Bence kilo alımı iyi canım ya hareketlendiler artık yakıyorlarCanım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesiyağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi
Doktor iyi gayet 3 aydan sonra da mamaya başlamayalım sen yaparsın dedi ,oğlum 6.ayina kadar her ay 1 kg alirdi .Motilium kullan dedi normalde mide icin ama süt arttirici etkisi var dedi deneyecem bakalim
Rota ile menenjit a ile b aşısı yapildi( baxero ve nimerix) baxero ağir gecer calpol ver dedi normalde aşı ateşinde ilaç vermezdi.
Toplam 1400 civari tuttu aşilar özel sigorta karşıladı bir kismini bizde haberler böyle
Sürekli emilen memede sirkülasyon olduğundan önsüt sonsüt ayrılmazmış zaten. Gece daha az emdiği için önsüt oranı artıyor memeler o yüzden şişiyor, ben yine de emzirirken iki defa aynı memeyi emziriyorum 2.de onunla doymadıysa diğer memeyi veriyorum.Evdeki tartıyla doktordaki tartı arasında fark oluyor. Evdekinde fazla çıkıyor kilosu. 500-1.000 gr arası normalmiş. 3 aydan sonra da kilo alımı yavaşlarmış her ay 1 kilo alırsa ne olur çocuğun hali. Ve doymasa huzursuz olmaz mı? 470 gr az gelmiş olabilir sana canını sıkma başla hemen rezene kimyon çaylarınaRezene sütü yağlı mı yaparmış öyle bir şey okumuştum. Yağlı kısım olayı da can sıkıyor bazı emzirme danışmanları ön süt son süt yok diyor anlamadım gitti. Diğer türlü de çocuğu zorla meme de tutamayız ki.. gündüz bir bak 20 dk yeterli sanırım son süt olayı için. 3 aydan sonra da memeler terbiye olurmuş. Gündüz yumuşak benimde. Gece emmeyince düzgün rahatsız ediyor sabaha karşı. Bu sefer ön süt mü fazla olmuş oluyor saçma sapan vallahi canını sıkma
Ben de görüntülü tercih ederdimKızlar telsizim geldi şimdi de diyorum iade edeyim az daha verip görüntülü olandan alayımbir kaç ay sonra odasında oynarsa bende mutfakta olursam gözümün önünde olsun diye. Hani otururken düşer vs. Ya da misafirliğe gidince , uyurken evde yanına gitmeden bakabilmek için ne dersiniz fikirleri alayım
Benim sağ meme daha çok şişiyor senin eşit mi, gece sağıyor musun peki çok şişince?Sürekli emilen memede sirkülasyon olduğundan önsüt sonsüt ayrılmazmış zaten. Gece daha az emdiği için önsüt oranı artıyor memeler o yüzden şişiyor, ben yine de emzirirken iki defa aynı memeyi emziriyorum 2.de onunla doymadıysa diğer memeyi veriyorum.
Bu iyimiş ama pahalı baya keşke erkenden alsaydım hiç aklıma gelmedi benim terlik bile konuştukŞu an telsiz kamera falan kullanmıyorum ama kapıdan sesini dinlemek yetmiyor bana, illa o kapıyı açıp oğlumun dibine kadar gidip gözümle görücem ne halde diye içim rahat etmiyor, sırf bu yüzden kaç defa uyandırdım çocuğu hattahoş ben kamera kullansam bile gidip çıplak gözle bakayım derim yine de
Bizim doktorlar mı rahat anlamadım ki, biz ayda 2 doktora gidiyoruz biri çocuk endokrin biri kendi çocuk doktorumuz, ikisi de menenjit aşılarını aciliyet olarak görmüyor,Menenjit aşılarını ay sonu kontrole gidince konuşacağım korktum bir şey olur diye erkenden yaptırayım
Evet aralık annelerinde de yaptıran var görünce diyorum ne bekliyorum. Bir de canını sıkmak gibi olmasın sosyal medya da biri paylaşmış menenjit yüzünden kaybetmiş çocuğunu daha çok korktum açıkçası. Ayını hatırlamıyorum bebeğin ama ek gıda dönemleriBizim doktorlar mı rahat anlamadım ki, biz ayda 2 doktora gidiyoruz biri çocuk endokrin biri kendi çocuk doktorumuz, ikisi de menenjit aşılarını aciliyet olarak görmüyor,
Endokrin doktorumuz bir yaştan sonra tek doz yaptırız ben kendi çocuklarıma da öyle yaptırdım diyor
Diğer doktorumuz 7.ayda rota aşılarını tamamladıktan sonra menenjitlere başlayalım diyor
Burda hemen herkes yaptırdı menenjitleri bildiğim kadarıyla, diğer ay gittiğimizde tekrar konuşayım bari.
