2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Süt olayı bir süre sonra azalıyor mu yoksa. Benim de memeden taşıyordu. Her zaman sertti , şimdi yumuş yumuş. Yine geliyor ama eskisi gibi değil

Kızlar günaydın, benim kız konak oldu. İkidir zeytinyağı sürüyorum banyodan önce. Tersten taramıştım akşam. Şimdi fark ediyorum o çıkanların dibi kırmızı kırmızı nokta olmuş. Sizde de oluyo muydu yani tam olarak nasıl kurtuldunuz bu konaktan

Diyettesin öyoe ua da böyle cunku
Bende denedim direkt etkilendi
Bi sure daha askıya alabilirsin

Ama sadece porsiyon ufak ve abur cubur pilav yok ama benimde aklima o geliyor
Bunun icn doktor bana tarif verdi onu yazacam kagidi bulunca karbonatli zeytinyaglı

Zeytinyağ saçtan zor arınıyor ya. Bebek yağı sür bence. Amaç yumuşatmak zaten

Ben johnsons baby surup yarim saat fln beklettm sonra konak taragyla terstrn taradm. Acir diye dusunme tara guzel guzel cikiyo baya hosuna da gtmisti bzm oglanin gulup durdu taranirken. 3 kerede tamamen gecti bzm

Ama sadece porsiyon ufak ve abur cubur pilav yok ama benimde aklima o geliyor

Bunun icn doktor bana tarif verdi onu yazacam kagidi bulunca karbonatli zeytinyaglı
Abur cubur pilav borek yine yeme ama porsiyonunu arttir bence. Bi de hurma kuru dut fln aban. Ben de 1.5 kg vermistm bi anda azalmisti nolursa olsn sanki vucut kilo verince birden korumaya aliyo kendini olabilir. Yavas vermek lazim ayda 1 1.5 kg anca senin icin. Kendim icin ayda 0.5 kg diyorm

Robot süpürge sesi de sayılır mı derin uykuya daldığı zaman yatırıyorum beşiğine de, ya bizim evin kapıları açıp kapatırken çok ses yapıyor yoksa kapıyı çarpmıyor ani seslere de irkiliyor. O yüzden sürekli uyarıyorum eşimi. Uykusunun hafif olduğu zamanlarda oluyor uyanır gibi olunca da kalkıp ben pışpışlıyorum. Gündüz sese alışık, gece uykularında da evde oluyoruz zaten

Benim kızımın kapısı da zor kapanıyor ses çıkıyor rank diye.. Odası da tam benim odamın karşısı:) başlarda uyarıyordum son iki haftadır artık uyarmamaya başladım.. Çünkü uykuyu öğrendi bebeklerimiz artık.. Uyanırsa da uykuya hızlı geçmeyi öğrenecekler..

3 saatte bir diyor artık

Eklentiler

• Screenshot_20220410-101858_Elika Bebek.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220410-101846_Elika Bebek.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 49
Uyku düzeni nasıl

Benim bebenin uyku düzeni çok bozuldu kızlar Gündüz sadece yarım saatlik partilerle uyumaya başladı. Sonra 1.5 saat uyanık kalıyor ve mızlamaya başlıyor. Uykuya da çok geç dalıyor. Emzir salla derken bir yarım saat 45 dk uyutmaya çalışıyorum. Atak desem haftası değil. Anlamadım ben bu işi

Uyku gerilemesi olabilir canım aynı şeyleri yaşıyoruz
Kızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
Evet. Arife günü öğrenmiştim ben niyetliydim. Nasıl ağlamıştım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet acele etmeyecem zaten 4.5 kg gitti saglikli beslenip biraz porsiyon arttirayim.
Kızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.

Ben gecen sene bu zamanlar henüz çalışma yapiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…