2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Peki eşin bebek arabası olarak hangi markaya karar verdi hemnuygun hem de işlevsellik bakımından benim de ihtiyacım var.. E bebekte galaksi model var onu almayı düşünüyorum.. En uygun o gibi geldi bana..

Baktıklarımın icinde en guzel duran buydu galiba
Queen in tavsiyesiyle bakmıştım
Bende de bu var icindekinince yatak simdilik yeterli geliyor
Kilo aldıkça farkli bi yatak alabilirim
Hemde cok hafif

Bu zamanda varken yenisi alınmaz
Zaten gecici donem yatacak ne alirsan al bacimsu
Kullan gitsin

Hemde cok hafif
Boyu kaç cm 110 cm yeterli olur mu? En iri bebek 110 cm e kaç yaşında ulaşıyor. Sizin çocuklarınız var bilirsiniz

Peki eşin bebek arabası olarak hangi markaya karar verdi hemnuygun hem de işlevsellik bakımından benim de ihtiyacım var.. E bebekte galaksi model var onu almayı düşünüyorum.. En uygun o gibi geldi bana..

Evet çok güzel bir araba severek kullanıyoruz galaksi baby plus .1300 tl ye almistik su an kac tl bilmiyorum ama memnunum
Hemde cok hafif

Memnun kalmana sevindim beybi
Boyu kaç cm 110 cm yeterli olur mu? En iri bebek 110 cm e kaç yaşında ulaşıyor. Sizin çocuklarınız var bilirsiniz

70×110 ölcüde su an icinde küçücük kaliyor.Benim kizim da cok naif sayılmaz rahat 2-3 sene kullanirlar hareketlenmeye başlayınca kilo almaları azalacak.
Emin olmamakla beraber 4 yaşında 110 u geçmişti oğlum ama benim oğlum hala yaşıtlarından uzun ve iridir

Nasıl gidiyo oruç canım hergun tutmaya devam ediyor musun sütünde bi değişiklik oldu mu
Bade tuttun mu sen bugun
Sütüm azaldi demişsin dün
Eger azaldiysa ısrarcı olmasan
Bende tutuyorum ama pek bi değişiklik olmadi
Normalde sahur yapmazdım onu yapıyorum simdi
Allahim bütün gun açım bebede emiyor kiloda gram degismiyor

Benim kilo da hala ayni. 61.5le basladik 60a dusmustm bir anda. Sonra biraktm diyeti ama geri almamisim gecen hafta hamburger patates uzerine tatli seklinde gitti her gun yememe ramen neyse ki ayni kalmis bu hafta simdilik iyi gttm ama 2 gundur de hareket etmez oldum yine havalar soguyunca.

Bende leslie yapmaya başladim yine diyetisyen yapma dediydi ama mayista iş bası yapacam forma masrafina girmek istemiyorum

Ben altını her açmamda pipisinin üstüne kuru pamuk koyuyorum.. Bizim de başımıza aynı talihsiz olay gelmişti ondan sonra başladım zaten pamuk koymaya çoğu zaman da pamuk sapsarı oluyor çiş yapıyor altı açılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…