamaya başladım.. Çünkü uykuyu öğrendi bebeklerimiz artık.. Uyanırsa da uykuya hızlı geçmeyi öğrenecekler..Robot süpürge sesi de sayılır mıderin uykuya daldığı zaman yatırıyorum beşiğine de, ya bizim evin kapıları açıp kapatırken çok ses yapıyor yoksa kapıyı çarpmıyor ani seslere de irkiliyor. O yüzden sürekli uyarıyorum eşimi. Uykusunun hafif olduğu zamanlarda oluyor uyanır gibi olunca da kalkıp ben pışpışlıyorum. Gündüz sese alışık, gece uykularında da evde oluyoruz zaten
Benimki pahalı bir model şu an 7 8 bin arası bana babam hediye almıştı.. Ama hediye almasaydı 1500lirayı rahat gözden çıkarırdım..Seninki hangisi?
Uyku düzeni nasılBenim kızımın kapısı da zor kapanıyor ses çıkıyor rank diye.. Odası da tam benim odamın karşısı:) başlarda uyarıyordum son iki haftadır artık uyarmamaya başladım.. Çünkü uykuyu öğrendi bebeklerimiz artık.. Uyanırsa da uykuya hızlı geçmeyi öğrenecekler..
3 saati pek göremiyoruz gündüz gece3 saatte bir diyor artık
Uyku gerilemesi olabilir canım aynı şeyleri yaşıyoruzBenim bebenin uyku düzeni çok bozuldu kızlarGündüz sadece yarım saatlik partilerle uyumaya başladı. Sonra 1.5 saat uyanık kalıyor ve mızlamaya başlıyor. Uykuya da çok geç dalıyor. Emzir salla derken bir yarım saat 45 dk uyutmaya çalışıyorum. Atak desem haftası değil. Anlamadım ben bu işi
Evet. Arife günü öğrenmiştim ben niyetliydim. Nasıl ağlamıştım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
Abur cubur pilav borek yine yeme ama porsiyonunu arttir bence. Bi de hurma kuru dut fln aban. Ben de 1.5 kg vermistm bi anda azalmisti nolursa olsn sanki vucut kilo verince birden korumaya aliyo kendini olabilir. Yavas vermek lazim ayda 1 1.5 kg anca senin icin. Kendim icin ayda 0.5 kg diyorm
Kızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?