Yok ya asla sağamamBenim sağ meme daha çok şişiyor senin eşit mi, gece sağıyor musun peki çok şişince?
Çok pahalanmış gerçekten terliğe harcadığımız enerjiyle kamera alsaydık bu kadar pahalanmazdıBu iyimiş ama pahalı baya keşke erkenden alsaydım hiç aklıma gelmedi benim terlik bile konuştukWeewell Dijital Bebek Izleme Cihazı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Canım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesiyağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi
Doktor iyi gayet 3 aydan sonra da mamaya başlamayalım sen yaparsın dedi ,oğlum 6.ayina kadar her ay 1 kg alirdi .Motilium kullan dedi normalde mide icin ama süt arttirici etkisi var dedi deneyecem bakalim
Rota ile menenjit a ile b aşısı yapildi( baxero ve nimerix) baxero ağir gecer calpol ver dedi normalde aşı ateşinde ilaç vermezdi.
Toplam 1400 civari tuttu aşilar özel sigorta karşıladı bir kismini bizde haberler böyle
Sütünü arttırabilirsin üzülme, bence bakliyat ve protein acayip arttırıyor, dün afedersiniz kebap yedim bende çok kırmızı et yerim eşim vejetaryen onun porsiyonundaki etleride ben yerimInan ki ona gore hareket ediyorum emecekse emer süre tutmuyorum birakinca da birakiyor keyifsiz de değil ama anlamadim rezene iceyim bari yeniden
Canim bizdeki sigorta 10 yillik eşimin is yeri yapti hepimiz icin cuzi bir sey maaştan kesiliyor eşimin.Ayakta yatarak %100 ödüyor kızin icin düsünebilirsin allah göstermesin basımiza hersey geliyor su hayatta .Hatta ikinci bebegi düsünürsen sende yaptir kendine.
Odasında kendi kendine oynaayan çocuk muKızlar telsizim geldi şimdi de diyorum iade edeyim az daha verip görüntülü olandan alayımbir kaç ay sonra odasında oynarsa bende mutfakta olursam gözümün önünde olsun diye. Hani otururken düşer vs. Ya da misafirliğe gidince , uyurken evde yanına gitmeden bakabilmek için ne dersiniz fikirleri alayım
Ben hafta içi rota yaptıracağm, menenjit ise 1 yaştan sonra. Ben ağır olacağını düşünüyorm biraz beklesin. Bide biri bana dedi anne sütü alan çocuk anneden sürekli antikor aldığından 1 yaşa kadar epey bir grlişiyormuş, enfeksiyon riskleri ateşli havale falan 1 yaşa kadar çok olmazmış en az 9 ay falan dedi. Tecrübeli bir anneydi mantıklı geldiBizim doktorlar mı rahat anlamadım ki, biz ayda 2 doktora gidiyoruz biri çocuk endokrin biri kendi çocuk doktorumuz, ikisi de menenjit aşılarını aciliyet olarak görmüyor,
Endokrin doktorumuz bir yaştan sonra tek doz yaptırız ben kendi çocuklarıma da öyle yaptırdım diyor
Diğer doktorumuz 7.ayda rota aşılarını tamamladıktan sonra menenjitlere başlayalım diyor
Burda hemen herkes yaptırdı menenjitleri bildiğim kadarıyla, diğer ay gittiğimizde tekrar konuşayım bari.
Yok canım 3 değilmiş ya millet ezbere hep 3 diyor ama 6-7 ay duruyomş ben doktora da sordm3 ay saklanıyor diye bildiğim için ben depolamıyorum. Şimdiye kadar 60 lık ayırdım ben hep.
Ağustos gibi başlayabilirim depolamaya o zamana sütüm depolanacak gibi kalırsa .
Benim doktor da seninki gibi dedi.Bizim doktorlar mı rahat anlamadım ki, biz ayda 2 doktora gidiyoruz biri çocuk endokrin biri kendi çocuk doktorumuz, ikisi de menenjit aşılarını aciliyet olarak görmüyor,
Benimki de uyanmiyo ama mirin kırın ediyo tuhaf sesler çıkarıyor. Bu aciktiginin göstergesi herhal. Kalkıp da ağlamıyorDoktorum cevap verdi diyor ki gece uyandırmayın uyusun. Kendi uyanırmış acıktığında
Valla benim kafamda tek başına odasında oyun oynayan çocuk profili yokKızlar telsizim geldi şimdi de diyorum iade edeyim az daha verip görüntülü olandan alayımbir kaç ay sonra odasında oynarsa bende mutfakta olursam gözümün önünde olsun diye. Hani otururken düşer vs. Ya da misafirliğe gidince , uyurken evde yanına gitmeden bakabilmek için ne dersiniz fikirleri alayım
Menenjit aşılarını ay sonu kontrole gidince konuşacağım korktum bir şey olur diye erkenden yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?