- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Mülteciliği biz kendi annemde yaşıyoruz bayramlarda annemlerin ev 2+1 4 kardeşiz hepimiz evli çocukluyuz salonda kadınlar ve çocuklar, odanın birinde 3 damat, annemlerin yatak odasında annem babam ve kardeşim
En sevdigim ama geceler soğuk ya dikkat edin deneyimini paylaş yazin bende düşünüyorumŞimdi size bir şey diycemakşam çadır kampına gidiyoruz
Bu bizim ilk tecrübemiz değil ama bu bebeğimle ilk olacak, şansımıza bugün hava soğudu. İlk tecrübemiz abantta yaptık oğlum 2 yaşındayken. Geçen yaz mengende bir çiftlikte yaptık. Şimdi zaten orman okuluna gittiği için alışık. Çok seviyor. Düzenli olarak teleskopla gökyüzü gözlem geceleri düzenleyip çadırlarda kalıyoruz. Hava açılırsa güzel bir gözlem yaptırırm çocuklaraKöydeki evde öyleyiz2 ev var ama yazın 20 kisi oluyoruz evler kocaman olmasina ragmen gece tuvalete kalktiginda birinin üstünden gecmek kacinilmaz simdi 2.nesil kuzenciklerde oldu mevlütteki gibi yemek yapariz
En sevdigim ama geceler soğuk ya dikkat edin deneyimini paylaş yazin bende düşünüyorum
Bak R ROSEE34 millet kampa gidiyor sen iftari düşün
Bu bizim ilk tecrübemiz değil ama bu bebeğimle ilk olacak, şansımıza bugün hava soğudu. İlk tecrübemiz abantta yaptık oğlum 2 yaşındayken. Geçen yaz mengende bir çiftlikte yaptık. Şimdi zaten orman okuluna gittiği için alışık. Çok seviyor. Düzenli olarak teleskopla gökyüzü gözlem geceleri düzenleyip çadırlarda kalıyoruz. Hava açılırsa güzel bir gözlem yaptırırm çocuklarabebeğede tulumla üşütmeyiz diye düşünüyorum bakalım. Çok soğursa yatmaz eve döneriz.
Ahah aynen bnnimki de mesaj atmış hava soğudu gitmesek mi diyeOğlum alisik simdi esime söyledim kampa gidelim diye gözünü belerttikiyamaz kizina
Düştük dilineKöydeki evde öyleyiz2 ev var ama yazın 20 kisi oluyoruz evler kocaman olmasina ragmen gece tuvalete kalktiginda birinin üstünden gecmek kacinilmaz simdi 2.nesil kuzenciklerde oldu mevlütteki gibi yemek yapariz
En sevdigim ama geceler soğuk ya dikkat edin deneyimini paylaş yazin bende düşünüyorum
Bak R ROSEE34 millet kampa gidiyor sen iftari düşün
Ya bende geze geze kamp tatiline bayılırım kamp olmasada geze geze gitmeye her sene 3bin km yol yapardık. Çok üzgünüm bu benzin fiyatlarıyla yapamayız bu sene. Ayarlarız ama o paraya acırım benzine vermeye. 22 tl litresiDüştük dilinekamp büyük cesaret bak bende ağustos ayına tatil planı yaptım. Normal de egeyi severim denizi sıcak olsun diye akdenize gideriz dedim ki, görümcem almanyadan gelicek avşa adasına gitmek istedi bende daha yakın olur diye tamam dedim denizi nasıldı hatırlamıyorum havuza sokarım artık dedim 8. Ay’a girerken tatil nasıl olur sence rahat olur mu
Aynen canım ya ayarlanır ama bende acıyorum gerçekten o paraya. Ne hale geldik, 22 tl ne ya şaka gibi. Salgın hastalık, ekonomik kriz, savaş felaketler üst üste geldi hep.Ya bende geze geze kamp tatiline bayılırım kamp olmasada geze geze gitmeye her sene 3bin km yol yapardık. Çok üzgünüm bu benzin fiyatlarıyla yapamayız bu sene. Ayarlarız ama o paraya acırım benzine vermeye. 22 tl litresi
Düştük dilinekamp büyük cesaret bak bende ağustos ayına tatil planı yaptım. Normal de egeyi severim denizi sıcak olsun diye akdenize gideriz dedim ki, görümcem almanyadan gelicek avşa adasına gitmek istedi bende daha yakın olur diye tamam dedim denizi nasıldı hatırlamıyorum havuza sokarım artık dedim 8. Ay’a girerken tatil nasıl olur sence rahat olur mu
Anlattığına göre kaynana başka kıtada yaşıyoUşaamı okuldan alip babaanneye geçecez .Araçta 4 kisiz arkada 1 oto koltuğu bir anakucagi olacak ben öndeyim bagajda.Kizin babyneasti,kiyafet cantasi,esimin bilgisayari,bizim kiyafet cantamiz,oğlanin cantasi ve de okul cantasi cağnım chescake im, kamp masa ve sandalyesi ve son olarak bebek arabasi .Evet 2022 kavimler göçü başlıyorbunlari tasimasi ayri dert
Yazarken yoruldum
Aralarında 2 kilo var yaKızlar sağlık ocağında kilosu 7600 geldi kıyafetlerle ne kadr düşmem gerek 300 gram oynar mı?
