Bence üşenme sağ olabilirsin.Maşallahya ne diyeceğim benim kızda gece az emiyor artık göğsüm taş gibi oluyor mastit olur muyum ya rahatsız ediyor sağmaya da üşeniyorum. Seninde öyle oldu mu 1 kere uyandığı için? Uyansa dert, uyanmasa bi dert
Artık kendime alışveriş yapmak istiyorumLcw da indirim var bazı ürünlerde
Maşallahya ne diyeceğim benim kızda gece az emiyor artık göğsüm taş gibi oluyor mastit olur muyum ya rahatsız ediyor sağmaya da üşeniyorum. Seninde öyle oldu mu 1 kere uyandığı için? Uyansa dert, uyanmasa bi dert
Canim hangi aşıları sigorta karşıladı.Canım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesiyağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi
Doktor iyi gayet 3 aydan sonra da mamaya başlamayalım sen yaparsın dedi ,oğlum 6.ayina kadar her ay 1 kg alirdi .Motilium kullan dedi normalde mide icin ama süt arttirici etkisi var dedi deneyecem bakalim
Rota ile menenjit a ile b aşısı yapildi( baxero ve nimerix) baxero ağir gecer calpol ver dedi normalde aşı ateşinde ilaç vermezdi.
Toplam 1400 civari tuttu aşilar özel sigorta karşıladı bir kismini bizde haberler böyle
Kaç günde 470 Gr almisCanım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesiyağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi
Doktor iyi gayet 3 aydan sonra da mamaya başlamayalım sen yaparsın dedi ,oğlum 6.ayina kadar her ay 1 kg alirdi .Motilium kullan dedi normalde mide icin ama süt arttirici etkisi var dedi deneyecem bakalim
Rota ile menenjit a ile b aşısı yapildi( baxero ve nimerix) baxero ağir gecer calpol ver dedi normalde aşı ateşinde ilaç vermezdi.
Toplam 1400 civari tuttu aşilar özel sigorta karşıladı bir kismini bizde haberler böyle
Ben oruç tuttuğum için baya kilo verdigimi hissediyorum. (Tartilmadim) bayrama kadar nasil olurum bilemiyorum.Artık kendime alışveriş yapmak istiyorumkilo verdim ama yine de doğru düzgün bir şey olmuyor darlanıyorum
Benim dr da 600 gr alan kızım için gayet iyi dedi. 500 gr 1 kg arası bekleniyormuş ve her gecen ayda daha da azalacaktır dedi. Eskisi gibi 1-1.5 kg bekleme dedi ve rahatlatti beni. Fizyolojik bir sıkıntı yoksa veya alerji vs gibi bir durum bu ay daha sık emzirerek çözebilirsin belki. Ben gece emzirmesine ekleme yaptım mesela. Alarm kurup kalkıyorum emzirmek için faydasi olabilir diye düşünüyorum. Gelecek ay yazarim burayaCanım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesiyağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi
Canim hangi aşıları sigorta karşıladı.
1 aydaKaç günde 470 Gr almis
Benim dr da 600 gr alan kızım için gayet iyi dedi. 500 gr 1 kg arası bekleniyormuş ve her gecen ayda daha da azalacaktır dedi. Eskisi gibi 1-1.5 kg bekleme dedi ve rahatlatti beni. Fizyolojik bir sıkıntı yoksa veya alerji vs gibi bir durum bu ay daha sık emzirerek çözebilirsin belki. Ben gece emzirmesine ekleme yaptım mesela. Alarm kurup kalkıyorum emzirmek için faydasi olabilir diye düşünüyorum. Gelecek ay yazarim burayaGündüzleri hareketliligindeki artis, algilarinin açılması fark etmiş olabilir. Memeler 3. ayda terbiye oluyor diyor emzirme danismanlari. Azaldigina emin misin? Canını sıkma kilosu cok guzel
Evdeki tartıyla doktordaki tartı arasında fark oluyor. Evdekinde fazla çıkıyor kilosu. 500-1.000 gr arası normalmiş. 3 aydan sonra da kilo alımı yavaşlarmış her ay 1 kilo alırsa ne olur çocuğun hali. Ve doymasa huzursuz olmaz mı? 470 gr az gelmiş olabilir sana canını sıkma başla hemen rezene kimyon çaylarınaCanım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesiyağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi
Azalmamıştır o iştahı yoktur senin kızın fiziğine dikkat ediyorSütüm azaldı benim
Bende sigorta yaptırmak istiyorum ya, müsaitsen allianz sigortadan biraz bahseder misin neleri karşılıyor sadece kıza mı yaptırdın ne kadar tuttu ücret vsCanim hangi aşıları sigorta karşıladı.
