2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesi yağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi

Doktor iyi gayet 3 aydan sonra da mamaya başlamayalım sen yaparsın dedi ,oğlum 6.ayina kadar her ay 1 kg alirdi .Motilium kullan dedi normalde mide icin ama süt arttirici etkisi var dedi deneyecem bakalim

Rota ile menenjit a ile b aşısı yapildi( baxero ve nimerix) baxero ağir gecer calpol ver dedi normalde aşı ateşinde ilaç vermezdi.

Toplam 1400 civari tuttu aşilar özel sigorta karşıladı bir kismini bizde haberler böyle

Canim hangi aşıları sigorta karşıladı.

Kaç günde 470 Gr almis

Benim dr da 600 gr alan kızım için gayet iyi dedi. 500 gr 1 kg arası bekleniyormuş ve her gecen ayda daha da azalacaktır dedi. Eskisi gibi 1-1.5 kg bekleme dedi ve rahatlatti beni. Fizyolojik bir sıkıntı yoksa veya alerji vs gibi bir durum bu ay daha sık emzirerek çözebilirsin belki. Ben gece emzirmesine ekleme yaptım mesela. Alarm kurup kalkıyorum emzirmek için faydasi olabilir diye düşünüyorum. Gelecek ay yazarim buraya Gündüzleri hareketliligindeki artis, algilarinin açılması fark etmiş olabilir. Memeler 3. ayda terbiye oluyor diyor emzirme danismanlari. Azaldigina emin misin? Canını sıkma kilosu cok guzel

Canim hangi aşıları sigorta karşıladı.

Allianz
Kaç günde 470 Gr almis
1 ayda

Esasen sıkıldığim nokta evdeki tartiyla fark etmesi kilo mu verdi acaba düsüncesi yoksa doktor cok iyi dedi .Azaldığına eminim uzun süre emmediği vakit bile tam dolmuyor bir de yutkunma sesinden anliyorum.Bir kaç gündür var bu.Gerçi emdikten sonra fazlaligi atiyor bazen de.Istedigi vakit emzirip istedigi vakit emmeyi birakıyor ,yagli kismi alamiyor muhtemelen.

Icimi rahatlattin tesekkür ederim . dünyanın sonu değil elbet ama ne bileyim oğlum da hiç böyle olmadi bu da böyle olsun ek gidaya 7.ayda geçmiştim bunda erken geçerim

Evdeki tartıyla doktordaki tartı arasında fark oluyor. Evdekinde fazla çıkıyor kilosu. 500-1.000 gr arası normalmiş. 3 aydan sonra da kilo alımı yavaşlarmış her ay 1 kilo alırsa ne olur çocuğun hali. Ve doymasa huzursuz olmaz mı? 470 gr az gelmiş olabilir sana canını sıkma başla hemen rezene kimyon çaylarına Rezene sütü yağlı mı yaparmış öyle bir şey okumuştum. Yağlı kısım olayı da can sıkıyor bazı emzirme danışmanları ön süt son süt yok diyor anlamadım gitti. Diğer türlü de çocuğu zorla meme de tutamayız ki.. gündüz bir bak 20 dk yeterli sanırım son süt olayı için. 3 aydan sonra da memeler terbiye olurmuş. Gündüz yumuşak benimde. Gece emmeyince düzgün rahatsız ediyor sabaha karşı. Bu sefer ön süt mü fazla olmuş oluyor saçma sapan vallahi canını sıkma

Gece bende uyurken versem mi vermesem mi arada kalıyorum. 4-5 gündür az emiyor gece. Gece ben uykusunda versem bu sefer alışırsa uyuması gerekirken uyanır hep bence. Annem bizi gece emzirmezmiş uyurmuşuz mesela. Artık ay sonu kilosundan anlayacağım. Doktora yazdım şimdi gece uyandırmak gerekir mi diye. Emmesi azaldı çünkü gece. Gündüz daha dikkat edeceğim emzirme olayına. 3 aydan sonra da dediğin gibi kilo alımı yavaşlıyor mantıklı yani, boyu da uzuyor. Bilgilendirsin

Inan ki ona gore hareket ediyorum emecekse emer süre tutmuyorum birakinca da birakiyor keyifsiz de değil ama anlamadim rezene iceyim bari yeniden
Bende sigorta yaptırmak istiyorum ya, müsaitsen allianz sigortadan biraz bahseder misin neleri karşılıyor sadece kıza mı yaptırdın ne kadar tuttu ücret vs Q Queen of the North

Canim bizdeki sigorta 10 yillik eşimin is yeri yapti hepimiz icin cuzi bir sey maaştan kesiliyor eşimin.Ayakta yatarak %100 ödüyor kızin icin düsünebilirsin allah göstermesin basımiza hersey geliyor su hayatta .Hatta ikinci bebegi düsünürsen sende yaptir kendine.

Kızlar telsizim geldi şimdi de diyorum iade edeyim az daha verip görüntülü olandan alayım bir kaç ay sonra odasında oynarsa bende mutfakta olursam gözümün önünde olsun diye. Hani otururken düşer vs. Ya da misafirliğe gidince , uyurken evde yanına gitmeden bakabilmek için ne dersiniz fikirleri alayım

Son düzenleme:

Çok kustuğunda ben de doktora dedim kilo kaybetti, evde tarttığım tartıda eksilme oldu.Doktor kesinlikle kilo kaybetmez kilo kaybetse böyle hareketli olamaz dedi. Kilo kaybetmiş olarak düşünme moralini bozma. Bir bildikleri vardır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…