İlk doğduğundan beri bu şekilde aslında 3080 doğmuştu hastaneden çıkarken 2930 a düştü şuan 4500Doyuyo demek ki 5 dakikada. Kilo alımı nasıl? Bi de atak dönemiyse ondan da olabilir.
Bizim aldigimizin icinde ince silte gibi bisey cikti oyle ortopedik bildigin yatak yatak bisey degil anne yani besiklerdeki gibi bisry ama ztn suan bi agirliklari olmadigi icin orada yatabiliyo. Park yataklar 2 katli oluyo suan kucuk ust kademede o yatakla kullaniyorm buyuyup alt kademeye gectiginde yatak alicam buyuk ihtimalle icineBenim kvdenin de evi küçük 2+1. Salon koltukları bile küçükçok rahat edemiyorum ama özlüyor bana da değişiklik oluyor gündüz gidiyorum akşam eve geliyorum. Diyorum büyük eve geçin de 1 oda torunlara yapın annemin evi büyük geniş geniş takılıyorum odamda var, beşik kısmını düşünememişim sadece ama aynı sitede olduğumuz için şimdilik koydurmadım. Park yataklara bakıyorum her yere taşınabilir hafif . Ağustosta tatil planı yaptık genelde bebek yatakları olur ama ya yoksa diye düşünüyorum.
Bir şey soracağım bu konuda cahilim birazpark yatağın içinde ayrı yatağı oluyor dimi? Öyle olunca nasıl katlanıp taşınıyor
Anlattığına göre kaynana başka kıtada yaşıyokız o ne öyle benim kaynana başka şehirde giderken bi puset bide minik çantaya 4ümüze eşya koyup gidiyorum geçen görümcem diyor sen o valizle mi geldin 4 kişi valla 2 günlüğüne bavulmu koycam. Benim hayat mottom çok bir şey lazım olursa orda alırız
Normaldede quechanın minik sırt çantası var kıza ona eşya koymuşum çıkarken alıp çıkıyoruz, bebek arabası zaten bagajda.
Cok merak ettim bunlari hangi arabaya sigdirdiginizi:) su kamyonet seklindeki arabalardan mi hani truck dedikleriUşaamı okuldan alip babaanneye geçecez .Araçta 4 kisiz arkada 1 oto koltuğu bir anakucagi olacak ben öndeyim bagajda.Kizin babyneasti,kiyafet cantasi,esimin bilgisayari,bizim kiyafet cantamiz,oğlanin cantasi ve de okul cantasi cağnım chescake im, kamp masa ve sandalyesi ve son olarak bebek arabasi .Evet 2022 kavimler göçü başlıyorbunlari tasimasi ayri dert
Yazarken yoruldum
Yaa depresyon de bunalım de ne dersen de işte ondan kendi mutsuzluğuma ortak etmeyeyim dedim biraz uzaklaştım . Ama çok şükür artık iyiyim bebişim de iyi büyüyorAmanda aman kimler gelmis
Simdiiiiiiiii once sevim mi dövimm miii bilemedim
Nerdesin sen bakim hic bisi demeden cektin gittin
Bz burda tulaaaaay geri don diye diye bi hal olduk
Meraklarda bıraktın bizi
Nasılsın
Kızcen nasıl?
Evet ondan süslü olan TülayAcaba hangi tülaydın sen çok tülay var.Baş harfi m olan mi
Daha kolay taşınır kucaktaAralarında 2 kilo var yabenim kız ne minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?