Gece bende uyurken versem mi vermesem mi arada kalıyorum. 4-5 gündür az emiyor gece. Gece ben uykusunda versem bu sefer alışırsa uyuması gerekirken uyanır hep bence. Annem bizi gece emzirmezmiş uyurmuşuz mesela. Artık ay sonu kilosundan anlayacağım. Doktora yazdım şimdi gece uyandırmak gerekir mi diye. Emmesi azaldı çünkü gece. Gündüz daha dikkat edeceğim emzirme olayına. 3 aydan sonra da dediğin gibi kilo alımı yavaşlıyor mantıklı yani, boyu da uzuyor. BilgilendirsinBenim dr da 600 gr alan kızım için gayet iyi dedi. 500 gr 1 kg arası bekleniyormuş ve her gecen ayda daha da azalacaktır dedi. Eskisi gibi 1-1.5 kg bekleme dedi ve rahatlatti beni. Fizyolojik bir sıkıntı yoksa veya alerji vs gibi bir durum bu ay daha sık emzirerek çözebilirsin belki. Ben gece emzirmesine ekleme yaptım mesela. Alarm kurup kalkıyorum emzirmek için faydasi olabilir diye düşünüyorum. Gelecek ay yazarim burayaGündüzleri hareketliligindeki artis, algilarinin açılması fark etmiş olabilir. Memeler 3. ayda terbiye oluyor diyor emzirme danismanlari. Azaldigina emin misin? Canını sıkma kilosu cok guzel
Evdeki tartıyla doktordaki tartı arasında fark oluyor. Evdekinde fazla çıkıyor kilosu. 500-1.000 gr arası normalmiş. 3 aydan sonra da kilo alımı yavaşlarmış her ay 1 kilo alırsa ne olur çocuğun hali. Ve doymasa huzursuz olmaz mı? 470 gr az gelmiş olabilir sana canını sıkma başla hemen rezene kimyon çaylarınaRezene sütü yağlı mı yaparmış öyle bir şey okumuştum. Yağlı kısım olayı da can sıkıyor bazı emzirme danışmanları ön süt son süt yok diyor anlamadım gitti. Diğer türlü de çocuğu zorla meme de tutamayız ki.. gündüz bir bak 20 dk yeterli sanırım son süt olayı için. 3 aydan sonra da memeler terbiye olurmuş. Gündüz yumuşak benimde. Gece emmeyince düzgün rahatsız ediyor sabaha karşı. Bu sefer ön süt mü fazla olmuş oluyor saçma sapan vallahi canını sıkma
Bende sigorta yaptırmak istiyorum ya, müsaitsen allianz sigortadan biraz bahseder misin neleri karşılıyor sadece kıza mı yaptırdın ne kadar tuttu ücret vsQ Queen of the North
Canım çok sıkıldı.Sadece 470 gr alabilmiş ki ben tarttığimda 7 kg yi geçmişti simdi 6800 geldi .Sütümün azaldıgını hissediyorum zaten dedim beni üzen acaba kilo alip sonradan vermis olabilecegi düsüncesiyağlı kismi alamiyor olabilir daha uzun süre emzir dedi
Geçiyor canım merak etme, 3 gün oldu aşı olalı bu sabah huzurlu uyandık çok şükürBizde de durum aynı. Bugün rotarix yaptırdık çocuk uUn süredir böyle huzursuz olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?